Dvojičkovo II
tak a je to tu, druha cast
Popozerala som si nové fotky, krásne, krásne, krásne 🙂
Tiež som pridala nové, posledné sú dnešné. Dostali sme krásne bodynka na leto a sú nám malé už teraz, ach jo ☹
no tak super aspon ste ma ukludnili.to budu skor hadam behat ako mat zuby.ale co uz aspon ako hovorite dlhsie vydrzia.konecne uz vsetci 3 spia
marko uz od pol osmej,a dvojky od pol 10
nejako sa mi to dari uz 2 tyzdne nahnat do postele som zvedava dokedy 😀
Nana si mi zobrala slova 😝 😝 😝
tiez som chcela napisat bibianke akych ma zlatuckych baculkov 😉 😉
yasmi ☹ . drzte sa! aj som si mylsela, ze to tak bude... vy si to vzdy odskacete... 😒
nan kuk, tie posledne tri som ja,ale male su uplne po mne, grimasy, objavovanie mlacok 😀 ostatne by som musela zmensovat,nechce sa mi,nabuduce
marg, skus oslovit anetku, uz tu sice davno nebola. snad by ste nieco zazmluvnili. tusim len vy dve mate pariky 😉 a krasnucke
ja mam pocit z oddnes sa situacia zmeni. ludia sa budu pozerat do kocikov solo deticiek a budu hovorit mamickam jeeej vy mate jedno? zas pribudli v albumoch nove dvojky 🙂
lalu, to su krasne fotky!!! 🙂 myslim, ze jedna bambulka je cela maminka, vsak? ja mam z mojho detsva len ciernobiele 😅 . tak oki, nabuduce zmensis a ukazes 😉 , uz a tesim
yas, no teda...snad len dnesok bude taky a zajtra zasvieti slniecko 😉
kiwi, aj helka ma parik, aj zlatusik, ale ta tu dlho nebola...
Vďaka, vďaka 😵
Ja mám z očkovania stále väčší strach. Potom, čo som čítala o tom dievčatku Milenke... Kedy sa vlastne dáva tretia hexa?
joj, zabudla som,ze kupanie je uz oki 😉 , dokonca vyrehotane 😀
nan, dohodneme si virtualne rande 🙂 ,len si to dopredu zmensim 😉
zlatusik je zhodou okolnosti moja kamoska zo skolky a skoly, stretli sme sa tu tusim v novembri? cakam,ze sa opat prida 🙂 ale ma toho vraj dost...no pride domov,snad sa stretneme 😵
lalu oki, tak tesim na rande - snad casom aj ozajstne 😉
a super, ze kupkanie je uz v pohode, kto vie, co to bolo?
aha, lebo som nezaregistrovala to nickname...
yasmi, to ani inak nemohlo byt...ze budes sama s teplotkami, klasika u vas 😒
presne tak klasika 😠 pritom on neplanoval ale jeho sef ho zavolal do BA na 2 dni akurat ked ho tu potrebujem 😠
yas, este dobre,ze nechce po nom aj vikendy 😠 , ty uz mozes posobit ako jasnovidka... 😅
Yasmi asi by si mala drobcov nechat obcas na starosti manzelovi, nech si to vyskusa, tak ako to urobila Lalupa. Mozno sa lepsie vciti do tvojej koze 😉 Ale asi ani nie je kedy ked chodi domov vecer , co ?
Lalu, Rosarita mate drobci su zlati 😵 😵 😵
lalu ja uz som jasnovidka a uz teraz mi zahlasil ze idu cela firma v marci na 5 dni mimo SK 😠 ja ho asi prestahujem do firmy... 😠
nana vcera mali same sedenia a porady ani ja som sa mu nevedela dovolat...ale urcite ti odpise...
kiwuska diky
nan, ja som ti ani nenapisala, ako velmi vam drzim palceky,aby bolo vsetko ok 😔, ale myslim na vas velmi,aj ked tu cez den nie som a citam to az vecer ...
baby, odpajam sa, teciem jak jatky - sorry,ale uz je po 22,00, som z toho totalne vystavena a slaba, tak idem skusit pospat, dufam,ze nas hafan sa nerozhodne brechat si naprazdno do tmy len tak, blbec 😠 a robit budicek kazdu hodinu 😠
sladke snicky, marodikom pokojnu ozdravujucu nocku 😉

Ninazoja tak vám všetkým prajem dobrú noc a krásne sníčky 🙂
Mamule idem ja ešte do Tesca na neskorý rýchly nákup, keď prídem tak nakuknem, či sa tu náhodou niekto nevyskytuje 😉
A ak by som vás už nestihla, tak vám tiež prajem dobrú noc a krásne sny 🙂