Veríte v magické rituály lásky?
Dobrý deň, poprosím aby ste ma neodsudzovali ani nepísali komentáre typu( veď vieme, som tu už roky).
Zamilovala som sa do kolegu z práce. Skôr by som to nazvala, že má neskutočne priťahuje.
Veríte na nejaky magický rituál, čo ho ku mne pritiahne? Nechcem vzťah, nemusíte mi písať, že neskôr to vyprchá, to mi je jedno.
Vyzná sa v tom niekto? Ďakujem❤️
Všetkých vás rozumiem, lenže ja som položila konkrétnu otázku. Myslela som, že tu je niekto kto má skúsenosť alebo to už zažil. Ale asi to nefunguje
@anonym_autor ze je tu niekto kto ma skúsenosť? Ako sorry, takýmto kravinam som neverila ani Ako pubertacka. Tak snáď si nemyslíš že to dospelé ženy praktizujú. Jedine asi svihnute na hlavu.
Čo tak namiesto nejakého rituálu zájsť za ním a zistiť,či by mal o teba záujem?
Nie je to nebezpečné a budeš vedieť na čom si.
A keď odpoveď bude negatívna,hneď ho z hlavy dostaneš.
@anonym_autor ak nemáš prirodzene schopnosti vzbudiť u mužov záujem, tak ti nepomôže nič, len sa ho otvorene opytat

Všetkých vás rozumiem, lenže ja som položila konkrétnu otázku. Myslela som, že tu je niekto kto má skúsenosť alebo to už zažil. Ale asi to nefunguje
@anonym_autor a ja som ti z vlastnej skúsenosti napísala že sa to otočí proti tebe. Viem o čom píšem. Nedosiahneš nič čo si myslíš, na chvíľu by si mala dojem že sa ti to plní a potom by si na to doplatila. Ako ja.