Cena a miesta na Trisomy testy
Dobrý deň. Čakáme zo ženou babo, sme v 11tt. Chceme určite ísť na Trisomy testy. Žena sa pýtala svojho gynekológa na to a odporučila balík Complet. Povedala že to stojí 699. Súhlasili sme. Potom som si išiel o tom prečítať a videl som že Medirex ten balík ponuka z 530. Ako ste to mali vy? Na odbery ste išli k svojmu lekárovi alebo niekde na odberné miesto ? Platili ste tu istú sumu čo je uvedená na stránke Medirexu alebo tiež viac?
Ďakujem
@tibsi1998 to by nemalo byť u lekára drahšie, ako je oficiálny cenník. No existuje ešte vyšší balík za 695, neodporučili jej náhodou to?
@dixitka tiež si myslím že by to nemalo byt drahšie ako v cenníku. Akoze som ochotný zaplatiť aj tých 700 za Complete ale mne sa zdá zbytočne platiť niekomu len tak 200 EUR na viac ako treba. Povedali jej že Trisomy Complete 699
@dixitka tiež si myslím že by to nemalo byt drahšie ako v cenníku. Akoze som ochotný zaplatiť aj tých 700 za Complete ale mne sa zdá zbytočne platiť niekomu len tak 200 EUR na viac ako treba. Povedali jej že Trisomy Complete 699
@tibsi1998 tak sa na to nabudúce spýtajte. Ale isto si nemôže pýtať 170 eur navyše len tak do vačku. Doktori majú za to províziu priamo od tej spoločnosti (kdesi som čítala, že okolo 50 eur) - za odber, vypísanie dokumentácie, zabalenie a zaslanie vzorky atď, takže nerobia to zadarmo.
Lekarovi som neplatila ziadny poplatok, podpisala som nieco ako "ziadost", kde boli uvedene aj vseobecne podmienky a pod. a bolo potrebne to uhradit priamo Medirex. Ak lekar tvojej manzelky ziada uhradit to jemu, tak to je zvlastne. V celom tomto je lekar len sprostredkovatel, ktory zabezpeci odber krvi a interpretaciu vysledkov za co ma nieco z Medirex. Ak pyta cokolvek navyse nie je to okej. To si dajte ten odber spravit inde. Si si isty, ze neslo iba o nedorozumenie, ktory balik vam ponukol?

@tibsi1998 to by nemalo byť u lekára drahšie, ako je oficiálny cenník. No existuje ešte vyšší balík za 695, neodporučili jej náhodou to?