Stal sa vám niekedy zázrak?
Čisto len zo zvedavosti, stalo sa vám niekedy niečo, čo si neviete vysvetliť a považujete to za zázrak ? 🙂
Rada si prečítam vaše príbehy 💚
S priateľom som 6 rokov, snažili sme sa o bábätko ktoré nám nevychádzalo už rok sme si nedávali pozor a stále nič, začali sme to riešiť s lekármi ktorý povedali priateľovi že má zdeformované spermie a jedina šanca je umelé oplodnenie keďže u mužov neni pomoc ako u žien , prvý spermiogram bol zlý druhý ešte horší nemali sme už nádej v ničom ja som mala zas problémy nie z gynekologických ale zdravotných strán štítna žľaza , nábeh na cukrovku atď, povedali sme si teda že si dáme v januári 2025 konzultáciu na UM (umelé oplodnenie) a doma som si stále hovorila že ja to takto proste nechcem niečo má tlačilo do pocitu že nie, tak som povedala lekárovi na konzultácii že ešte nato nejsom pripravená a dala som návrh že priateľ sa začne lepšie stravovať bude cvičiť bude mat lepšiu životnú správu čo ak náhodou a že v apríli dôjdeme naspäť na kontrolu keď bude mat lepšie výsledky budeme sa snažiť sami naďalej a keď horšie tak naplanujeme UM, tak za tie mesiace sa podarilo schudnúť držať diétu atď a v marci mi meškali krámy ale moc som si toho nevšímala lebo sa mi to stavalo často, ani v januári mi nedošli cely mesiac a test bol negatívny a tak teraz som si spravila zasa test a ukazovalo 3+ a dnes mám doma už 2 mesačného synčeka, premna je toto najväčší zázrak ktorý sa mohol stat a aj verím na ne lebo ako keby niečo vo mne mi našepkalo že čo mám robiť. Neskutočne.
Keď som kvôli sepse takmer prišla o život a o obličky. 3 dni chodili okolo mňa na are všetci ako na ihlách, že to buď nezvládnem ja alebo moje obličky. Zázrakom mám zdravie aj obličky v 100% stave.
A ja môžem ďakovať trpezlivej Dr, ktorá ma 4h pred touto udalosťou prehovorila na hospitalizáciu, inak by sa zázrak nestal.
Áno..35 rokov som bojovala s chorobou,na SK mi povedali lekári že je nevyliečiteľna a len mi to udržiavali liekmi a keď sa dostali do rúk moje správy nálezy českým lekárom, hneď bola choroba vyliečitelná,dala sa chirurgicky odstrániť..cez 2 roky žijem plnohodnotný život, považujem to za zázrak 🙏
Áno..35 rokov som bojovala s chorobou,na SK mi povedali lekári že je nevyliečiteľna a len mi to udržiavali liekmi a keď sa dostali do rúk moje správy nálezy českým lekárom, hneď bola choroba vyliečitelná,dala sa chirurgicky odstrániť..cez 2 roky žijem plnohodnotný život, považujem to za zázrak 🙏
@anonym_602577 Ak sa smiem spytat o aku dg islo u teba, lebo aj ja mam krute bolesti v podbrusku,, a pricina neznama,,Uz aj ja som rozmyslala ist na vysetrenie mimo SK, dakujem
áno. spravila som autoškolu. považujem to za zázrak lebo väčšinou sa mi nič nedarí, nie som v ničom dobrá a som jedna z tých nešťastníkov ktorí sú vždy zodpovední za kiksy a všeliaké nehody.
@anonym_602577 to je hlavne vizitka odborníkov v zdravotníctve na Slovensku a v Čechách. Na Slovensku zúfalá a v Čechách špičková. Tvoje šťastie.
