Ako zabaviť ročné dvojičky pri tvorení?
Ahojte rada by som viac tvorila so staršou 4r ale neviem ako zabaviť popri dvojičky 1r aby vydržali pri nás v stoličke sedieť kým si mi nálepime vytvoríme ..ďakujem za každý nápad okrem jedla 😊
@anketkarka manžel nech zabáva dvojičky a vy si v inej izbe tvorte. Oni budú chcieť všetko, čo vidia, že robíte.
Také deti dlho nevydržia nikde, naj je mať muža doma. ;D
A čo radi robia, s čím sa radi a dlhsie prehraju? Zober dve fólie, do ktorých dávaš dokumenty. Natlac tam farby a zalep lepiacou páskou. Môžu "maľovať prstami" bez splnenia okolo. Prilep im to na soľ ci stoličku, podľa toho akú máš. Tiez sme mali takú veľkú ohradku 1,8×2m super vec. Jedna pani ku ktorej chodili namiesto do jasli, im dala trhať papier 🤯 neodporúčam ale bavilo ich to. Naši obaja milovali vyťahovať vlhčené servítky z balenia 🫣 To bola krajná možnosť, ked som súrne niečo potrebovala v kľude urobiť.
Napis co maju radi mozno viac poradíme 🙂
@anketkarka pretože oni nevydrzia samé v ohradke alebo len tak pri nás oni začnú plakať resp jedna a potom druhá že chcú ísť za stôl ku nám preto a ja nemám desať rúk aby som obe držala na nohách a popri Tom tvorila 🙈
@alex5896
keď rady vypratávanie, super!!! Zober vanicku/ veľký box idealne dva. Da jedného daj plastový riad z kuchyne, varechy a budú prekladat do druhého. To isté s prádlom - nejakým speci pre nich. Nas zbožnosti podprsenky 😂 háčiky ramienka, z toho potom čiapka na hlavu 😁, prádlo "ukladali". Magnetky na chladničku ak mas.
Ahoj, moje dvojky už majú 3 roky, ale veľmi ich baví táto plastelina z Lidla. Kupujem ju pravidelne, nie je lepkavá, ako klasická plastelina.
https://www.lidl.sk/p/playtive-plastelina-8-kus...
A ešte majú radi takéto vodné maľovanky.
https://allegro.sk/ponuka/omalovanka-vodna-kniz...
Co sme my robili, tak presne ta farba medzi dva obaly plastikove a mohli deti prstami rozmazavat, tiez veci, co sa nedaju prehltnut a neskodia mozes vyuzit, napr u nas v skolke mali tie sulky z kukurice na hranie, potom do plastovej flase dat napr servitky a nech vytahuju usilovne. Alebo krabicku, tu presekas otvormi, das cez to stuhy farebne, na ich konci upevnis tak, ze MAs Bus vacsi uzol, alebo nejaku drevenu koralku a mozu tahat tie konce z jedneho na druhy, to mal rad nas syn, potom som v Tedi kupila tie koberceky na toaletu a cez to nasila kadeco, nazehlila z druhej strany tie flitre a to tiez bolo dobre, alebo mat doma dosku a nech tam muz navrta a pripevni nejake somariny, co sa daju totiz, krutit, posuvat. Tiez skladat nadoby do seba ( tie plastove z kuchyne) a do tej mensej dat nejake papiere, to tiez zabera

@alex5896 a prečo musia pri vás v stoličke sedieť? Nemám dvojičky, ale mala som dvojičkovskú veľkú ohrádku a dieťa som šupla tam, keď som sa potrebovala plne venovať staršiemu dieťaťu. Bola to ako malá bezpečná detská izba s kopou bezpečných obľúbených hračiek. Tak malé dieťa Ti tak dlho sedieť nevydrží. Môžeš im dať vodové omaľovánky, ale pravdepodobne budú chcieť niečo z toho čo máte vy a vydržia aj tak krátko.