icon

Vystihuje vaše znamenie vašu osobnosť?

simona_racz
10. sep 2025

Ja takým veciam neverím, a ani tomu neprikladám váhu, ale sú ludia ktorí sú schopní aj partnera si podľa toho hladať, alebo podľa toho určovať ludí. Ja som v panne a keď prečítam charakteristiku, vela vecí aj pasuje. Vy ste sa v tom našli? Aj keď sa tým nezaoberáte, len tak zo srandy si vygooglite čo píšu o vašom a napíšte či to pasuje.

Strana
z2
anonym_6b7a8c
10. sep 2025

podla Cinskeho horoskopu som:
Bdelý, prispôsobivý, všímavý…otvorená, veselá a spoločenská. Dokáže dobre vychádzať s rôznymi ľuďmi, takže má okolo seba veľa priateľov. Bez ohľadu na to, akú prácu vykonáva, môže žať úspech vďaka svojej rýchlej reakcii na vonkajšie zmeny. Čeliac ťažkostiam, prejavuje odvážne a pozitívne osobnostné črty.
Slabé stránky: Nedostatok vytrvalosti, tvrdohlavosť…
Môžu byť tvrdohlavé a sotva počúvajú rady od ostatných. Často menia zamestnanie, chýba im vytrvalosť a stabilita, takže je pre ne ťažké sústrediť sa na jednu vec.

Tak uspech v praci ci nie???... Protireci si to tu..

A nie, nemam okolo seba vela priatelov....

podla u nas popularneho Babylonskeho horoskopu
s 12timi znameniami vraj:
neustále plánujem niekoľko krokov dopredu, aby zorganizovala prípadný mat.
Takze naopak som vytrvaly typ. Ale podla Cinskeho vraj nie.....
Vraj som poháňaná neúnavnou túžbou po kontrole.
Ludia mojho znamenia su vraj túžiaci po moci a musia pamätať, že ak ich ovláda ich ego, riskujú, že sa otrávia.

A nemam ziadnu tuzbu po moci nad inymi ludmi, nikdy nesefujem, ani v praci, ani pri hre.

doriiis
10. sep 2025

Na mňa to sedí na 100%

anonym_7badb0
11. sep 2025

@simona_racz som skorpionka a sedí to na mňa, ešte aj bledú pleť mám ako píšu a pristanú mi čierna a bordova farba tiež ako sa píše 🤣

really8
11. sep 2025

A teraz si vsetci precitajte o forerovom efekte.😂😂😂 ludi co veria na horoskopy povazujem za jednoduchsich. Je to ako keby verili vesticiam a kartarkam. Keby mi partner povesal ze sa k sebe hodime lebo je skorpion a ja baran tak zbohom

anonym_27af44
11. sep 2025
@really8

A teraz si vsetci precitajte o forerovom efekte.😂😂😂 ludi co veria na horoskopy povazujem za jednoduchsich. Je to ako keby verili vesticiam a kartarkam. Keby mi partner povesal ze sa k sebe hodime lebo je skorpion a ja baran tak zbohom

@really8 horoskop a charakteristika znamenia nie je to iste

nikoletta1712
11. sep 2025
@really8

@really8 Pre mňa sú zasa jednoduchší ľudia, ktorí v jednej vete dajú troch smajlíkov…

really8
11. sep 2025
@nikoletta1712

@really8 Pre mňa sú zasa jednoduchší ľudia, ktorí v jednej vete dajú troch smajlíkov…

@nikoletta1712 niki ved nevadi ze na to veris. Aj na takych svieti slnko.

