Veríte na mágiu lásky?

27. sep 2023

Zdravím, chci se zeptat jestli věříte na magii lásky a zda někoho takového poznáte, kdo si ji dělal a vyšlo to nebo ne,
děkuji za odpovede a přejí hezký večer.

alickapusinka
27. sep 2023

Ja nie láska bud je alebo nie je .Nič medzi tým žiadne čary nepomôžu na privolanie lásky bud ťa chce alebo nie.

oli18
27. sep 2023

Halooo, dievca, je 21.storocie. 🙈

deti95060810
27. sep 2023

o takejto blbosti počujem prvý krát...🙄

autor
27. sep 2023

@deti95060810 tak pak jste toho neslyšeli ještě hodně 😄 ale fajn beru…, no spíš chci, aby se zapojili lidé kteři s tím mají nějaké zkušenosti 🙂

domi995
27. sep 2023

Stretla som sa s tým počas seminára s názvom Cesta vnútorného uzdravenia. Uzdravovalo, oslobodzovalo sa tam aj z tohto. Neviem koľko máš informácií, ale radšej ruky preč..už len to, že to je mágia Ti garantuje zničený život. A to nehovoriac o tom, že to nie je skutočná láska - taká je jedine v slobodnom rozhodnutí..nie je to výhodné ani pre jednu stranu, ver mi. Slepý vzťah naviazanosti k druhej osobe nemá žiadnu hodnotu a ani zďaleka sa nedá porovnať so skutočnou láskou.

autor
27. sep 2023

@domi995 ale tam ta láska byla a dost velká😌požádal mě už dokonce i o ruku, oba jsme cítili že je to něco výjimečného, ​​já jsem sla s kamoskami von, strašně jsem se opila ani nevím jak k tomu doslo a s někým jsem se tam líbala, jeho znami byli v tom baru také, takže se to hned dozvěděl a už 2 měsíce se mnou nekomunikuje, vím udělala jsem hlupost teď ho chci hlupo dostat zpátky ale já už opravdu nevím jak, moc mi na něm záleží… a vim že je moc hrdý na to aby se vrátil ale byla to blbost

domi995
28. sep 2023

Veľmi ma to mrzí..ale toto nie je cesta ako ho získať späť.. aké by to potom bolo manželstvo? Prečítaj si dôsledky praktizovania mágie (+ duchovná úroveň): Na psychickej úrovni: nutkavé myšlienky rozličného druhu proti vlastnej vôli, najmä nenávisti, pomstychtivosti, upodozrievania, neprimerane silné sexuálne predstavy a túžby, alebo nutkanie vykonať niečo zlé, nekontrolovateľné návaly negatívnych pocitov – nadmerný a neodôvodniteľný smútok, strach, nepokoj, úzkosti, vnútorný chaos, pocit prenasledovania, sledovania alebo ovládania inou osobou, v niektorých prípadoch až psychické zrútenie sa osobnosti, vnútorné tlaky spáchať samovraždu, vnútorná rozorvanosť až schizofrénia (rozdvojenie osobnosti), vnímanie hlasov a obrazových vízií (aj ufónov), spontánna reč v nezrozumiteľnom jazyku , ťažké až hrôzostrašné sny .
Na telesnej alebo somatickej úrovni: Zhoršenie starých alebo vznik nových zdravotných komplikácií a ochorení, ktoré nereagujú na medicínsku liečbu: nespavosť, nechuť až odpor k jedlu, extrémne dlhé a silné záchvaty plaču u detí, migrény, bolesti a nevoľnosť v oblasti žalúdka, puchnutie tela, vyrážky, ekzémy, zčernanie istých častí tela, napr. jazyka, telesné problémy pri prijímaní sviatostí, modlitbe a iných úkonoch viery – ustrnutie tela alebo reči, chvenie, nadmerné potenie alebo zvýšená teplota, nevoľnosť, nutkanie na zvracanie, búšenie srdca, v istých prípadoch až kŕče a iné choroby, pri ktorých lekári záhadne nemôžu objaviť príčiny.

Verím tomu, že ak spolu máte byť tak budete.. buď požehnaná a rozhodni sa správne.

marca12
28. sep 2023

Az tak vynimocne to bolo,ze si sa bozkavala s niekym inym. No necudujem sa mu,ze ta uz nechce. Esteze sa to stalo pred svadbou

moonlight1210
28. sep 2023

Alkohol ti len zbural zabrany. Raz by si ho podviedla i tak. Pri plnom vedomi. Takto si iba predbehla cas.
Este nie si psychicky pripravena urobit definitivnu bodku za moznostami spoznavania a skusania aj inych ludi a byt uz len s tym jednym.

Miesto odriekania formuliek do plamena cervenej sviecky, palenia susenych okvetnych lupienkov a sypania ich popola na miesta, kam chodi, sa mu ospravedlnuj a snaz sa znova nadviazat kontakt, ak si myslis, ze uz si sa naozaj poucila.
Bud ti odpusti, alebo nie.

A je tam teoreticka moznost, ze ten navrat olutujes, lebo moze ziarlit (poznaceny z tvojho chovania), a teda to bude uz drsny vztah.

autor
28. sep 2023

@marca12 ještě že existují dokonale bezvadné ženy jako ty😊, kterým se nikdy nic špatně nestane, pokud nemáš co říct k tému, tak se nemusíš zapojit

autor
28. sep 2023

@moonlight1210 vím že bych to neudělala nikdy, mě ani nenapadl jiný chlap, milovala jsem ho celým srdcem, neměla jsem pit 🙁 jako kdyby jiný člověk, fuj.
Omluvila jsem se už, prý se už nezlobí ale věřím že ano, proto jsem myslela že neexistuje něco jiného, ​​něco mezi nebem a zemí.