Viete čítať emócie v očiach ľudí?
Ahojte, mate takyto "dar", ze vidite v ociach inych ludi dobro, zlo, smutok, radost atd? Mna to vzdy udivuje, lebo niekedy ludia pisu pod fotky napr na FB alebo inych soc.sietach, ze ide mu z oci to a to a ja to nikdy nevidim, ani z fotky, ani z osobneho stretnutia neviem nic vyvodit 😀
@anonym_autor Nie je to ziaden zazracny "dar". Zvacsa to vedia odhadnut hypersenzitivni ludia.
neviem či to viem vyčítať z očí, ale mám na ľudí odhad, ešte ma nikdy nesklamal.
čo píšu ľudia v komentároch neber veľmi vážne, 100 ľudí ti tam napíše 100 názorov…
Záleží pri kom, niekto "hovorí" očami úplne, niekoho musím dobre poznať a v niektorých ľuďoch neviem ani po rokoch poriadne čítať... ale teda určite by som si netrúfala hodnotiť cudzieho človeka na základe fotky na sociálnej sieti, tam by som to brala skôr ako takú frázu
@anonym_autor Z fotiek ja nevidim nic, ale nazivo mam odhad, ktory ma velmi malokedy sklamal. Raz sa mi stalo, ze som nespoznala, ze kamoskin dlhodoby priatel je psychopat a patologicky klamar. Ten ale oblbol kazdeho, absolutne nikto ho nepodozrieval, ani ta kamoska, ani jej vysoko citliva sestra, aj karierne sa dostal velmi vysoko vdaka tomu.
Inac ale v tych ociach nieco je, hlavne u vyznamnych muzov mojho zivota si vyslovene pamatam moment ocneho kontaktu, kedy som pochopila, ze to bude niekto blizky.
Ja zas viem vycítiť. Mne oči nepovedia nič, len na mňa príde taká predtucha.
Deje sa mi to často .Darmo sa niekto tvári byť milí a dobrý keď mu na očiach vidím niečo čo mi nesedí a zatiaľ sa mi vždy potvrdilo to čo som si myslela
Áno. Na očiach je vidieť veľmi veľa, na fotke je vidieť dosť ale nie je to tak čitateľne ako keď si zoči voči. Viem prečítat ľudí, nemám s tým problem, aj keď si držím od cudzích odstup tak si hneď všimnem že mi na nich niečo nesedí. Ja som si napríklad všimla, že mne sa do oči ľudia pozerať nechcú. Aj keď sa pozrú, uhnu pohľadom. Muž aj kamaráti mi hovoria, že keď sa im pozerám do oči tak majú pocit že sa im hrabem v hlave 😂.
Pri osobnom kontakte to proste cítim, nie z očí, ale tak nejak zo všetkého. A nechápem ako je možné, že to iní (niektorí) necítia, keď to je často až celá miestnosť "nasiaknutá" tou danou atmosférou/emóciou. Nedá sa mi to prehliadnuť. Neviem ako to inak vysvetliť 🙂
Viem celú osobnosť prečítať podľa fotografie. Je to veľký dar. Veľa vycítim už z hlasu, alebo keď človek len píše. Keď sa stretnem s človekom osobne, je to ešte intenzívnejšie.
@anonym_autor ja v tom mám jasno, už na prvý pohľad. Mne sa stačí pozrieť aj na párik a poviem ti ako žijú. Aj tu medzi riadkami viem čìtať dosť jasno
@anonym_autor oči a celková mimika tváre, keď pri niekom stojím, a potom chôdza veľa prezradí 🖐️
@anonym_autor z oci citat nie ale viem ich vycititvpreto ma nikto nepresvedci z eje v pihode ked nie je neviem ako to funguje ak efunguje 1000%
Nie su to len oci … na niektorych fotkach je vidiet strasne vela …. Niektore fotky su tak “hnusne”, ze sa ti moze zdat, ze dany clovek je chory alebo sa nedozije dlheho veku … a on naozaj za 2-3 roky zomrie. A tie fotky nie su ani skarede ani nijak zvlastne, len maju v sebe nieco …. Ale ludia, ktori to dokazu “vidiet” to nepovedia nahlas, lebo zvysok by si myslel, ze su zli, ujeti atd …pri osobnom stretnuti si streba vsimat prvych par sekund vtedy ti intuicia napovie … len ked zacne ten druhy rozpravat vtedy sa “pretrhne” to co ta prve napadlo. Ludsky mozog ma vela schopnosti … len clovek sa sam o ne obera vonkajsimi vplyvmi.
@anonym_autor ano, na 200percent. V ociach je vsetko, tie sa nevedia pretvarovat
Nie su to len oci … na niektorych fotkach je vidiet strasne vela …. Niektore fotky su tak “hnusne”, ze sa ti moze zdat, ze dany clovek je chory alebo sa nedozije dlheho veku … a on naozaj za 2-3 roky zomrie. A tie fotky nie su ani skarede ani nijak zvlastne, len maju v sebe nieco …. Ale ludia, ktori to dokazu “vidiet” to nepovedia nahlas, lebo zvysok by si myslel, ze su zli, ujeti atd …pri osobnom stretnuti si streba vsimat prvych par sekund vtedy ti intuicia napovie … len ked zacne ten druhy rozpravat vtedy sa “pretrhne” to co ta prve napadlo. Ludsky mozog ma vela schopnosti … len clovek sa sam o ne obera vonkajsimi vplyvmi.
@anonym_ab5840 Ja to tiež viem odhadnúť o akú osobu ide, ale z fotky len čiastočne, najlepšie je vidieť na živo, to potom vidieť nielen z očí, ale aj celkove, keď som robila na personálnom oddelení 13 rokov, tak tam som si niekedy ešte aj kontrolovala, či sa ten človek osvedčil alebo nie.

@anonym_autor určite áno. Oči vela prezradia.