Zažili ste naplnené veštby?
Splnilo sa vám , čo bolo povedané u veštici?
Ale také príbehy, že áno budete mať manžela a 3 deti a budete bývať na dedine... To nemyslím
Také naozaj niečo špecifické
PS: k veštici nechodím, nikdy som nebola a ani sa nechystám
Len ma zaujímajú príbehy ľudí, či sa im fakt , že niečo do bodky splnilo
Ano ( bola som 1x) a aj od kartarky vzdy no k tej chodim uz 15rokov.
@pe_mi áno, moc na tieto veci neverím ale išla kamoška a chcela aby som šla s ňou a už keď som tam bola, tak som to skúsila…povedala mi, že si mám dávať na seba pozor, že v tom roku ma čaká nejaká nehoda alebo ochorenie, že mám byť obozretná, vypustila som to z hlavy, no pol roka na to som skoro umrela pri zásahu elektrinou, tiež mi vravela, že vidí v mojom živote muža v uniforme, bavili sme sa o partneroch, a povedala som jej, že žiaden taký nie je, no potom mi došlo, že to čo videla nebol žiaden partner ale môj brat, ktorý je policajt, a rôzne iné drobnosti sedeli, ktoré videla…a síce viac krát som už na veštenie nešla ale na toto si vždy spomeniem
@pe_mi áno, zo srandy som šla, úplne skeptická, keď som už bola bezradná a zúfalá v rozhodovaní. Tam mi povedala, že ak sa odstahujem, budem žiť úplne spokojný život a nájdem si nejaký nový koníček, ktorý ma bude napĺňať. Medzi rečou mi povedala ešte aj o tom, že dostanem výpoveď - do týždňa som výpoveď dostala, následne som sa odsťahovala - nové koníčky mám dva, cítim každý deň neskutočnú vďačnosť a spokojnosť.
mojej sestre povedala ze zomrie niekto blizky v blizkej dobe a pol roka po nom dalši.Po mesiaci bola u nej moja druha sestra,nepovedali o sebe ze su sestry.jej povedala to iste.Do roka zomrel moj dedko a presne o pol roka babka.zvlastne .Ale bola u nej aj moja svokra a tej povedala ,ze doopatruje manzela a ona sa nedozije 82 rokov a doopatrovala a zomrela tento rok ked mala 81 a 4 mesiace. Ja som bola u nej ale ja som take veci nechcela vediet,mne povedala ze sa rozvediem,-stalo sa,stretnem vysokeho chlapa v okuliaroch-stretla som teda vysokeho 2 metroveho a budem mat s nim dieta dievca a vsetko mam
@lillyjanka môžeš odporučiť tu vešticu? Hodiť nejaký kontakt? Vyzerá ze sa vyzná 😐
@lillyjanka môžeš odporučiť tu vešticu? Hodiť nejaký kontakt? Vyzerá ze sa vyzná 😐
@sszuzu8 to bolo pred par rokmi v Novych Zamkoch skusim zistit ci este robi
@sszuzu8 to bolo pred par rokmi v Novych Zamkoch skusim zistit ci este robi
@lillyjanka ďakujem budem rada
Ano, splnilo. Povedala mi, že nechcem nizkého, tučného, plešatého, ryšavého. Mm je vysoký, štíhly, má husté hnedé vlasy.😁
Ano, splnilo. Povedala mi, že nechcem nizkého, tučného, plešatého, ryšavého. Mm je vysoký, štíhly, má husté hnedé vlasy.😁
@anonym_df3cef

mojej sestre povedala ze zomrie niekto blizky v blizkej dobe a pol roka po nom dalši.Po mesiaci bola u nej moja druha sestra,nepovedali o sebe ze su sestry.jej povedala to iste.Do roka zomrel moj dedko a presne o pol roka babka.zvlastne .Ale bola u nej aj moja svokra a tej povedala ,ze doopatruje manzela a ona sa nedozije 82 rokov a doopatrovala a zomrela tento rok ked mala 81 a 4 mesiace. Ja som bola u nej ale ja som take veci nechcela vediet,mne povedala ze sa rozvediem,-stalo sa,stretnem vysokeho chlapa v okuliaroch-stretla som teda vysokeho 2 metroveho a budem mat s nim dieta dievca a vsetko mam
@anonym_df3cef tak taka vestkyna je skoro taka dobra ako ja 😅
Urcite si nechcela ani bez nôh a rúk.
@lillyjanka to bude asi tým, že to hovorí každému. Neuveríš, ale ľudia umierajú aj budú umierať a kazdy rok zomrie niekto ci už z rodiny, alebo známych.
@pe_mi občas sa podľa mňa trafia, ale hlavne ľudia si to vedia prispôsobiť tak aby im to sedelo + mnohí zvyknú svoje životy smerovať podľa vestby
Napr.- odstahujete sa a budete šťastná a zrazu príde ponuka novej prace v inom meste - jasneee idem, ved tam budem šťastná.
