Je reálne nájsť garsónku na prenájom do 450 EUR?
Dobry den, zaujimalo by ma ci sa da najst v DS okrese prenajom garzonky aj za 450eur alebo ako sa pohybuju ceny ? Vie niekto ppradit? Bez rk.
Ja mam za tu sumu prenajatu garsonku v centre Viedne.
Tak hadam v Dunajskej Strede nebude drahsia....Pane Boze....
Aj v Šamoríne viem o jednej voľnej. Myslím, že je do 400.
1-izbový za 400 s energiami
https://www.nehnutelnosti.sk/detail/JuLHmu4Z-I1...
1-izbový so zariadením za 420
https://www.nehnutelnosti.sk/detail/Jud4_w3EH3b...
@osky vážne? lebo v ke idú garsonky aj za 500-600, v ba aj za 700-800 ...
@biba_18 teraz by som uz asi tazko nasla,ale najprv stala len 400,po dvihnuti energii aa zdvihol najom...
Ale myslim ,ze idu okolo 600
Bavime sa ale o centre Viedne a preto ma skoro vykotilo,ze kdesi v DS stoji tiez tolko....
@biba_18 teraz by som uz asi tazko nasla,ale najprv stala len 400,po dvihnuti energii aa zdvihol najom...
Ale myslim ,ze idu okolo 600
Bavime sa ale o centre Viedne a preto ma skoro vykotilo,ze kdesi v DS stoji tiez tolko....
@osky, nie celkom. Na sk sa prenajímajú kompletne zariadené byty a cena býva vrátane všetkých energií. A teda máš fantastickú cenu. Kamos má garzonku v centre za 550, plus kúrenie, elektrina, plyn, poistka a tv a je šťastný ako blcha, ako lacno býva.
@anonym_autor Dá,ja mám pekný byt zac400€.jeden a pol izbový v šamoríne
@osky, nie celkom. Na sk sa prenajímajú kompletne zariadené byty a cena býva vrátane všetkých energií. A teda máš fantastickú cenu. Kamos má garzonku v centre za 550, plus kúrenie, elektrina, plyn, poistka a tv a je šťastný ako blcha, ako lacno býva.
@vroni aj ja mam vsetko uz v cene-zsriadenie,tv internet vodu,elektrinu kurenie...vsetky BK
Ked som sa vydala do At,tiez sme zvazovali kupu bxtu v Blave a dochadzat...
To uz je 17 rokov.
Uz vtedy sa Blava neoplatila,bola draha..nieco hrozne
Nechali sme si dom po muzovych rodicoch a prenajali garsonku-aby sme denne necestovali.
Vyslo to lacnejsie ako byt v Blave.
A je to skvele riesenie..
Ked som sa vydala do At,tiez sme zvazovali kupu bxtu v Blave a dochadzat...
To uz je 17 rokov.
Uz vtedy sa Blava neoplatila,bola draha..nieco hrozne
Nechali sme si dom po muzovych rodicoch a prenajali garsonku-aby sme denne necestovali.
Vyslo to lacnejsie ako byt v Blave.
A je to skvele riesenie..
@osky, tak ste mali fakt z pekla šťastie. My sme tiež uvažovali pred tými cca 20 rokmi plus, že si necháme dom a len garzonku vo Viedni na prespávanie cez týždeň (to bol chlapov nápad, mne bolo jasné, že len cez moju mŕtvolu). A teda pod 600 euro ani omylom. Tak sme dom predali a zobrali byt vo Viedni (normálny, veľký). Ja v ba byt mám, ale na dochádzanie by to bolo číre šialenstvo, takže ho prenajímam, na to sa ba oplatí prenáramne 😁
Vo Viedni je to preto take lacne, lebo tam su regulovane najmy a vyssie sa ist neda. Kamoska teraz chcela kupit byt na prenajom vo Viedni, ale ked zistila podmienky, kupila radsej v BA.

@anonym_autor teraz som len zo zvedavosti pozerala na Bazos a je tam aspoň 5 takých inzerátov s ponukou