icon

Sny o strate zubov a obavy o dieťa

cathrinka12
10. nov 2025

Baby ja už som zúfalá odkedy mam malu ma 16 mesiacov sa mi o nej snívajú zle sny v skratke o tom ako umrela, isla riekou na druhý breh, ako mi ju niekto berie, ako ju niekto počaruje a podobne sny.... Dnes sa mi snívalo ze mi vypadol predný zub a ja sa bojím ze sa jej niečo stane..... Môže to byť len mojou obavou o ňu ze sanjej niečo stane odkedy ju mam tak sa bojím zr umrie ze sa jej niečo stane.... Som na nu v tomto velmi citlivá lebo ked sa narodila bolo tam veľa problémov aj ju rozdychavali a podobne..... Môžu byť aj tieto sny ohladom len mojej psychiky....? Mala som v minulosti trosku problémy psychické a depresie možno preto som voči nej taká.?

anonym_004c82
10. nov 2025

@cathrinka12 Prečo majú jednoduchí, poverčiví ľudia s vážnymi psychickými problémami deti?

anonym_c470c5
10. nov 2025
@anonym_004c82

@cathrinka12 Prečo majú jednoduchí, poverčiví ľudia s vážnymi psychickými problémami deti?

@anonym_004c82 🤣🤣🤣

miselka257
10. nov 2025

ak chceš vedieť čo znamenajú tvoje sny, kúp si snár, ale podľa mňa by si mohla prestať rozmýšľať nad blbosťami a prejdú aj tvoje zlé sny 😁

anonym_391f7d
10. nov 2025
@anonym_004c82

@anonym_004c82 super , toto napíšete matke ktorá má ťažké obdobie. Gratulujem !!
Autorka , hlavne sa upokoj. Ja viem veľmi dobre ako to je prvé mesiace zlé, tiež som sa bála a to som mala zdravé bábätko, nemohla som spávať lebo vždy keď som zaspavala som si predstavila , čo by som robila keby v noci huka monitor a ona prestane dýchať , strašne som sa bála, že ako matka zlyham, že sa jej niečo stane, keď manžel odišiel od nás prvý krát do práce prerevala totálne celý deň, a spala asi 10 minút ,potom prišli niekoľko mesačné kolíky, plakala non-stop až bývalá fialová proste úplne ti rozumiem ako ti je.
A áno ja mávam typ snov, ktoré viem že niečo budú znamenať a aj moja mama to tak má. Keď sa mi sníva na určitom mieste viem čo mám čakať. Alebo Kalná voda to je hneď choroba, proste vždy.
Ale toto čo ty opisujes je len tvoj podvedomy strach. Trošku sa do toho rozumiem a viem ako funguje myseľ ,vsugerovanie atď. Takže sa fakt upokoj , naopak , skôr by som to vnímala, ako už celé to obdobie strachu končí a začína kľudné obdobie.
Moc ti držím palce, aby si bola ok.
Je v poriadku nebyť ok.

anonym_6f19d3
10. nov 2025
@anonym_004c82

@anonym_004c82 Vy nebudete normálna…

cathrinka12
autor
10. nov 2025
@anonym_004c82

@anonym_004c82 tak toto nenapíše inteligentny človek ale niekto co ma iq neviem niekde pod nulou ja niesom psychiatricky pacient ani nic podobne ja som si veľa v živote zažila a najviac ma zrovnala smrť matky tak som to nezniesla ale je to uz davno ja sim psychicky v poriadku len som možno trošku citlivejšia na tieto veci lebi veľa ľudí ktorých som mala rada odišli príde mi to normálne takisto som nemala dobre tehotenstvo malrj išlo o život tak si myslim ze takto by dopadla nie jedna matka ze ma prehnaný strach. Ja sa starám o malu môžem povedať príkladne len mam o nu väčší strach to zase neznamená ze ju nejako držím pri sebe aby sa jej nic nestalo fungujeme normálne ako rodina.... Toto naozaj nebolo pekne hneď odsúdiť človeka na to ze mam 24 rokov som možno zažila c živote viac ako ty ale to ti tu menovať nejdem.... Takže hod spiatočku a skludni sa.... Ak takto sa chovas aj k iným ľuďom tak to je niečo strašné arogantne..... Ja som si tu prišla po radu a nie po tvoj nemiestny komentár.... Takže tak.....sa trosku spamätaj a porozmýšľaj nad tym co si napísala

anonym_c1e644
10. nov 2025

vypadnutie predného zubu znamená smrť v blízkej rodine. prečo myslíš žeby sa malo niečo stať dcére ?

cathrinka12
autor
10. nov 2025
@anonym_c1e644

vypadnutie predného zubu znamená smrť v blízkej rodine. prečo myslíš žeby sa malo niečo stať dcére ?

