Správa od zosnulého brata v messengeri
ahojte, uz druhy krat mi dosla sprava z messengera ze mam spravu od mojho zosnuleho brata :((( velmi mi chyba velmi to prezivam a nechapem.
a pritom nik nema jeho mobil, ako je mozne ze mi to chodi.
ked rozkliknem,tak sa mi nic nezobrazi. len mi proste nabehne jeho fotka. toto sa mi pri nikom este nestalo.
Ja by som mu napisala, ze chybas mi a stale na teba myslim a aj nahlas by som povedala co som mu napisala.
@anonym_autor presne....autorka daj odslúžiť gregoriánske omše....sú veci medzi nebom a zemou.....kto nezažije, neuverí....
@anonym_autor Ak si veriaca treba sa za neho pomodliť a dať odslužiť zádušnu omšu.
@anna777115 nebola, lebo nie sme veriaci. akoze ja verim istym sposobom. velmi nan myslim neviem sa zmierit s jeho smrtou, lebo zomrel necakane, prosim vas je mozne ze jeho dusa kvoli mne nie je v pokoji? :( knaz stihol ked umieral, za nim prist :(
@anonym_autor presne....autorka daj odslúžiť gregoriánske omše....sú veci medzi nebom a zemou.....kto nezažije, neuverí....
@mogaa zazila som aj ked som lezala na strane postele dedka ze ma hladkal po stehne, ja som v zivote zazila vela divneho.
@anonym_autor napísala by som mu že mi chýba
@radacak lenze ja ked rozkliknem tu spravu, sa mi vobec neotvori nemam ako odpisat
je to uplne cele divne.
@anonym_autor, môže to byť obyčajná chyba. Tipujem, že Ti poslal nejakú správu ešte keď žil a nepodarilo sa ju doručiť. Teraz, keď aktualizujú systém, snaží sa ju opäť odoslať, ale zblbe to, lebo je jeho účet už zablokovaný.
žiadne chýbaš mi, ale môžeš ísť. Nech jeho duša nájde zaslúžený pokoj. Zapáľ mu sviečku a nechaj ho ísť.
@anna777115 nebola, lebo nie sme veriaci. akoze ja verim istym sposobom. velmi nan myslim neviem sa zmierit s jeho smrtou, lebo zomrel necakane, prosim vas je mozne ze jeho dusa kvoli mne nie je v pokoji? :( knaz stihol ked umieral, za nim prist :(
@anonym_autor To bola veľká milosť Božia, že bol pri tvojom umierajúcom bratovi kňaz. Dostal rozhrešenie na cestu do večnosti, ale tie sv. omše a modlitby ešte potrebuje. Nie je ešte pripravený vstúpiť do neba, do prítomnosti Božej, lebo Boh mu síce dvere otvoril, hriechy mu odpustil, ale brat sa teraz vidí v pravom svetle. Vidí, ako a čím Boha urazil vo svojom živote a trpí tým. Toto utrpenie ho očisťuje, je bolestné i radostné zároveň, lebo vie, že raz do Božej prítomnosti vstúpi. Kým však jeho utrpenie trvá, je pre neho veľkou pomocou každá modlitba a najviac je sv. omša, tá predstavuje obetu Ježiša Krista na kríži. To, že ti prišli správy, naozaj môže byť chyba v systéme, ale zároveň to Boh použil, aby si sa nad tým zamyslela a svojmu bratovi pomohla. Prijmi moju úprimnú sústrasť a pomodlím sa za tvojho brata aj ja. ❤️🙏🏻
@anonym_autor, môže to byť obyčajná chyba. Tipujem, že Ti poslal nejakú správu ešte keď žil a nepodarilo sa ju doručiť. Teraz, keď aktualizujú systém, snaží sa ju opäť odoslať, ale zblbe to, lebo je jeho účet už zablokovaný.
@cutespider Účet by bol zablokovaný len vtedy, keby to za neho niekto urobil. Proste duša sa snaží spojiť, dať znamenie.
Moja zlatá 😔 chce ti dať vedieť že je pri tebe 🤍
U nas v rodine keď sa malo niečo stať alebo som mala ja osobne nejake dolezite životné udalosti, vždy sa mi pred tym snivalo že mi zvoni mobil a na displeji bolo otec volá. Moj otec zomrel v roku 2000 nikdy nemal mobil, takže som ho nikdy nemala ulozeneho v kontaktoch.
U nas v rodine keď sa malo niečo stať alebo som mala ja osobne nejake dolezite životné udalosti, vždy sa mi pred tym snivalo že mi zvoni mobil a na displeji bolo otec volá. Moj otec zomrel v roku 2000 nikdy nemal mobil, takže som ho nikdy nemala ulozeneho v kontaktoch.
@anna777115 wow 🥹 zimomriavky
@cutespider Účet by bol zablokovaný len vtedy, keby to za neho niekto urobil. Proste duša sa snaží spojiť, dať znamenie.
@anonym_794fc0 neblokovali sme ucty, su aktivne.
