icon

Dvojičkovo II

grmitko
18. jan 2009

tak a je to tu, druha cast

womenne
16. aug 2009

Jani ma tam len taky malinky červeny fliačik naštastie nema pluzgier,ona bola akurat vypnuta ale ešte horuca 😔 mnauž fakt dnes picne.Zajtra sa lekarka poteši ked nas zase uvidi som tam bola v piatok pre papiere šli sme k alergičke 😖

Saška ty maniak 😀 😀 😀 ale aspon maš všetko zdokumentovane 🙂

grmitko
autor
16. aug 2009

Dani to hej, je to taka moja uchylka a ked mam teraz masinku s ktorou je fotenie jedna radost 😵 😵 😵 😵 😵

nana77
17. aug 2009

ahojky!
saska, Leuskovi dodatocne vsetko najlepsie k vcerajsim meninkam!!!!!!!!!!!!!!!!! 😵 😵 😵

jankabambulka
17. aug 2009

ahojky
janinka saškin je leonard a nie leoš????? ty kokso to fakt??? 😨

grmitko
autor
17. aug 2009

bre ranko,
nanuska dakujeme 😵 😵
jani Leo je Leonard 😉

my akurat rozmyslame ze kam to dnes zapichneme, aby sa deti unavili a nestalo to vela penazi 😀

womenne
17. aug 2009

Saška tak Leo mal meniny?sakra som zmeškala ☹ ja mam nastavene česke stranky maly by pisat aj na konikovi kto ma meniny ☹ tak oneskorene prajeme všetko najlepšie 😵 😵 😵

grmitko
autor
17. aug 2009

Dani dakujeme a netrap sa, to sa stava ze clovek si nevsimne alebo zabudne 🙂

grmitko
autor
17. aug 2009

no ideme nieco poriesit, zelame vam krasny den a vecer dam vediet ako sme travili den 😉 🙂

womenne
17. aug 2009

tak lekar dnes nebude ma dovoleku ale zajtra pojdeme na zastup.som zvedava čo povie.

grmitko
autor
17. aug 2009

caute,
tak dnes sme boli iba v mikulasi v meste, poprechadzat sa, pozriet muzeum, malym sa pacili zvieratka a potom spali poobede do siestej od pol tretej a potom sme grilovali 🙂

zajtra sme chceli ist na kupko, ale ked hlasia prsat asi pojdeme do jaskyne a na kupko v stredu 😉

zuzka.25
17. aug 2009

čauky

Leuškovi dodatočne všetko najlepšjeeeeee 🙂

nejako málo komentárov, nie?

my sme dnes boli zavretí doma, jednak bol vonku príšerný hic, ale prišla mi kamoška z dubaja a ešte dve ďalšie, takže sme si to užívali, decká nespali, Luky sa sám odobral do postieľky dobrovoľne o šiestej, zobral maca a spí doteraz 🙂) uvidíme, dokedy.. akurát som ho preniesla a prebalila... snáď vydrží do rána...

jankabambulka
17. aug 2009

no nik si na nás nespomenul ...... ☹ 😢

helka1
17. aug 2009

Ahojky, dneska sa tu vela neprispievalo 😔

Jankabambulka idem to napravit 😉 Barborke krasne 11 narodeniny, hlavne vela zdravicka a stasticka 😵 😵 😵

jankabambulka
17. aug 2009

DIKESSSSSSSSSSSSSSSSS
som sa musela pripomenúť, 😀 ke´d sa trošička pozabudlo 😀

helka1
17. aug 2009

neni zac 😉 bohuzial basnicku nepridam ☹ bo nie som taky expert ako ty 😅 😀

ajka72
18. aug 2009

janka aj sa pripájam ku gratuláciam tvojej barborke nech je zdravučka, šťastná, nech robí rodičom len samu radosť 😵 😵 😵

grmitko
autor
18. aug 2009

Jani ja hlava derava, vseeetko naj naj naj Borke, nech je zdrava a stastna a nech vam robi iba radost 🙂 🙂

kiwuska
18. aug 2009

aj jaaa, Barborka, vsetko len to najlepsie k Tvojim narodeninam, nech sa Ti plnia tvoje snicky tajne a bud zdrava, dlho predlho.

