icon

Sny predpovedajúce smrť

23. aug 2025

Ahojte neviem kde mam začať ja bi som vás poprosila kéd si to dočítate poraďte mi ako to mam riešiť a stým. A ci je to len náhoda ale ja už neviem tak začnem mam 23 rokov a od 16 mávam sny ktoré sa stávajú skutočnosťou napr.ked ma niekto zomrieť tak mam sen o človeku ktorí zomrie alebo ktorí je prítomný vo sne a potom sa to naozaj stane sny mávam 1,2,3 dní dopredu poviem vám zopár 1.moja teta bola v nemocnici [sen] prišla zamnou moja teta držala ma záruku a povedala mi prosím ta chod povedať mojej mame [babka]ze je mi veľmi zle som na tom zle a plakala potom ju odnasalo biele svetlo do neba[skutočnosť] ráno som to išla babke povedať lenže v dome bola cela rodina a boli smutný spýtala som sa čo sa stalo a oni mi povedali ze teta už není medzi nami pol.hod. 2. [Sen] moja kamarátka zomrela bola som pri jej rakve ja a jej mama [skutočnosť] o dva dni zomrela jej mama teraz vám poviem 3 sen ten najhorší ktorí som mala najprv takto začnem ma manžela ale viete hádky, a tak ďalej ja som otom nerozprávali z nikým len z mojim mylovanim otcom bol mi aj otcom aj kamarátom keď ma niečo trápilo bezela som len zanim..3.[sen] môj muž zomrel lenže na pohrebe som bola len ja keď som sa vracala a išla som okolo domu mojich rodičov tak na balkóne sedel môj otec a smial sa na mňa a povedal dievča moje bud rada ze zomrel budeš mat od neho konečne pokoj [skutočnosť] hádajte? V ten deň ráno o 4 zomrel môj drahý otecko

martinmmartin
23. aug 2025

Ludia co maju zdravie v troskach budu unierat furt