marianarem
11. sep 2025

@simona_racz Teraz som si namatkovo precitala od AI, aka by som mala ako Vaha byt. Sedelo to. Potom som si dala este Raka a Vodnara. Aj to sedelo 🙂 Ono su tam vacsinou take veci, ze verna, empaticka, starostliva atd., no kto by sa v tom nenasiel 🙂

zuza.m
11. sep 2025

Ja som byk a urcite crty pasuju,ale ked ze som na zaciatku byka nasla som si cosi aj v baranovi ked ze som blizko aj pri nom.a teda podla mna tie vlastnosti pasuju jak rit na serbel,ale nie vsetky ked ze niekto je narodeny na zaciatku alebo konci a teda je aj pri druhom znameni .mam v okruhu dost levov( syna ,otcima ,kolegu v praci)a su vlastnostsmi podobny.ako by ich jedna mater mala...

lucia13022023
11. sep 2025

Som blíženec a popis na mňa v niečo sedí, v niečom nie. Ale rovnako viem nájsť podobnosti v panne napr. Na horoskopy ale neverím.

anonym_c78e71
11. sep 2025

@simona_racz som vodnár a áno, pasuje na mňa charakteristika. A aj manžel mi povedal, že som úplná Vodnárka 😀

really8
11. sep 2025
@marianarem

@simona_racz Teraz som si namatkovo precitala od AI, aka by som mala ako Vaha byt. Sedelo to. Potom som si dala este Raka a Vodnara. Aj to sedelo 🙂 Ono su tam vacsinou take veci, ze verna, empaticka, starostliva atd., no kto by sa v tom nenasiel 🙂

@anonym_27af44 to je jedno. Plati to pri oboch
@marianarem o tom to je. Ze vacsinou sa hovori o pozitivnych vlastnostiach a v nich sa vidi kazdy.

nikoletta1712
11. sep 2025
@really8

@really8 Som krstená Nikoletta…

nikoletta1712
11. sep 2025
@really8

@really8 A svieti slnko aj na také, ktoré nevedia, čo sú to interpunkčné znamienka?A že mená sa píšu s veľkým začiatočným písmenom?

jana_eyre_2
11. sep 2025

Ja som baran a toto je jeho charakteristika (pre ľudí čo budú čítať a sú barani môžu zhodnotiť)

Silné stránky

Energia a vitalita – pôsobí živo, často je veľmi aktívna a plná nápadov.

Odvaha – nebojí sa výziev, rada skúša nové veci.

Priamosť – hovorí to, čo si myslí, a má rada úprimnosť aj od iných.

Sebavedomie – pôsobí rozhodne, vie sa presadiť.

Nadšenie – keď ju niečo zaujme, ide do toho naplno a dokáže strhnúť aj ostatných.

Slabé stránky

Impulzívnosť – niekedy koná skôr, než si veci premyslí.

Netrpezlivosť – neznáša dlhé čakanie ani odkladanie.

Tvrdohlavosť – keď si niečo zaumieni, ťažko ju presvedčiť o opaku.

Prchkosť – môže rýchlo vybuchnúť, no väčšinou sa aj rýchlo upokojí.

V medziľudských vzťahoch

Je priamy typ, ktorý oceňuje otvorenosť a férovosť.

V láske býva vášnivá, intenzívna a rada má partnera, ktorý drží krok s jej energiou.

V priateľstvách býva lojálna, ale potrebuje ľudí, ktorí ju nebrzdia.

V práci

Často má vodcovské schopnosti a chuť viesť projekty.

Hodí sa pre dynamické prostredie, kde sa veci hýbu dopredu.

Nemá rada monotónnosť a rutinu.

Sedí to na mňa dosť, jedine čo si nemyslím že mám je sebavedomie, ale možno pôsobím rozhodne, lebo veľa ľudí sa obracia namna aby som rozhodla.. nemyslím si však, že som ten správny človek na rozhodovanie a mám z toho vnútorný stres.. a ešte v práci na projekty nemám práve to sebavedomie 😅

really8
11. sep 2025
@nikoletta1712

@really8 A svieti slnko aj na také, ktoré nevedia, čo sú to interpunkčné znamienka?A že mená sa píšu s veľkým začiatočným písmenom?

