Nadštandardná starostlivosť v pôrodnici Dunajská Streda
Ahoj Baby,
Máte nedávne skusenosti s nadštandardom v pôrodnici Dunajská Streda? Aká je cena a pomer cena výkon? Zvažujem túto pôrodnicu a rada by som počula reálne skúsenosti, prvý pôrod som mala v BA v slovnú.
Ďakujem 🙂
@niksss neodporúčam, pôrod bez epi, anestetik co to vie pichnúť tam viac nie je ako je. A samotné tlačenie babatka podľa interných predpisov ide v DS bez epi aj tak. Mala som 30 stehov, po pôrode som si musela vydupat lieky od bolesti- dali mi 1 paralen s posmesnymi komentármi. Celý čas sa na pôrodnej sále bavili po maďarsky aj keď vedeli ze ja po maďarsky neviem. Absolútne nekomunikovali nástrih, prepichnutie plodovej vody, podávanie oxytocinu.. proste o mne bezomna. Rozhodni sa podľa seba ale ja by som tam neposlala rodiť ani nepriateľa. S nadštandardné priamo nemám skúsenosti bola nejaká chrípková epidémia v 2024 keď som akurát rodila čiže ani len návštevy nie to ešte partner ubytovaný so mnou
@niksss v DS by som nerodila ani keby mi za to platili !!!Ak nevieš po maďarsky,tak si tam pre nich menej ako 💩…
@niksss rodila som v Dunajskej, 2x by som tam už určite nešla. Ak by si sa rozdohla pre DS, určite si zazmluvni lekára. Sestričky arogantné všade, aj pri pôrode aj na oddelení šestonedelia (česť výnimkám). 1x som ich aj zobudila v noci, no netešili sa. Nevedela som kojiť, malá mi stále plakala, nechceli jej dať umelé mlieko, vraj to musím skúšať. Bola som v rodinnom apartmane, dcera bola celý čas somnou v posteli, je tam manželská posteľ, manžel tam môže byť aj v noci. Stravu mi stále priniesli, nemusela som chodiť von. Takže nadštandard🔝, oddelenie👎🏼.

@niksss v DS by som nerodila ani keby mi za to platili !!!Ak nevieš po maďarsky,tak si tam pre nich menej ako 💩…