Všetko to je taky odrb jak svet
@pe_mi občas sa podľa mňa trafia, ale hlavne ľudia si to vedia prispôsobiť tak aby im to sedelo + mnohí zvyknú svoje životy smerovať podľa vestby
Napr.- odstahujete sa a budete šťastná a zrazu príde ponuka novej prace v inom meste - jasneee idem, ved tam budem šťastná.
Všetko to je taky odrb jak svet
@simona20201309 prikláňam sa k názoru 👊
V dnešnej dobe tomu fakt niekto verí? Objednáte sa cez telefón alebo socialnu sieť, poviete meno, mesto...za pár minut si na googli, katastri, fb, ig o vás zistí všetko a tomu prispôsobí svoju prespoveď, aby ste sa v tom našli. Mojej kamoške predpovedala buducnosť a ako dôkaz povedala, ktoré zuby chybaju jej mužovi a viete ako to vedela? Jej vnučka spávala s jej mužom. Ona cely zivot (pracu, počet deti) prisposobila jej predpovedi. Ja som skusila raz jednu uznavanu na nete len tak zo srandy a netrafila sa v ničom. Vtedy ešte nefičalj soc.siete a registre, kde každý vidí všetko. Otvorim si kataster a vidim adresu, datum narodenia, majetok, sposob jeho nadobudnutia, hypoteku aj exekucie. Otvorim FB alebo IG a vidim rodinu, dom, dovolenky, jedlo...u niektorych aj spodne pradlo.
Svokor stále spomína, ako keď bol na vojenčine, tak mu vyveštila, že zomrie mladý (tuším aj povedala, že 28 ročný) a bezdetný.
Hmmmm. Má pred 70 a dvoch synov, tak neviem 🤷🧐
A btw, oni často využívajú Forerov/Barnumov efekt. Vďaka tvojej reakcii si "príbeh" potom dokončujú, upravujú. A aj keď sa netrafia v niečom, ty si zapamätáš to, čo sedí a máš pocit, že ich predpovede sú skutočné. Celý princíp horoskopov.
Na čom sa tiež smejem, lebo som sa raz bavila s jednou redaktorkou o tom, ako v časopisoch tvoria horoskopy (robila vo viacerých známych slovenských časopisoch). Tak sa len na tom zasmiala, že všade na to majú iné "overené" postupy. V poslednom, v ktorom pracovala, musel horoskopy robiť ten, kto prišiel posledný na poradu 😂
Ano a splnilo sa to cele, co som videla vylozene. Aby bolo jasne, mala som 18 a islo o v podstate z mojej strany tak nejak o zart , mala som dvoch kamosov a ich rodicia sa tomu venovali, v tom case Facebooky moc neboli, tak sa doma zahanala nuda inak. Dokonca mi vyvestili aj deti. A este aj meno dietata sedi s tym, co tam bolo v kartach. Meno druhemu dietatu som nevybrala ja, ale muz. Ten s tym nejako prisiel. O tom vesteni som mu nehovorila. Cize ani to nemal odkial vediet. Tiez tam boli vyvesteni moji partneri, aj dalsie veci. No zaujimave. Ale sama by som za to neplatil, nesla za tym.
Nikdy som neverila na takéto "bludy". V 18tich som sa k nej dostala v zahraničí úplnou náhodou. Povedala mi že si nájdem muža v práci a sa mi narodia dvojičky, čo som považovala za úplný nezmysel a kopu ďalších vecí. Nič negatívne mi nepovedala. Brala som to s nadhľadom a viacmenej na to zabudla. Vydala som sa relatívne neskoro za môjho kolegu v novej práci a narodili sa mi dvojičky ( podotýkam v rodine z oboch strán sme nemali na to predispozíciu) 🙂
V dnešnej dobe tomu fakt niekto verí? Objednáte sa cez telefón alebo socialnu sieť, poviete meno, mesto...za pár minut si na googli, katastri, fb, ig o vás zistí všetko a tomu prispôsobí svoju prespoveď, aby ste sa v tom našli. Mojej kamoške predpovedala buducnosť a ako dôkaz povedala, ktoré zuby chybaju jej mužovi a viete ako to vedela? Jej vnučka spávala s jej mužom. Ona cely zivot (pracu, počet deti) prisposobila jej predpovedi. Ja som skusila raz jednu uznavanu na nete len tak zo srandy a netrafila sa v ničom. Vtedy ešte nefičalj soc.siete a registre, kde každý vidí všetko. Otvorim si kataster a vidim adresu, datum narodenia, majetok, sposob jeho nadobudnutia, hypoteku aj exekucie. Otvorim FB alebo IG a vidim rodinu, dom, dovolenky, jedlo...u niektorych aj spodne pradlo.
@anonym_716287 pochybujem, že si nejaká dáva tu námahu prezerať kataster a podobne..
Ja som sa kedysi tomu venovala, dávala som i veštiť. Niečo bola sranda, že mi hrozí nebezpečenstvo od muža čo má pichľavé oči a prikrývku na hlave, mám si dávať pozor. Som to vypustila z hlavy, až po rokoch som si spomenula, keď som mala stretnutie s poisťovacím agentom, presne vyzeral podľa popisu, len to nebezpečenstvo bolo asi tá zmluva pre prípad úrazu, úmrtia..