Venujete sa vešteniu?
Je mi jasné že tu bude kopa blbých komentárov, na tie reagovat nebudem.
@anonym_autor Ja sa vešteniu nevenujem, ale raz som šla k veštici zo zvedavosti. Ale nepovedala mi nič také, čo by sa splnilo. Verím, že sú ľudia čo vedia veštit, alebo majú nejaké predtuchy. Naučiť sa to podľa mňa nedá, musí sa s tým človek narodiť a nejako to rozvíjať.
@anonym_autor raz som to vyskúšala. Trafila tak 1% z toho celého, povedala mi, že sa dohodnem na výpovedi, nedohodla som sa ale dostala som ju 😅 a ešte trafila pokojné, harmonické manželstvo (to ale bolo aj predtým, takže nič) 🤷🏼♀️ tam jej pravdivé informácie skončili.
Kamoska chodí ku nej furt a verí jej každé slovo, no keď mi kamoška rozprávala o jej životných situáciách, tak mne nezaujato, to nesedelo s tým, čo mi povedala, že jej hovorí veštica.
Ale môj dedo vedel, kedy niekto v dedine umrel. Vždy vravel “zubatá chodí po dedine” a do par hodín niekto zomrel. Takže verím, že určití ľudia môžu vidieť niečo viac (samej sa mi to deje ale súvislosti viem spájať až neskôr) ale neverím tomu, že ti niekto cudzí vie prečítať, čo ťa čaká.
áno ja
nie
Nie. Je to nezmysel
Sú len 2 možnosti:
buď je šarlatán a ťahá z ľudí peniaze, vie dobre psychologicky ako na ľudí a obkecá to, že uveria vešteniu
alebo je médium ktoré komunikuje s démonmi, tí pozorujú ľudí už tisícky rokov, takže vedia veštici dať informácie o našej minulosti (veštica mi povedala všetko z minulosti čo som zažila a toto nikto nemohol poznať) a našu budúcnosť môžu tak tipovať a odhadovať, keďže nás veľmi dobre poznajú ako reagujeme v rôznych situáciách
Budúcnosť pozná iba boh a dá ju vedieť iba tomu komu chce a veštica to určite nie je, veštenie nenávidí.

Ano