icon

Vystihuje vaše znamenie vašu osobnosť?

simona_racz
10. sep 2025

Ja takým veciam neverím, a ani tomu neprikladám váhu, ale sú ludia ktorí sú schopní aj partnera si podľa toho hladať, alebo podľa toho určovať ludí. Ja som v panne a keď prečítam charakteristiku, vela vecí aj pasuje. Vy ste sa v tom našli? Aj keď sa tým nezaoberáte, len tak zo srandy si vygooglite čo píšu o vašom a napíšte či to pasuje.

Strana
z2
simona_racz
autor
14. sep 2025
@domculik

@simona_racz Nie je to numerologia, je to astrologia a tam osobnost cloveka nie je definovana iba tzv. slnecnym znamenim, ktore je v tomto prispevku brane ako "znamenie", ale aj mnohymi dalsimi aspektami. Ak beries do uvahy iba slnecne znamenie tak to nikdy nebude sediet.

@domculik robí sa niečo také že čísla dátumu narodenia a miesto a tam sa vyráta niečo.

anonym_6b7a8c
Odpoveď bola odstránená
really8
7. okt 2025
@anonym_6b7a8c
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_6b7a8c 😂😂😂😂o co ti ide? Vidis aj dnes som tu

akotovlastneje
Včera o 17:59

Slnecne znamenie je veľmi málo, aby ste sa podľa toho identifikovali... Aj samo sa delí na tri dekády, plus alebo možno ešte viac o človeku vypovedá jeho ascendent, postavenie Luny a Venuše pri zrode... - to sú 4 základné piliere pre každého človeka z pohľadu astro...
Ja som rak, 2. dekáda, čiže pravý rak a taka som vo vnútri, to o mne vie ale málokto... Citlivá, ustrachana, emotívna, rozkrajala by som sa pre druhých, potrebujem sukromie, predstavivosť, schovávam sa do pancierika, uzavrieme sa, milujem blízkych a domov...
Ascendent mam v Levovi, teda navonok som ako levica, ešte mam aj takú hrivu a oči. Dlho som si uvedomovala, ze to moje vnútro s vonkajšom sa veľmi bijú a ľudí to matie, až kým som nešla hlbšie do seba a toto mi dáva obrovský zmysel... Som vodcovsky typ, priamočiara, idem si za svojim, veselá, vtipná, nemám problém na seba strhnúť pozornosť a byť stredobodom... Navonok pôsobím sebavedomo, rozhodne a bezstarostne...
Venušu mam tiež v Levovi, vo vzťahoch som vbutornebustracjana ako rak, ale veľmi vášnivá a mjetnicka ako lev... Lunu mam v bykovi, čiže mam zásady, ktoré nesmú byť porušené, sú pre mňa priam posvatne, predstavy viem mať rôzne, ale viem, ze ich nikdy nezrealizujem, lebo to už by bolo cez...
Takže niekto by povedal, ze schizofrénia, ale nie, je to astrológia... Keď sa stretnú tak brutálne odlišné znamenia ako u mňa rak a lev v jednom cloveku, vie to riadne potrápiť, ale zároveň je to obrovská úľava, keď človek príde na to, co sa to deje, prečo to takto mám...
Takže ak vieme o človeku len jeho slnečné znamenie a povieme si, ze to na neho vôbec nesedí, je to naozaj len veľmi povrchne a dehoneatije to celu astrológiu... Lebo aj brán (slnečné znamenie) sa môže javiť ako ustrachany, nesmelý, nesamostatny... ak má napr. aacendent, Lunu alebo Venušu v jemnom znamení napr. raka, ryby atď....

denithestrange1993
Včera o 18:06

@simona_racz horoskopy sa pisu tak vagne,aby aspon nieco sedelo a to zvysne si clovek zvykne nahovorit ze to tak je. Poznam ludi v rovnakom znameni a su uplne ine osoby,maju ine priority,zivoty.

akotovlastneje
Včera o 19:48
@denithestrange1993

@simona_racz horoskopy sa pisu tak vagne,aby aspon nieco sedelo a to zvysne si clovek zvykne nahovorit ze to tak je. Poznam ludi v rovnakom znameni a su uplne ine osoby,maju ine priority,zivoty.

@denithestrange1993
No ved presne o tom to je... Môžme byť 3 panny, aj v jeden deň narodené a kazda sme ina... Nejaké to jadro vnútri môže byť spoločné/podobne - to ale málokto vidí (poriadkumilované, precízne, zasadové...), ale tie ascendent, Lunu, Venušu mame každá v inom znamení, v inom dome a v inom postavení na ďalšie planéty... A to je ešte kopa ďalších bodov okrem planét... A práve ascendent hovorí o tom, ako vás vnímajú iní, ako vystupujete navonok. Ako ja, som rak, ale ascendent mam v levovi a práve tak aj pôsobím...
Astro nie sú len povrchne horoskopy niekde v novinách, to je brutálna vec a podstatná, pretože vesmír je ešte stále neprebadany a keď si vezmeme len lunu - príliv, odliv, ďalej gravitácia, striedanie dňa, noci, leta, zimy,..., tak si myslím, ze nikto nemôže tvrdiť, ze na človeka to žiadny vplyv nemá... Ale ako vo všetkom, treba ísť do hĺbky a investovat čas, energiu...

Strana
z2