icon

Sen o horiacom dome

kristina98z5
Včera o 08:10

Ahojte chcela by som sa opýtať áno písala som na Google že čo to znamená lenže chcela by som vedieť váš názor mali ste už niekedy sen o tom že vám horí dom?? nie trocha ale naozaj že veľký oheň ak hej mohli by ste mi povedať čo to môže byť? Ďakujem

dorizzz
Včera o 08:29

@kristina98z5 nič to neznamená, bol to iba sen. Mne sa sníva niekoľko snov počas noci a keby ich mám vsetky brať vážne a vykladať si ich, tak celý deň nerobím nič iné a bola by som z toho na prášky, lebo by som už bola stotisíckrát mŕtva podľa snov aj moji blízki atď atď. A to sa mi naozaj snívajú riadne chobotiny.

martinmmartin
Včera o 08:33

Niekto urcite dnes umrie a mozno nie iba jeden

anonym_7d6d0b
Včera o 08:36

@kristina98z5 v sne mi zhorel celý byt. Reálne nič sen neznamená, avšak je odrazom tvojej psychiky - keď horel byt, domov a bezpečie v sne, takmer som bola rozvedená v realite.

kristina98z5
autor
Včera o 08:54
@martinmmartin

Niekto urcite dnes umrie a mozno nie iba jeden

@martinmmartin hahaha veľmi vtipné chcela som normálny názor

elz1920
Včera o 09:17

Stačí sa trochu prežrat a už sa mi snívajú voloviny .... Nič za tým nehľadaj.

petracandle
Včera o 09:20

@kristina98z5 prežrala si sa včera šalátu a snívajú sa ti hlúposti. Nič viac, nič menej

marianarem
Včera o 09:29

@kristina98z5 Neprechadzas prave nejako zmenou alebo nerozmyslas o nej? U mna taketo sny vzdy nieco znamenaju. Vsimam si pocit, s akym sa zobudim a este v tom polospanku sa snazim zistit, odkial takyto pocit poznam vo svojom zivote. Vacsinou sa mi to rychlo objasni.

simsalabim
Včera o 09:33

Kamoska raz tak opisovala, ako jej horel dom - dolne okno v pravo. O 2 dni skoncila na operacnom stole so slepakom - ktory je v tele vpravo dole. Vraj dom v sne moze symbolizovat telo.
Ale…. Rozoznat obycajny sen od tych “prorockych” je z mojej skusenosti narocne, hoci som v zivote mala par takych.