no mz sme sa dostali do obdobia a preco? a preco lebo? a uz sa vieme bicyklovat,
inac je tu horuco, v nedelu sme boli u prababky, chlapci sa cely den blaznili v bazene. im dokonca nevadi ani cerstvo natahana voda zo studne. Moj tatino im v zahrade polieva travu priamo zo studne takou zabkou, ktora robi fontaku a oni pod nou stoja, nahanaju sa, vobec im nevadi ze je uplne studena. ale aspon sa trochu otuzuju. 🙂

zabka0609
18. aug 2009

aj ja sa pripajam ku gratulaciam.Barborke vsetko najlepsie.vela lasky ,stastia a hlavne zdravia. 😵 😵 😵

womenne
18. aug 2009

aj my sa pripajame ku gratulaciam 😵 😵 😵 😵 😵 prajeme vela zdravia štastia ,lasky a kopec kopec darčekov 😵 😵

babyja odpadnem 😀 http://www.cas.sk/clanok/127845/tunisanka-caka-...

nana77
18. aug 2009

janulka!!! barborke prajeme zo srdiecka vsetko najlepsie k narodeninam, vela, vela zdravia, stastia, lasky, radosti!!!! uz mas doma velku slecnu!!! a aka je pekna!!! 😵 😵 😵

elenitka, k dnesnym meninkam vsetko najlepsie!!!!!

kiwu, tak mas otuzilcov!!! spravni chlapi, vydrzia aj ladovu vodu 🙂. aspon nebudu byvat chori 😉

wom, ty brdo!!! to uz je vaaaaazne moc!!! 12-torcata...!!! 😕 😨

baby, mna dnes celkom rozhodilo toto video, som z toho dost mimo:

https://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU
womenne
18. aug 2009

nanuš prosim ta kolko ste maly tie vyražky?

nana77
18. aug 2009

wom, kym sa tvorili nove, to bolo asi 3-4 dni, potom sa zacali hojit, teda nove uz nepribudali, no a kym zmizli uplne, to bolo aj mesiac...
uz vam potvrdili kiahne?

lalupa
18. aug 2009

barborke prajeme zo srdca splnenie tajnych snicok a tuzob,cmuk
elenitke k meninkam tiez vsetko naj

katarinka123
18. aug 2009

ahojte.elenite vsetko naj naj k meninam.aj jankinej barborke,vela lasky a zdravicka vam prajeme

zabka0609
18. aug 2009

helka ak si Helena tak vsetko najlepsie k tvojim dnesnym meninam 🙂 🙂 🙂 ak nie si tak aj napriek tomu ti prajem vsetko dobre 😵

elenita aj tebe len vsetko naj naj naj ku dnesnemu sviatku zelam 😵 😵 😵

jankabambulka
18. aug 2009

elenitka - všetko najlepšie , hodne zdravíčka , šťastia,lásky , rodinnej pohody... nech máš čo chceš

helka1
18. aug 2009

Zabka dakujem 😵
Aj Elenitke vsetko naj k meninkam 😉
Dneska den blbec, ked som nadranom cca o 1,30 isla spat spomenula som si ze mi v pracke ostalo pradlo, tak ze ho aspon vyberiem z tej pracky 😅 , pridem do kotolne a ta bola celaz zaliata vodou, niekto dal stupel do umyvadla tazkze vsetka voda co odtekala tak isla do umyvadla ktore bolo uzatvorene, nemala kam vytekat a teda isla von ☹ na dlazku. Tak fasa robota nad ranom.
Rano som vstala Adamko mal na cele zo 10 cervenych flakov, hm tak nic ine nezostavalo iba zobrat deti k Dr, rovno ku koznej ci su to kiahne, to nam vsak nevyvratila ani nepotvrdila, takze ani neviem na com sme 🙄 . Vyzera to ako stipance ale sa mi to zda podozrive zo 10 stipancov na cele 😅 Uvidim ako sza to bude vyvijat 😕
Na obed som sa rozhodla ze spravim kuraciu polievku vyberiem kur drobky z chladnicky a nejak podivne mi pachnu takze neriskujem...
Fasa den ☹ som zvedava co do vecera 😕

nana77
18. aug 2009

helka!!!! jeeej, ja som si vobec neuvedomila, ze mas dnes meninky, prepac...
takze, mila helka, vsetko najlepsie k meninam, vela zdravicka (to hlavne), stastia, lasky, porozumenia, radosti a hojnosti!!!! cmuky cmuk na licko! 😵

ajka72
18. aug 2009

Helka taktiež všetko naj naj naj k tvojim meninkám 😵 😵 😵