Sen o smrti svokry
Ahojte dnes som mala dosť divný deň. Bola v nom moja svokra ( máme normálne vzťahy, takže žiadny hnev). No len v tom sne zomrela, dosť tragicky. Neveim čo si z toho zobrať, veď bol to len sen, ale mám z toho taký divný pocit
presne tak, sny sa nedaju chapat. mne sa snivalo nedavno, ze som skakala po strechach a veru nehladam v tom hlbsi zmysel 🙂
môže sa plniť... do mesiaca
Ja som bola vo vesmíre 😁
@anonym_autor ta toto je paradny (viaczmyselny) nazov temy! Nejaky scenarista, reziser to bude chciet sfilmovat 😁.
mne vo sne tragicky pred ocami zomrel exmanzel, uz je tomu viac ako rok a tesi sa dobremu zdraviu
ked som bola malicka, bola som u babky a snivalo sa mi, ze mi zomrela mama - tak ma museli odniest domov - mama sa tiez tesi dobremu zdraviu
ked som mala cca 15 snivalo sa mi, ze cakam v rade na jazdu na koni, ked som bola uz na rade a blizil sa ten konik ku mne - cim blizsie bol, tym bol mensi a mensi az ku mne prisiel na jazdu malicky ponik, na ktoreho som si sadnut nemohla - a dnes? dnes zadzim na normalnych konoch
snivalo sa mi, ze som vyhrala v loterii
alebo sa mi snivalo o hovienkach v sprchaci, ze som dalsie musela upratovat pred domom - ked som potom rano isla do prace, do jedneho som naozaj stupila - ja optimita som si podala sportku - a hadaj co - vyhrala som to hovienko, o ktorom sa mi snivalo 😀 😀 😀
sny su vyplod nervoveho systemu, zachytavaju deje a situacie, ktore si zazil a pomotaju ich do nezmyselnych vyjavov
zi si kludny zivot, sen nie je predpoved a svokra ti tu radost urcite neurobi (vtip na odlahcenie)
@anonym_autor Nič sa neboj. Hovorí sa,že bude dlho žiť. Ale určite nezomrie.Ale chápem taký sen rozhodí každého. Poznám to.
Mne sa snívalo že som zomrela vo vesmíre.
@yelena159 ty by si mohla dat tú foto tej herečky z profilovky prec 🙈
Napríklad poznám kamošov a boli by radi keby sa ten sen uskutočnil
@anonym_autor V sne to, čo vidíš, sú symboly, nie doslovná realita. Tak prehovára tvoje podvedomie k vedomiu. Proste podvedomie ti nepovie: Cítim zmenu a pod., ide cez obrazy, ktoré zobrazujú pocity a to, čo chce vyjadriť. Používa symboly z reálneho života, ale hovorí o tvojich pocitoch.
-Smrť v sne neznamená skutočnú smrť. Väčšinou symbolizuje koniec jednej etapy a začiatok novej – vnútornú premenu alebo zmenu v živote.
-Postava svokry môže predstavovať rodinné väzby, ženskú autoritu alebo určitú rolu, ktorú si spájaš s rodinou a tradíciami.
-Tragická smrť poukazuje na to, že zmena, ktorú prežívaš alebo ktorá prichádza, je pre teba emocionálne silná a intenzívna.
Prajem pekny den ;)
@anonym_autor V sne to, čo vidíš, sú symboly, nie doslovná realita. Tak prehovára tvoje podvedomie k vedomiu. Proste podvedomie ti nepovie: Cítim zmenu a pod., ide cez obrazy, ktoré zobrazujú pocity a to, čo chce vyjadriť. Používa symboly z reálneho života, ale hovorí o tvojich pocitoch.
-Smrť v sne neznamená skutočnú smrť. Väčšinou symbolizuje koniec jednej etapy a začiatok novej – vnútornú premenu alebo zmenu v živote.
-Postava svokry môže predstavovať rodinné väzby, ženskú autoritu alebo určitú rolu, ktorú si spájaš s rodinou a tradíciami.
-Tragická smrť poukazuje na to, že zmena, ktorú prežívaš alebo ktorá prichádza, je pre teba emocionálne silná a intenzívna.
Prajem pekny den ;)
@bystrozraky ďakujem za vysvetlenie
mne vo sne tragicky pred ocami zomrel exmanzel, uz je tomu viac ako rok a tesi sa dobremu zdraviu
ked som bola malicka, bola som u babky a snivalo sa mi, ze mi zomrela mama - tak ma museli odniest domov - mama sa tiez tesi dobremu zdraviu
ked som mala cca 15 snivalo sa mi, ze cakam v rade na jazdu na koni, ked som bola uz na rade a blizil sa ten konik ku mne - cim blizsie bol, tym bol mensi a mensi az ku mne prisiel na jazdu malicky ponik, na ktoreho som si sadnut nemohla - a dnes? dnes zadzim na normalnych konoch
snivalo sa mi, ze som vyhrala v loterii
alebo sa mi snivalo o hovienkach v sprchaci, ze som dalsie musela upratovat pred domom - ked som potom rano isla do prace, do jedneho som naozaj stupila - ja optimita som si podala sportku - a hadaj co - vyhrala som to hovienko, o ktorom sa mi snivalo 😀 😀 😀
sny su vyplod nervoveho systemu, zachytavaju deje a situacie, ktore si zazil a pomotaju ich do nezmyselnych vyjavov
zi si kludny zivot, sen nie je predpoved a svokra ti tu radost urcite neurobi (vtip na odlahcenie)
@katarinaba Vidím, že tvoje podvedomie dobre komunikuje. Prečítaj si moju odpoveď autorke, môže to byť pre teba užitočné ;) Pochopenie snov ťa môže posunúť na vyšší level v zivote 😉
@yelena159 Mohl to byt signal podvedomia co ti oznamoval oslobodenie od starých vzorcov – môže ísť o signál, že sa zbavuješ obmedzení, ktoré ťa brzdili, a otváraš sa novým možnostiam...to sa deje ked podvedomie pride k tomu rozhodnutiu a oznami ti to...ale ok, dost malo detailov 🙂
@anonym_autor mne sa snivalo ze som bola na kave s Keanu Reevesom a isli sme spolu domov a nasrana som lebo som sa zobudila🤣aspon vo sne som si s nim mohla uzit
@yelena159 zneužívanie foto herečky?
@anonym_92a0b4 Že zneužívanie foto herečky 😭😭
Uisťujem ťa, že nepredstieram že som ona. Je úplne bežné že si ľudia dávajú profilové fotky obľúbencov. Ty musíš mať 40+ keď ti toto musím vysvetľovať. Choď rozkazovať niekomu inému nie mne.
@anonym_92a0b4 Že zneužívanie foto herečky 😭😭
Uisťujem ťa, že nepredstieram že som ona. Je úplne bežné že si ľudia dávajú profilové fotky obľúbencov. Ty musíš mať 40+ keď ti toto musím vysvetľovať. Choď rozkazovať niekomu inému nie mne.
@yelena159 ja ti nerozkazujem ale dávať foto herečky na profil nie je pekné od teba a ešte si aj drzá
@anonym_92a0b4 ver mi že jej je to fuk. a technicky, je to rio vidal, jej postava zo seriálu.
@yelena159 nie náhodou aubrey plaza? 🤣
No takýto sen ,keby sa stal realitou pre mňa ,by som bral

Bol to len sen, nic to neznamená