@anna777115 ja verim v znamenia , verim v druhe paralelne svety
Moja zlatá 😔 chce ti dať vedieť že je pri tebe 🤍
@curlie 😢 tak velmi mi chyba. kazdy den nan myslim, cchcem zacat chodit na terapie
Jeho mobil mat nik nemusi ale messenger ano 🤔
Ak sa tam niekto dostal. Sice neviem preco, ale moze byt. Akurat ze tam nic nieje
Spomenula som si na poviedku (je aj filmová verzia) od Stephena Kinga Telefon pána Harrigana
Inak ved ak je ucet aktivny, teda messenger tak ty mu vies napisat spravu, nie ? Hoci Ta ktora Ti pride sa otvorit neda
@anonym_autor človek zažíva takéto veci, ale budem realistická - nič to neznamená. Po smrti blízkeho mozog neustále myslí len na to a na nič iné. A potom podvedome zažíva takéto divné veci. Je mi ľúto tvojho brata, verím že už mu je lepšie
@anonym_794fc0 neblokovali sme ucty, su aktivne.
@anonym_autor, najvyšší čas s tým niečo urobiť. Nechceš, aby tam niekto uhádol heslo a objavil nejaké jeho video a pomocou AI začal vytvárať hlasovky, že žije, iba ho uniesli a potrebuje peniaze na výkupné.
Možno Ti práve preto aj dáva brat znamenie, že ho máš nechať ísť a posunúť sa ďalej.
@anonym_794fc0, je bežné, že sa neaktívne účty blokujú automaticky a ak nikto neprotestuje, po nejakej dobre sa zmažú.
@anonym_autor
Tvoj brat zomrel, neexistuje. Buď to má racionálne zdôvodnenie alebo vplyv démonov. To sa stáva ľuďom čo sprtaju v ezoterike, otvárajú sa bludarstvu.
@anonym_autor
Tvoj brat zomrel, neexistuje. Buď to má racionálne zdôvodnenie alebo vplyv démonov. To sa stáva ľuďom čo sprtaju v ezoterike, otvárajú sa bludarstvu.
@zmrzlinka2021 demonov? nechapem preco demnovo?
@anonym_autor mne keď zomrel otec, po cca 5 rokoch po smrti sa mi s ním snival sen. Ze sa nam otvorili dvere do kuchyne a on k nam vošiel. Nehovoril vôbec nič, len si sadol na stoličku a vážne sa na nás pozeral. My sme sa v tom sne začali s nim pri stole modliť. Vtedy sa on zodvihol a akoby spokojnejší bez slova odišiel dverami von. Rozprávala som tento sen kamarátovi kňazovi a on mi odporučil dat odsluzit za otca gregoriánske sv.omse. Ja som to urobila a odvtedy sa mi s ním už nesnívalo. Snáď mu pomohli vo večnosti.
Facebook glitch (chyba systému) – Messenger občas zobrazí notifikáciu o novej správe, ale keď ju otvoríš, nič tam nie je. Môže ísť o chybné cacheovanie (uložené dáta v appke).
Stará alebo nedoručená správa – niekedy sa systém „zasekne“ a po čase znovu odošle upozornenie, hoci správa je už dávno preč.
Spomienkový účet – ak účet tvojho brata nebol zrušený alebo nastavený ako „memorial account“, stále môže existovať. Messenger ho preto berie ako aktívny kontakt a môže ukazovať hlásenia.
Prepojené aplikácie alebo hacknutie – ak mal brat účet prihlásený na viacerých zariadeniach (napr. starý počítač, tablet), niekedy môže dôjsť k zvláštnym správam alebo notifikáciám. Ale ak píšeš, že nik nemá jeho mobil a účet je stále aktívny, najpravdepodobnejšie ide o technickú chybu.
Vymazať cache Messengera (alebo appku odinštalovať a nainštalovať znova).
Skontrolovať v nastaveniach Facebooku, či účet brata nie je ešte stále aktívny. Rodina môže požiadať Facebook o spomienkový režim alebo odstránenie účtu.
Co sa stalo bratovi?
@curlie 😢 tak velmi mi chyba. kazdy den nan myslim, cchcem zacat chodit na terapie
@anonym_autor myslíš, že ti dáva nejaké znamenie o to, že tam ešte je pri tebe. Dovolím si tvrdiť, že lvoli tomu , že ti chyba, nechce ešte odísť ale mal by. Skús sa s ním rozlúčiť, zapáliť sviečku, poslať ho tam, kde bude mať vecný pokoj, do svetla. Nie som veriaca, ale na tieto veci verím. Zažila som niečo podobne v snoch s dedkom, veľmi mi chyba, sú to 2 mesiace a prvý mesiac ma chodil pozerať do snov, vedela som , že už nie je…. Bolo to tak krásne ho vedieť objať, ale v jednom sne som ho poslala preč, pustila som ho a povedala mu, že ho ľúbim. V podstate to iste, čo som mu povedala keď zomieral a ležal a hladkala som ho po ruke. Bol v každom byte,kde býva najbližšia rodina, jedine ja som ho videla. Myslím že preto lebo som ho veľmi ľúbila a bolo pre mňa ťažké ho pustiť a on chcel ešte byt pri mne. Už sa mi nesníva o ňom, jeho duša navždy odišla…. Ako je to dlho čo brat zomrel, pokiaľ cca mesiac, nemalo by to trvať dlho a po 40 dňoch by mal odísť navždy.
@anonym_autor je mi to veľmi ľúto čo prežívaš moje 😪 určite ak máš možnosť choď a dovol si smútiť koľko potrebuješ, máš na to úplne právo 🤍 ono to nezmizne nikdy, človek sa len naučí s tým žiť a príde čas, keď budeme zase všetci spolu, uvidíš 🤍

@anonym_autor Ak si veriaca treba sa za neho pomodliť a dať odslužiť zádušnu omšu.