icon

Veríte veštici a jej predpovediam?

6. nov 2025

Čaute
boli ste dakto u veštice a splnilo sa čo povedala ?
veríte tomu? a kde ste boli?
Diky 😁

anonym_74ab65
6. nov 2025

@anonym_autor verila som, nesplnilo sa nic. Uz neverim. Bola som u Gerti viac krat.

anonym_d56cf8
6. nov 2025

Ak tomu veríš, tak vždy sa ti niečo z toho splní. Ona niečo z teba vytiahne a ani nevieš ako a zvyšok povie dostatočne všeobecne a ty si tam dosadíš, čo sa ti bude hodiť. Kamoška chcela ísť k veštici akože zábava na rozlúčke so slobodou, tak sme vybrali takú dosť vychválenú a priznávam, zanechalo to taký zvláštný dojem, vedela čo robí, atmosféra skvelá, podanie výborné, ale keď som si to prešla spätne, tak jasné, že blbosť. Ale ako zážitok a predstavenie zaujímavé.

13uzivatelka11
6. nov 2025

Verím na vela "ezo" a spiritualnych veci, ale zrovna na kadejaké veštice nie.

anonym_6109aa
6. nov 2025

Ja som bola u veštici keď som mala 20. Mam už 33. Fascinovalo ma to a chcela som to skúsiť. Keď som tam prišla, vyložila karty. Boli sme ticho okrem pozdravu. Minulosť trafila fakt ma 99 percent. Budúcnosť zatiaľ 0 percent, za čo som aj rada. Viac by som už nešla.

anonym_4085a1
6. nov 2025

Ja som bola, len zo srandy, veď 20€ hore dole. Nepovedala som jej nič o sebe, len som sa pýtala otázky. Trafila tak 90%. Viackrát ísť neplánujem.

anonym_423f9f
6. nov 2025

@anonym_autor neverila som, splnilo sa mi skoro všetko, čo hovorila. A stále na veštice neverím 😂

anonym_ff12bb
6. nov 2025
@anonym_6109aa

Ja som bola u veštici keď som mala 20. Mam už 33. Fascinovalo ma to a chcela som to skúsiť. Keď som tam prišla, vyložila karty. Boli sme ticho okrem pozdravu. Minulosť trafila fakt ma 99 percent. Budúcnosť zatiaľ 0 percent, za čo som aj rada. Viac by som už nešla.

@anonym_6109aa falošná veštica hrá divadielko, len aby vylákala od poverčivých ľudí peniaze a zarobila, okrem finančnej ujmy nič vážne nehrozí

skutočná veštica je však nebezpečnejšia, je v kontakte so vzbúrenými anjelmi - démonmi, od nich dostáva rozumy, oni nás pozorujú už tisícky rokov takže vedia všetko o našej minulosti preto jej vedia dať tieto informácie a potom jej dôveruješ, že keď pozná tvoju minulosť že automaticky pozná aj budúcnosť

takisto aj vedia ako človek reaguje v rôznych situáciách, sú najskúsenejší "psychológovia" tak môžu niečo predpokladať čo urobíme, ako sa zachováme v budúcnosti, ale samotnú budúcnosť pozná iba boh aj to iba ak ju chce poznať, démoni túto schopnosť nemajú, nedokážu čítať ani naše myšlienky

Boh ľudí varuje aby sme sa neznečistili s vešticami a pre veštice v Mojžišovej dobe určil trest smrti.

gabrielkaa
6. nov 2025
@anonym_4085a1

Ja som bola, len zo srandy, veď 20€ hore dole. Nepovedala som jej nič o sebe, len som sa pýtala otázky. Trafila tak 90%. Viackrát ísť neplánujem.

@anonym_4085a1 podobne. Mna to tiež stalo 20€. Ale bola to kartarka. A trafila sa fakt dosť presne 🙂

anonym_b0d309
6. nov 2025

@anonym_autor vestica teodora za 30 eur/min na telefone predpovedala, ze hodnota sínus 90 stupnov je vraj 0,553059.
ale mylila sa , spravna odpoved je podla matematikarov 1.

anonym_c70eef
7. nov 2025

Ked som mala 23 rokov, isla som k vestici a vtedy hovorila uplne hluposti pre mna. Do roka a pol som musela zhodnotit, ze sa vsetko splnilo, na 90%. Po 6 rokoch som k nej isla zase, opat som nechala jej slova nech si sadnu a uvidim... spatne musim zhodnotit, ze bola uplne mimo. Ja som mala byt v 30tke vydata, mala mat syna, co bude neskor studovat stavebnu fakultu. ( mam 45r, nie som vydata a nemam deti ). Moj partner mal dostat super ponuku do zahranicia a mal zit v zahranici. O nom povedala, ze ma podnikatelskeho ducha a bude sa mu v zahranici dlhodobo darit( on ma vsetko mozne, len nie podnikatelskeho ducha). Z roboty ho vyhodili a je doma so zdravotnymi problemami na ID. Povedala este kopec hluposti, ktore sa nesplnili vobec. Inak velmi vychytena vestica v nasom regione, aj pomerne draha. Od 50 eur vyssie. Vtedy ma stala 25 eur. Ale to su naozaj roky.

dominikamacakova
7. nov 2025

Ako veľmi zúfalý musí byť človek aby sa nechal ovplyvniť barsakym podvodníkom a ešte mu za to zaplatil?

bomba36
7. nov 2025

Jediný veštec, ktorému môžeš veriť je Hesso Jašterák 😃

anonym_c98a3e
7. nov 2025

Veštica je veľmi nebezpečná vec. Môj priateľ keď bol mladý stretol s partnerkou vešticu, takú čo sa im nanútila. Tak teda si nechali vyveštiť.. povedala jej že je tehotná o čom nevedeli a veru bola (to ale niektoré ženy vidia na základe určitých znakov) najhoršie na tom bolo že jej povedala že keď sa narodí pôjdu autom aj s mojim priateľom a všetci traja sa zabijú. Ona si dala dieťa zobrať a s priateľom sa rozišli. Je to neskutočne hrozné sa nechať týmto ovplyvňovať. Nikdy nikdy si nenechávajte nič vyveštiť. Neviete ako to na vás zapôsobí.

anonym_597ff4
8. nov 2025

@anonym_autor nesplnilo, neverím.

dominikamacakova
8. nov 2025
@anonym_c98a3e

Veštica je veľmi nebezpečná vec. Môj priateľ keď bol mladý stretol s partnerkou vešticu, takú čo sa im nanútila. Tak teda si nechali vyveštiť.. povedala jej že je tehotná o čom nevedeli a veru bola (to ale niektoré ženy vidia na základe určitých znakov) najhoršie na tom bolo že jej povedala že keď sa narodí pôjdu autom aj s mojim priateľom a všetci traja sa zabijú. Ona si dala dieťa zobrať a s priateľom sa rozišli. Je to neskutočne hrozné sa nechať týmto ovplyvňovať. Nikdy nikdy si nenechávajte nič vyveštiť. Neviete ako to na vás zapôsobí.

@anonym_c98a3e pre boha.... 😳

orisker
19. nov 2025

Mne sa veru veštba vyplnila.
Jedna stará Cigánka mi na jarmoku vyčítala z dlane, že vidí nejakú starú tmavšiu ženu, ktorá ma chce oklamať.
Pozeral som ako puk.
🙂