Robí MUDr. Sojáková morfologický ultrazvuk v Šamoríne?
Ahojte robí pani doktorka Sojáková Morfologický ultrazvuk? Alebo sa treba objednať k inému doktrovi ktorý má na to certifikát ďakujem
@veronika966 ďakujem a treba si to vyžiadať či to robí automaticky ? 🙂 a pozrela babo detailne? Alebo tak na rýchlo? Lebo sa neviem rozhodnúť či stačí teda od nej ten morfologický alebo si mám nejakého doktora nájsť a zaplatiť si vyšetrenie kde ho pozrú do detailov ako napr.pán doktor holán alebo Čunderlík 🙄
Mne len povedala, že budúcu poradňu robíme morfologicky ultrazvuk, trval u nej asi 10 minút, všetko pomerala poukazovala mi bábo kde čo má atď, či je všetko tak, ako má byť ale vždy ochotne odpovie na všetko čo som sa jej počas ultrazvuku pýtala 🙂 takže za mňa, pre mňa to bolo postačujúce ale ak chcete mať istotu ešte väčšiu tak si to kľudne ešte zaplaťte aj inde 🙂
Ďakujem teda za radu no nechám si to prejsť hlavou a rozhodnem sa čo a ako aj keď do teraz som zatiaľ všetky výsledky mala v poriadku 🙂
áno robí, ja som platila 25€. Ona ma na to ten špeciálny certifikát (lebo to nemôže robiť hocaký gynekológ).
Ano robí,pani doktorka je precizna a ked nahodou len vidi nieco co by sa jej nepozdavalo, hned riesí konzultaciu s inym odborníkom. Mala som znamu ktorej nasla mini cystu v hlavicke babatka, vedela ze na 99 percent to nebude nic zlé,ale hned vybavila konzultáciu, kde suhlasili s doktorkou. Ale ona si to dala radsej preverit.Cize nemusis sa obavat je precízna 🙂
Ahojte, nemate niekto jej cennik? Rozmyslam o prestupe (ak by mala volne), ale nikde neviem najst, co ma spoplatnene.
Ahojte, nemate niekto jej cennik? Rozmyslam o prestupe (ak by mala volne), ale nikde neviem najst, co ma spoplatnene.
@demoiselle ja som u nej platila asi len 3x na preventivke čo mi robila ster ale ten čo sa pripláca ale už neviem koľko vyšiel a teraz v 20 tt za morfologický cca 20 euro a 5 euro fotka zo sona a neviem či som náhodou neplatila aj za prestup ku nej ale to už bolo dávno tak niesom si ista najlepšie by bolo rovno u nej sa informovať alebo napísať meil im.
Dakujem 🙂
@demoiselle ja som u nej platila asi len 3x na preventivke čo mi robila ster ale ten čo sa pripláca ale už neviem koľko vyšiel a teraz v 20 tt za morfologický cca 20 euro a 5 euro fotka zo sona a neviem či som náhodou neplatila aj za prestup ku nej ale to už bolo dávno tak niesom si ista najlepšie by bolo rovno u nej sa informovať alebo napísať meil im.
@anonym_author este mi napadlo, ze ona robi ten rozsireny morfologicky, ci preco sa tam doplaca? Ten by mal byt hradeny poistovnou...

Mne robila doktorka sojakova aj morfologicky ultrazvuk 😊