@nikoletta1712 no vidis niki. Krasne si ukazala ze plati co som napisala v prvom prispevku.

domculik
11. sep 2025

@simona_racz Nesedi to len tak jednoducho, ze ja som vodnar, tak musim mat presne tieto vlastnosti. Skus si vsak niekde pozriet horoskop podla datumu, casu a miesta narodenia, tam sa to rozvija vrlmi konkretne na danu osobu a tam uz to dost vela sedi.

7miriam77
11. sep 2025

Ja som strelec a fakt to sedí, v podstate všetko.

bluka2
11. sep 2025

Ja som lev v znameni aj ascendente a sedi fakt vsetko. Dokonca este v detstve som citala, k akym zdravotnym problemom sme nachylni a sedi aj to

allexa88
11. sep 2025

@simona_racz ja som znamenie panna tiež a vystihuje ma to 😅ale stále som názoru že to nieje o znamení ale o človeku ako takom

anonym_4ac076
11. sep 2025

@simona_racz áno, sedím vlastnosťami na znamenie ktoré mám, poznám pár ľudí v tomto znamení a základné črty máme rovnaké. Takisto partner je veľmi podobní s ďalšími v jeho znamení. V rodine a okolí mám ďalšie rovnaké znamenia ktoré sú ako cez kopirák s pár drobnými odlišnosťami. Samozrejme je rozdiel žena a muž. Najmenej si rozumiem s rakmi, poznala som dvoch ľudí, v oboch prípadoch to bol egocentrik so sklonmi k preháňaniu a báchorkám.

minenkaa
11. sep 2025

My sme štyria blíženci doma ešte dokonca datumi narodenia sú dvaja 6.6. a ďalší dvaja 15.a16.6 a štyria uplne rozdielni ľudia, ale zato poznam tri panny a totálne zly ľudia a presne na nich sedí že aký sú

liusa82
11. sep 2025

treba pozerať na všetko v horoskope ale takému kde máš čo najpresnejšie údaje na tvoju hodinu narodenia určené nie len slnečné znamenie to je nič samo o sebe málo.Ja som slnečné vodnár dačo sedí,ascendent strelec aj z toho sedí a luna ryby tá mi sedí asi najviac a potom plus k tomu aspekty a planéty tie dosť dominujú.Mne osobný horoskop pasuje ako riť na šerbel takže zďaleka to nie je iba o slnečnom znamení.Toto si zisti a daj si vypracovať a aj na stránkach najdise cz a zverokruh si to môžeš pozreť 😊

vroni
11. sep 2025

Už len u podstaty, že by muselo existovať 12 typov ľudí, sú horoskopy konina. Ja som priam žiarivý príklad. Som lev. Bytostne nenávidím byť v centre pozornosti, som tichá a veľmi mierna povaha (kým ma niekto nevytoci do nepričetna, ale to je strašná fuška), leto a slnko je pre mňa utrpenie a predstava, že by som mala byť vodcom a hybnou silou nejakej skupiny mi spôsobuje záchvat hrôzy.

simona_racz
autor
11. sep 2025
@really8

@really8 nemyslíš náhodou to keď na vysokej škole profesor rozdal žiakom papiere s charakteristikou ich znamenia, a mali povedať či to na nich pasuje. Skoro všetci povedali áno. Pričom trik bol v tom, že na všetkých papieroch, bol opis toho isteho znamenia. Čím chcel dokázať, že sú tam všeobecné veci, aby to zhruba na každého sedelo.

simona_racz
autor
11. sep 2025
@domculik

@simona_racz Nesedi to len tak jednoducho, ze ja som vodnar, tak musim mat presne tieto vlastnosti. Skus si vsak niekde pozriet horoskop podla datumu, casu a miesta narodenia, tam sa to rozvija vrlmi konkretne na danu osobu a tam uz to dost vela sedi.

@domculik to je numerológia.