@anonym_c1e644 lebo mávam o nej zle sny

zmrzlinka2021
10. nov 2025
@anonym_c470c5

@anonym_004c82 🤣🤣🤣

@anonym_c470c5

Pretože by ľudstvo vymreli ak by deti mali len tí prizorni

cathrinka12
autor
10. nov 2025
@anonym_391f7d

@anonym_004c82 super , toto napíšete matke ktorá má ťažké obdobie. Gratulujem !!
Autorka , hlavne sa upokoj. Ja viem veľmi dobre ako to je prvé mesiace zlé, tiež som sa bála a to som mala zdravé bábätko, nemohla som spávať lebo vždy keď som zaspavala som si predstavila , čo by som robila keby v noci huka monitor a ona prestane dýchať , strašne som sa bála, že ako matka zlyham, že sa jej niečo stane, keď manžel odišiel od nás prvý krát do práce prerevala totálne celý deň, a spala asi 10 minút ,potom prišli niekoľko mesačné kolíky, plakala non-stop až bývalá fialová proste úplne ti rozumiem ako ti je.
A áno ja mávam typ snov, ktoré viem že niečo budú znamenať a aj moja mama to tak má. Keď sa mi sníva na určitom mieste viem čo mám čakať. Alebo Kalná voda to je hneď choroba, proste vždy.
Ale toto čo ty opisujes je len tvoj podvedomy strach. Trošku sa do toho rozumiem a viem ako funguje myseľ ,vsugerovanie atď. Takže sa fakt upokoj , naopak , skôr by som to vnímala, ako už celé to obdobie strachu končí a začína kľudné obdobie.
Moc ti držím palce, aby si bola ok.
Je v poriadku nebyť ok.

@anonym_391f7d ďakujem veľmi pekne ❤️

marianarem
10. nov 2025

@cathrinka12 Mozno mas nespracovanu traumu z tych problemov, co mala po narodeni. Ked tvojmu dietatu ide o zivot, je to vzdy trauma a nie je vobec nenormalne sa z toho aj dlhsie spamatavat. Ak ta tie sny prilis obtazuju a strasia, tak vyhladaj psychologa.

anonym_391f7d
10. nov 2025
@cathrinka12

@anonym_c1e644 lebo mávam o nej zle sny

@cathrinka12 ešte napíšem všimla som si odkiaľ ste a aké sväté miesto máte v blízkosti. Zájdite tam a povedzte našej mame o vašom trápení. Veď aj ona pod krížom trpela , vie čo prežívate. Všetko bude dobré ja to viem. Len toto obdobie musí prejsť.

cathrinka12
autor
10. nov 2025
@marianarem

@cathrinka12 Mozno mas nespracovanu traumu z tych problemov, co mala po narodeni. Ked tvojmu dietatu ide o zivot, je to vzdy trauma a nie je vobec nenormalne sa z toho aj dlhsie spamatavat. Ak ta tie sny prilis obtazuju a strasia, tak vyhladaj psychologa.

@marianarem akože nestrašia ja normálne fungujem len mi to uz nieje príjemné ja po pár dňoch na to zabudnem len sa bojím ze tie sny majú naozaj význam.....

cathrinka12
autor
10. nov 2025
@anonym_391f7d

@cathrinka12 ešte napíšem všimla som si odkiaľ ste a aké sväté miesto máte v blízkosti. Zájdite tam a povedzte našej mame o vašom trápení. Veď aj ona pod krížom trpela , vie čo prežívate. Všetko bude dobré ja to viem. Len toto obdobie musí prejsť.

@anonym_391f7d ďakujem ❤️ pekne napísané ❤️

luga_luga
11. nov 2025

sny su vzdy odrazom tvojho vnutra a podla toho, co pises, suvisi to s minulostou. Stale sa ti to vynara z podvedomia - o tom su nase sny - je to najma odraz nasich strachov a toho, co mame potlacene, preto by bolo dobre pracovat na tych tvojich obavach, ci uz sama alebo prostrednictvom odbornika. Taktiez verim, ze myslienky sa zhmotnuju, takze je tu aj potencialna realna hrozba. Vypadnuty zub by mohol znacit chorobu - na vyklad snov je dobre aj chatGPT