Divné sny

nutellkaaa
6. okt 2023

ahojte v poslednom obdobi, v poslednych par dnoch sa mi snivaju dost divne sny. Pravdepodobne sa mi budu snivat aj dnes v noci. Zacinam mat strach.
K vysvetleniu: babka zomrela pred rokom a na jar sme kvoli rodinnym nezhodam predali jej dom..

Casto sa mi o tom dome sniva. Sniva sa mi o vypatravani domu, aj ked som pri nom nebola. Snivalo sa mi, ze som tam prisla a uz tam byvali cudzi ludia spolu s mojou mrtvou babkou. Hovorili mi, ze nech si zoberiem vsetky veci co mi patria aby som sa tam uz nemusela vratit pre ne, ale ze babku pozriet prist mozem.
Vcera sa mi snivalo, ze som s nou spala v jednej izbe a zrazu v noci zazvonil zvoncek. Vo dverach stala zena, ktora nas vyhanala a ine podobne sny..

Co si o fych snoch myslite a ako co mam robiť aby mi prestali?
Ďakujem za vase rady

vorkola
6. okt 2023

Ale kasli na to,ked sa spi tak sa sni,ja by som si to nebrala k srdcu ,

heln
7. okt 2023

@nutellkaaa podla mna len celu tu zalezitost ohladom umrtia babky a predania jej domu nemas vysporiadanu a v podvedomi ta to nejakym sposobom trapi, mozno ze predajom domu si stratila nejakym sposobom babku, alebo spomienky na nu.
mne sa napriklad snivalo niekolko krat po smrti otca ze prisiel domov, potom mi uhynul pes, tak sa mi snivalo, ze sa stratil a hladala som ho, alebo ze prisiel otec domov aj so psom a podobne.

heln
7. okt 2023

@nutellkaaa ako sa zbavit? , je vyrocie jej umrtia, tak na nu mozno viac spominas, mozno si len potrebujes dobre poplakat. alebo napis babke list a v nom vsetko co ta trapi (je to terapeuticka metoda), urcite sa ti ulavi.