Prosba o modlitbu za uzdravenie brata Radka
Prosím tie, ktoré veríte. Pomodlite sa uzdravenie môjho brata Radka.
Dakujem

❤️pomodlila som sa, prajem veľa síl a uzdravenie❤️
sú tu aj skupiny veriace mamičky popr. aj sem https://www.modrykonik.sk/group/2096/ napíš
@anonym_autor Moja žena 15 rokov nemohla používať obe ruky. Zázračne sa uzdravila po tom, čo sa modlila špeciálna modlitba ruženca. Je dlhá, trvá 54 dní – neodolateľná novéna. Lekári povedali, že je to zázrak.
Po druhýkrát sa zázračne uzdravila zo 40-ročného ochorenia v oboch ušiach. Zažili sme nespočetné množstvo uzdravení. Odporúčam túto modlitbu za Radka; pošlem vám podrobnosti o tom, ako sa ju modliť súkromne. Dnes sa budem modliť ruženec za vášho brata a tiež vás prosím, aby ste sa modlili za úžasného poľského kňaza, nevinne väzneného vo Veľkej Británii. Volá sa Piotr Glas.
@anonym_autor Moja žena 15 rokov nemohla používať obe ruky. Zázračne sa uzdravila po tom, čo sa modlila špeciálna modlitba ruženca. Je dlhá, trvá 54 dní – neodolateľná novéna. Lekári povedali, že je to zázrak.
Po druhýkrát sa zázračne uzdravila zo 40-ročného ochorenia v oboch ušiach. Zažili sme nespočetné množstvo uzdravení. Odporúčam túto modlitbu za Radka; pošlem vám podrobnosti o tom, ako sa ju modliť súkromne. Dnes sa budem modliť ruženec za vášho brata a tiež vás prosím, aby ste sa modlili za úžasného poľského kňaza, nevinne väzneného vo Veľkej Británii. Volá sa Piotr Glas.
@albertto verím tomu, ale môj brat už nemá 54 dní...

@albertto bol ten zazrak nejako opisany , da sa o tom nieco zistit ze co presne bolo? Casopis? clanok? A ako sa modli ruzenec ked 15 rokov nedokazes pouzivat obe ruky?
@albertto to je aká, špeciálna modlitba ruženca? Poznam len jednu modlitbu ruženca.
@albertto to je aká, špeciálna modlitba ruženca? Poznam len jednu modlitbu ruženca.
@katka2602 Modlitba sa nazýva Pompejská novéna. Modlí sa denne za jeden úmysel počas 27 dní a prosí o splnenie jedného úmyslu. Ďalších 27 dní sa ďakuje za pomoc. To sú tri plné ružence denne. Môže sa modliť pri práci, v autobuse atď.
Prejdite na webovú stránku nižšie v poľštine a prečítajte si a preložte. Ruženec sa dá recitovať aj v duchu. Kňazi väznení v Číne ho recitovali týmto spôsobom. a invece novena pompejańska ako sa modliť
Ako sa modliť Pompejskú novénu (pre začiatočníkov)
Modlitwy24.pl
https://modlitwy24.pl › novéna...
·
Pompejská novéna trvá 54 dní a pozostáva z recitovania troch novén prosebných (prvých 27 dní) a troch novén vďakyvzdania (ďalších 27 dní)
@albertto verím tomu, ale môj brat už nemá 54 dní...
@anonym_autor Všetko je v Božích rukách; On rozhoduje o našich životoch. Dnes som sa už pomodlil celý ruženec za vášho brata. Dnes večer požiadam o pomoc svätého talianskeho lekára Moscatiho. Proste a bude vám daná, povedal Kristus.
Nebeský Otče, prichádzame k Tebe s prosbou za chorého brata Radka. Prosíme Ťa, dotkni sa jeho bolesti, uzdrav jeho telo, poteš jeho srdce.
Daj múdrosť lekárom a silu rodine. Ak je to Tvoja vôľa, daruj mu uzdravenie.A ak nie, daruj nám silu prijať Tvoj plán s dôverou. Ty vieš, čo potrebujeme.
Zverujeme Ti tohto človeka s láskou a nádejou. Amen.
@albertto Aj ja sa pomodlim za Radka, aj za toho polskeho knaza Piotra Glaza.Prosim ta, ak by s ti dalo napis nam nieco o tom knazovi.V dnesnej dobe a byt nevinne väzneny..to robili len komunisti,,ale teraz v demokracii?
@albertto bol ten zazrak nejako opisany , da sa o tom nieco zistit ze co presne bolo? Casopis? clanok? A ako sa modli ruzenec ked 15 rokov nedokazes pouzivat obe ruky?
@martinmmartin Najnavštevovanejším kresťanským miestom v Taliansku je rímske Koloseum. Druhým je svätyňa v Pompejach. Prečítajte si online o zázračnom obraze Panny Márie, ktorej architekt Bartolo Longo postavil chrám. Bola to Panna Mária, ktorá Bartolovi Longovi nadiktovala pompejskú novénu a sľúbila pomoc tým, ktorí sa modlia ruženec. Ak zažijete akúkoľvek zvláštnu pomoc alebo zázraky, musíte predložiť svedectvo. Toto svedectvo je publikované v špeciálnom bulletine Panny Márie Pompejskej a potom sa raz ročne svedectvá z iných krajín ako Taliansko zviažu do veľkej knihy a prevezú do Pompejí. V chráme blízko sakristie sú celé steny zdobené vďakyvzdaniami za zázraky. Moja manželka bola uzdravená 15. augusta pri návrate z Pompejí. Vydala jedno svedectvo v Spojených štátoch a dve v Poľsku. Predtým podstúpila rozsiahlu liečbu a lekári povedali, že si musí zvyknúť na bolesť, ktorú prežívala. Poslali ju k psychológovi, aby sa naučila žiť so svojím postihnutím. Modlila sa novénu 10 rokov a náš syn a ja sme vždy dostali obrovskú podporu.
@albertto Aj ja sa pomodlim za Radka, aj za toho polskeho knaza Piotra Glaza.Prosim ta, ak by s ti dalo napis nam nieco o tom knazovi.V dnesnej dobe a byt nevinne väzneny..to robili len komunisti,,ale teraz v demokracii?
Zverejňujem jednu z konferencií otca Glasa. Je to kňaz s veľkou charizmou. Vypočujte si ju; jeho konferencie sú veľmi informatívne a na vysokej úrovni. Už pripravujem odpoveď na obvinenia, z ktorých je obvinený. Na jeho obhajobu sme vyzbierali 80 000 britských libier a o niekoľko mesiacov bude odvolanie. Je tiež veľmi známy v Spojených štátoch. Zdvorilo vás prosíme, aby ste sa za neho a za poľských kňazov uväznených v Bielorusku a obvinených zo špionáže modlili. Je tiež dobré obetovať za týchto kňazov fyzické utrpenie.

posielam modlitbu a prosbu 🙏