icon

Veríte v magické rituály lásky?

5. sep 2025

Dobrý deň, poprosím aby ste ma neodsudzovali ani nepísali komentáre typu( veď vieme, som tu už roky).
Zamilovala som sa do kolegu z práce. Skôr by som to nazvala, že má neskutočne priťahuje.
Veríte na nejaky magický rituál, čo ho ku mne pritiahne? Nechcem vzťah, nemusíte mi písať, že neskôr to vyprchá, to mi je jedno.
Vyzná sa v tom niekto? Ďakujem❤️

Strana
z2
anonym_6f729e
5. sep 2025

neexistuje, jedine ak mas charizmu a pacis sa mu, ak sa mu nepacis nepomoze ti nic

anonym_ae062e
5. sep 2025

Akože čáry máry fuk a bude za tebou šalieť? 😃

autor
5. sep 2025

Neviem ako to funguje. Neviem či veriť na mágiu.

anonym_a18a3e
5. sep 2025

@anonym_autor urcite never, na internete najdes kopu podvodníkov, ktori ti budu tvrdiť ze ti pricaruju jeho lásku, ale iba ta oberu o peniaze a nic sa nestane

anonym_7d5fa8
5. sep 2025
@anonym_autor

Neviem ako to funguje. Neviem či veriť na mágiu.

@anonym_autor Nechceš vzťah, tak ak chceš len jednorázovku tak mu normálne povedz či si nechce užiť. On povie nie, ty sa strápniš a bude pokoj. Rituály fungujú minimálne a vždy sa otočia proti tebe takže si to dobre rozmysli. Či ti stojí za to kvôli takejto blbosti riskovať.

terezka1947
5. sep 2025

Bohužiaľ,cez čiernu mágiu to možné je.
Lenže taká láska nie je nikdy šťastná a čierna mágia je veľmi nebezpečná.
Keď ťa nemá rád "len tak" a nefungujú bežné metódy,hľadaj inde.

minenkaa
5. sep 2025

Chces s ním len sex?Vsak sa nirmalne opýtaj či si nezasexujete

tramtada31
5. sep 2025
@minenkaa

Chces s ním len sex?Vsak sa nirmalne opýtaj či si nezasexujete

Suhlasim s @minenkaa ak ti ide len o sex, tak ho zavolaj do podniku, opi ho a vyspi sa s ním. Opitý chlap pôjde s každou.

anonym_23873e
5. sep 2025

Dúfam, že je aj ženatý.
Nech to má to správne "čaro "😁 🙈

guiseppinka
5. sep 2025
@tramtada31

Suhlasim s @minenkaa ak ti ide len o sex, tak ho zavolaj do podniku, opi ho a vyspi sa s ním. Opitý chlap pôjde s každou.

@tramtada31 len zase opity chlap v posteli tiez nie je vyhra... tam uz vacsinou vitazi zemska pritazlivost miesto zenskej...

autor
5. sep 2025
@terezka1947

Bohužiaľ,cez čiernu mágiu to možné je.
Lenže taká láska nie je nikdy šťastná a čierna mágia je veľmi nebezpečná.
Keď ťa nemá rád "len tak" a nefungujú bežné metódy,hľadaj inde.

@terezka1947 Ako sa dostanem k niečomu takému?

anonym_7d5fa8
5. sep 2025
@anonym_autor

@terezka1947 Ako sa dostanem k niečomu takému?

@anonym_autor vážne sa na to pýtaš? Ty musíš byť inak zúfalá

autor
5. sep 2025
@anonym_23873e

Dúfam, že je aj ženatý.
Nech to má to správne "čaro "😁 🙈

@anonym_23873e Je slobodný

autor
5. sep 2025
@anonym_7d5fa8

@anonym_autor vážne sa na to pýtaš? Ty musíš byť inak zúfalá

@anonym_7d5fa8 Nemôžem ho dostať z hlavy, neviem sa sústrediť na práci, síce sa sem tam usmeje. Dnes som o tom videla video, nejaký rituál na lasku, chcela som sa opýtať tu. Dám všetko za to, aj beriem následky

anonym_7d5fa8
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7d5fa8 Nemôžem ho dostať z hlavy, neviem sa sústrediť na práci, síce sa sem tam usmeje. Dnes som o tom videla video, nejaký rituál na lasku, chcela som sa opýtať tu. Dám všetko za to, aj beriem následky

@anonym_autor nevieš o čom rozprávaš, tak sa do toho nešpáraj. Tieto veci končia úplným opakom. Dosiahneš akurát to že ťa znenávidí alebo sa ti to inak vymkne z rúk.

minenkaa
5. sep 2025

A už si sa ho opýtala?

januska12323
5. sep 2025

Nemáš ústa?

tenerifka
5. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jezisi, ty si slobodna, onje slobodny..... Kde je do prcic problem? Aka magia? Normalne par pohladov a usmevov, par dni.... A pride sam. Co je na tom take komplikovane? Co mas ovulaciu, ze to musi byt prave teraz?

minenkaa
5. sep 2025

Presne,nemáš usta,jedna dobrá fajka a už sa ho nezbaviš

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
5. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka tak po fajke sa treba otočiť a vystrčiť

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
5. sep 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka preco,chce iba sex

ika02
5. sep 2025

Veď, buď milá, vtipná, komunikuj s ním, snaž sa byť v jeho prítomnosti, jemne nenútene ho zvádzaj, skús ho pozvať na obed, kávu, vínko, možno do kina (môžeš použiť malé klamstvo, že máš lístky a kamoške ochorelo dieťa) a uvidíš, či bude súhlasiť. Ak nepôjde, tak z nejakého dôvodu nemá záujem a ďalej sa mu nevnucuj.

gribka1
5. sep 2025

Dá sa samozrejme použiť aj mágia, no šťastie ti to neprinesie. Nerozumiem však, že nechceš vzťah a čo teda chceš?

anonym_5a1f33
5. sep 2025

To nie je dobré. Ak máš takýto zámer. Ublížiš sebe aj jemu. Najviac však sebe.

autor
5. sep 2025

Všetkých vás rozumiem, lenže ja som položila konkrétnu otázku. Myslela som, že tu je niekto kto má skúsenosť alebo to už zažil. Ale asi to nefunguje

anonym_a18a3e
5. sep 2025
@anonym_autor

Všetkých vás rozumiem, lenže ja som položila konkrétnu otázku. Myslela som, že tu je niekto kto má skúsenosť alebo to už zažil. Ale asi to nefunguje

@anonym_autor však som ti z vlastnej skúsenosti napisala ze su to vyhodené prachy 🤦🏼‍♀️

anonym_704410
5. sep 2025

No môže jedna dospelá žena riešiť nejaký magický rituál???

Strana
z2