S priateľom som 6 rokov, snažili sme sa o bábätko ktoré nám nevychádzalo už rok sme si nedávali pozor a stále nič, začali sme to riešiť s lekármi ktorý povedali priateľovi že má zdeformované spermie a jedina šanca je umelé oplodnenie keďže u mužov neni pomoc ako u žien , prvý spermiogram bol zlý druhý ešte horší nemali sme už nádej v ničom ja som mala zas problémy nie z gynekologických ale zdravotných strán štítna žľaza , nábeh na cukrovku atď, povedali sme si teda že si dáme v januári 2025 konzultáciu na UM (umelé oplodnenie) a doma som si stále hovorila že ja to takto proste nechcem niečo má tlačilo do pocitu že nie, tak som povedala lekárovi na konzultácii že ešte nato nejsom pripravená a dala som návrh že priateľ sa začne lepšie stravovať bude cvičiť bude mat lepšiu životnú správu čo ak náhodou a že v apríli dôjdeme naspäť na kontrolu keď bude mat lepšie výsledky budeme sa snažiť sami naďalej a keď horšie tak naplanujeme UM, tak za tie mesiace sa podarilo schudnúť držať diétu atď a v marci mi meškali krámy ale moc som si toho nevšímala lebo sa mi to stavalo často, ani v januári mi nedošli cely mesiac a test bol negatívny a tak teraz som si spravila zasa test a ukazovalo 3+ a dnes mám doma už 2 mesačného synčeka, premna je toto najväčší zázrak ktorý sa mohol stat a aj verím na ne lebo ako keby niečo vo mne mi našepkalo že čo mám robiť. Neskutočne.
@account43889 no vidis, ja mam tiez viac deti a som stastna za kazdu chvilku s nimi, uvedo.ujem si, aky su deti dar. No niektore tu, by aj vedeli bez deti zit ( a to su matky) a stazuju si na zivot s jednym dietatom. Mne to hlava a srdce nebere.
@anonym_602577 Ak sa smiem spytat o aku dg islo u teba, lebo aj ja mam krute bolesti v podbrusku,, a pricina neznama,,Uz aj ja som rozmyslala ist na vysetrenie mimo SK, dakujem
@anonym_f42813 ahoj aj ja som mala take bolesti a nafukovanie sa, krce a zistili mi adenomyozu. Zalezi aky typ bolesti mas tiez. No ta adenomyoza prisla ako blesk lebo lekari si so mnou nevedeli rady cele mesiace. A aj teraz mi na to nic nedali, len operacia pomoze ze vraj.
@nataliia01 Mala som 2 obrovske myomy (velke ako pomarance) a doktori povedali ze urcite neotehotniem. A ak zazrakom otehotniem, tak dieta nedonosim, lebo myomy rastu pocas tehotenstva.
Otehotnela som a myomy pocas tehotenstva nerastli. Naopak sa uplne stratili.
@nataliia01 za zázrak považujem že som porodila našu dcérku. Riešili sme ivf a až pri 3 cykle sme mali prvý krát jedno jedine embryo a to mi vložilo a otehotnela som a uz mám dcérku mesiac doma,
@nataliia01 za zázrak považujem, že najlepšia kamarátka môjho syna, dievča 18 ročne, s čerstvým vodičákom, ktoré malo po vianociach nehodu, kompletné zdemolovala auto, dostala šmyk, prevrátila sa na strechu aj so sestrou, ktorá bola nepripútana... Akoby zázrakom sa im vôbec nič nestalo, okrem pár modrín...🙏🙏
@anonym_f42813 epi
pred 11 rokmi, mal moj najmladsi syn cerstve 3 roky.
Mali sme navstevu a on vybehol so starsim bratom na ulicu vyprevadit uja.
Ujo /svagor/, siel ale autom pomly po ulici a lakal chlapcov aby za autom stihali bezat.
Ked som dosla ja , uz boli tak daleko, ze ma nepocul ani vodic ani deti, ked som kricala aby sa vratili spat.
Nato auto zabrzdilo, starsi ho v behu obisiel, mladsi zotrvacnostou narazil do auta a spadol po lave zadne koleso.
Nato som v hroze videla ako sa zapli spetaky a auto zacalo pomaly cuvat. Uplne som primrzla, neschopna hovorit, bezat nic... Nato sa to moje male chlapciatko v lahu prevalilo nabok a este raz..az do priekopy so zihlavou. Auto cuvloa asi este 2 metre, nato sofer dupol plyn a usiel.
Nie som nejaka silna veriaca, ale asi sa vtedy otvorilo nebo a zisiel zastup anjelov straznych k mojemu synovi. 😇
Nechapem doteraz, ako mohol byt taky maly chlapec tak duchapritomny a schopny spravne vyhodnotit situaciu a konat...co by mozno nedokazal aj mnohy dospely.
Potom mi povedal. Mami , ja som sa pregulal, lebo som vedel, ze ked vstanem, ujo ma prejde."

@nataliia01 kazdy raz ked nema trojrocny kvapku v trenkach si poviem ze sa stal zazrak. Alebo ked spi na obed.
A ked mam odpovedat vazne tak nase druhe dieta povazujem za zazrak kedze je prvy z ivf po xy rokoch snazenia a skusania