Maminky Veľký Meder a okolie stretnime sa
Ahojte maminky, rada by som založila diskusiu, pre mamičky z VM a okolia. Mám 20 mesačného lumpíka. Radi by sme si popísali s maminkami s okolia, aj sa radi stretli na ihrisku či prechádzke ak sa bude dať. Tak hor sa sem 🙂 Pekný deň Vám prajeme! Lucia
Dobre radi sa pridame,pokial nam do toho nieco nevojde,napis do IP kde a v kolko mate stretko,som este na MD,takze mozem kedykolvek.
Ahojte kocky ake bolo stretko,mrzi ma ze som nemohla,az bude nabuduce tak urcite prideme,dajte vediet,pa 🙂
ahoj nebola som na modrom koníkovy a info som si prečítala neskoro ☹ . Sorry, najbližšie sa polepšíme 🙂
Dobre,no ked prsi tak je to o nicom......tak potom dajte vediet 🙂
ok, dnes u nás krásne snežilo asi 10 min
@bebemaly Ahojky!Dakujem za pozvanie,ale ja sa tazko dostanem s mojou "narocnou" dcerkou do Cicova 😢 Ja nesoferujem 😖 😖 😖 ale ked bude uz lepsie pocasie,tak by sme si mohli dat to stretko v Kn 😀
@eva76
@aluli
@angela1 Chcem vas ukludnit,ze ci viete madarsky alebo nie tu je nuda ako pes ☹ Pred rokmi som byvala v Zem.Olci tam sa to este dalo vydrzat,ale najlepsie tu na okoli bolo byvat v Kn. 😀
Ani my sme nevedeli,ze v Cicove je jazero!!! 😕 urcite sa tam pojdeme pozriet s detmi
😲
Ahojte, skusim obnovit temu...najdu sa tu nejake slovensky, ci cesky hovoriace zienky na pokec, ci kavu?

@aluli ahoooj, ja som sa pýtala muža, a ten tiež vie kde to je, no sliepka som, viem, že tam majú tie zvieratká, ale netušila som že aj jazero, na jar sa tam pôjdeme kuk.ale však sa môžeme stretnúť hocikedy, netreba čakať na jar 😉 ideme poprechádzať s @angela1 v utorok, teda pokiaľ nás nezasneží až po strechy, ako tak von pozerám 😝 , takže sa kľudne môžeš pridať ak máš chuť, čas a auto 🙂 prípadne sa dohodneme inokedy, aj do VM chodím, takže nie je problém, neviem, či si ešte na MD, či chodíš do práce.