+ostatní ja sa tým neriadim ale v rámci voľného času, len tak ako relax sa to dá prečítať. Nie horoskop. Ale charakteristika znamenia.

bluka2
11. sep 2025
@vroni

Už len u podstaty, že by muselo existovať 12 typov ľudí, sú horoskopy konina. Ja som priam žiarivý príklad. Som lev. Bytostne nenávidím byť v centre pozornosti, som tichá a veľmi mierna povaha (kým ma niekto nevytoci do nepričetna, ale to je strašná fuška), leto a slnko je pre mňa utrpenie a predstava, že by som mala byť vodcom a hybnou silou nejakej skupiny mi spôsobuje záchvat hrôzy.

@vroni mne raz niekto vysvetlil, že to záleží od znamenia plus ascendentu. Takže 12x12 už máš ovela viac typov 😀 a tiež to znamenie trvá mesiac, takže záleží či si na začiatku alebo v strede (to sú tí viac typickí a menej zmiešani so susednými znameniami). Ten ascendent sa zisťuje podľa miesta a hodiny narodenia napr. Na astro.com. na tom Fical raz dávno jeden môj spolubývajúci, inak dnes profesor. Ale ktovie

Dodatok: tuším hovoril, že ascendent je aj dôležitejší ako znamenie, ale to.uz neviem, nakoľko si dobre spomínam, keďže sa tomu nejako nevenujem

domculik
11. sep 2025
@simona_racz

@domculik to je numerológia.

+ostatní ja sa tým neriadim ale v rámci voľného času, len tak ako relax sa to dá prečítať. Nie horoskop. Ale charakteristika znamenia.

@simona_racz Nie je to numerologia, je to astrologia a tam osobnost cloveka nie je definovana iba tzv. slnecnym znamenim, ktore je v tomto prispevku brane ako "znamenie", ale aj mnohymi dalsimi aspektami. Ak beries do uvahy iba slnecne znamenie tak to nikdy nebude sediet.

vroni
11. sep 2025
@bluka2

@vroni mne raz niekto vysvetlil, že to záleží od znamenia plus ascendentu. Takže 12x12 už máš ovela viac typov 😀 a tiež to znamenie trvá mesiac, takže záleží či si na začiatku alebo v strede (to sú tí viac typickí a menej zmiešani so susednými znameniami). Ten ascendent sa zisťuje podľa miesta a hodiny narodenia napr. Na astro.com. na tom Fical raz dávno jeden môj spolubývajúci, inak dnes profesor. Ale ktovie

Dodatok: tuším hovoril, že ascendent je aj dôležitejší ako znamenie, ale to.uz neviem, nakoľko si dobre spomínam, keďže sa tomu nejako nevenujem

@bluka2, ja som človek náročný, ani 244 typov mi nestačí 🤣🤣🤣 Ale z ascendentu na mňa sedí viac, to je fakt. Inak, skoro 40 rokov som zila v blazenej nevedomosti, aký mám ascendent, resp. že vôbec nejaký existuje. Až môj muž cítil nutkavu potrebu zasvätiť ma a zistiť si to. Nakolko mi je ascendent sympatickejší ako moje znamenie, používam ho ako odôvodnenie pre naivných, ktoré na takéto veci veria. 😇

bluka2
11. sep 2025
@vroni

@bluka2, ja som človek náročný, ani 244 typov mi nestačí 🤣🤣🤣 Ale z ascendentu na mňa sedí viac, to je fakt. Inak, skoro 40 rokov som zila v blazenej nevedomosti, aký mám ascendent, resp. že vôbec nejaký existuje. Až môj muž cítil nutkavu potrebu zasvätiť ma a zistiť si to. Nakolko mi je ascendent sympatickejší ako moje znamenie, používam ho ako odôvodnenie pre naivných, ktoré na takéto veci veria. 😇

@vroni no life-changer ten ascendent 🤣🤣

Strana
z2