icon

Nespokojnosť so záchrannou službou v Dunajskej Strede

pavolfarkas123
10. dec 2025

Pisem neskoro tento prispevok ale chcem sa podelit o svoj pribech som kardiak a mam asd defekt predsienoveho septa zmiernou plucnou hipertenziov potom co som mal visoky pulz a bušenie srtca som si volal zachranku no dočkal som sa hrozneho pristupu zo strani sanitarou potom čo prisli zazvonil jeden znich kumne domou stim ze mam prist dole do sanitky co mi pride ako neprofesionalni pristup kedze ich povinnostou je prist hore ked je niekomu zle tak stim ze som mal visoky pulz busenie srtca a zavraty som z 5 poschodia musel prist dole kde minakurat v sanitke odmerali tlak a vitlačili uplne nepodstatni papier potom čo som sa opital či by ma nezobrali na urgent na kolko som mal zavraty a som rizikovy pacient mi povedali ze to nieje na urgent akoze clovek ktori ma derave srtce a ma podstupit otvorenu operaciu ma mat doma kludovi režim chcem stim nieco robit pripadne si nechat poradit a niekam poslat dodnet na presetrenie napr na uzds ktori tieto veci kotroluje a ak niekto vie poradit a ma podobme skusenosty by som chcel vediet nazor

anonym_67db48
11. dec 2025

@pavolfarkas123 Žiadny podnet nikde nepíš. Si prakticky negramotný, akurát sa na tebe dobre zabavia. Očividne doma nič nerobíš, tak sa aspoň douč učivo zo ZŠ a potom kritizuj ľudí, ktorí pracujú.

oceanahory
11. dec 2025
@anonym_67db48

@pavolfarkas123 Žiadny podnet nikde nepíš. Si prakticky negramotný, akurát sa na tebe dobre zabavia. Očividne doma nič nerobíš, tak sa aspoň douč učivo zo ZŠ a potom kritizuj ľudí, ktorí pracujú.

@anonym_67db48 Ejha, takze ludia, ktori su menej zdatni v gramatike by mali iba doma cusat, ked su nespokojni? Vobec nevidime pozadie, mozno je pan opravnene nespokojni, ved predsa ide o jeho zdravie...pokial to tak citi, nech si napise staznost kdekolvek, ma na to pravo. Tento stat je presne v takomto stave preto, lebo vsetcia iba mlcia a tisko trpia doma. Okrem toho sa tu bavime o DS, kde je velka populacia obyvatelstva HU narodnosti, takze mozno ma dany pan perfetnu madarcinu a posnazil sa vyjadrit v jazyku, ktory velmi nepreferuje a vzhladom na vyucbu SK jazyka v nasich HU skolach mi pride tento stav uplne normalny...sama som z DS.

anonym_1eef76
11. dec 2025

nepises to najdolezitejsie ake si mal hodnoty, ci si si dal lieky ake beries od kardiologa atd
zjavne to nebol stav na urgent

anonym_4ecbd0
11. dec 2025

Dúfam že už dnes ráno si na ceste k lekárovi
Podľa meraní videli či si prípad pre urgent alebo nie. Evidentne nie

A oprav si klávesnicu, nevwrim, že si tak blby z gramatiky

anonym_be9af6
11. dec 2025

szia, sajnos nem vmi profeszionalis hozzaalasal talakoztunk mar mi a szerdahelyi mentosoknel, az ellatast minositeni nem tudom, de a hozzaalasuk, lenezesuk szornyu volt. Segiteni viszont nem tudok, h. ezzel mit is lehet kezdeni es kinel lehetne panaszt tenni.

anonym_74845a
11. dec 2025

@pavolfarkas123 keď si nespokojný tak sa sťažuj.Mpzno to vyhodnotili ako úzkosť veľa ľudí zneužíva sanitku a dožadujú sa urgentu.Preco ta niekto neodviezol na ten urgent?Pichli ti niečo na ukludnenie, alebo dali lieky?S tou správou si išiel k lekárovi?