Dvojičkovo II
tak a je to tu, druha cast
Zinus, ja jej to striham rovno, teda aspon sa snazim, nie vzdy to vyjde, tak ako by som chcela. Ale normalne jej scesem ofinu rovno dole, chytim noznice a odstrihnem 😉 . 😉
Inak aj mne sa velmi paci, ked su dvojky rovnako oblecene. Nasi maju asi dva pary rovnakych triciek, teda len v inych farbach, ale inak ich obliekam rozdielne.
ved este hadam bude diddi a konecne uvidime aj vas, ivet a lumi 🙂 🙂 🙂 uz teraz sa tesim 🙂
to ja som chora co sa tyka obliekania, ja som nesvoja ak ich nemozem obliect rovnako 🙂 😀 😀 😀 😀
Sasi, Tvoji chalani sa tam teda fakt dobre zahrali mali tam partaka Maximka, na tych autach boli perfektni. Mam ich aj na fotkach. A s tymi cukrikmi boli velmi zlati ako sa chceli pekne podelit so vsetkymi 😵
no hej ja som dnes velmi rada ze boli taki dobrucki, sama som bola prekvapena aki boli super, aj som ich potom pekne pochvalila, ze boli uzasni 🙂 musim ist k zinu na navstevu, s maximom si sadli 😀 😀 😀 😀
sasi uz rok si pozvana!!! a vlastne vsetky!! ale este chcem to ihrisko spravit..
Cafte holky,
super foto zo stretka, sa tesim Sasi na ostatne... no muselo Vam byt skutocne veselo 😉
kati,este tak mesiac vydrzim s Miuskinou ofinou a ked si stale nebude chciet dat sponku alebo gumicku,tak jej to cvaknem. uz teraz to ma v ociach,tak nech nezacne zle vidiet.. ale strasne chcem dlhovlasu kuceravu priznceznuuuu ☹
sasi,pytala som sa Maxa,ci si pamäta mena tvojich drobcov a povedal s usmevom,ze ano!! 🙂 ze jeden je Ondrejko a druhy Lukasko 😀 😀 😀
😀 no chuda,bolo tych deti nanho moc.. a hold asi to ma po mne,ani ja si nepamätam moc mena 😒
grmi inak ten tvoj syn neviem ktory z nich to bol co furt vlacil tych psikov bol užasny
astora to bol Leusko, to je taky nosic psikov 🙂 🙂 🙂 to su ich milovany psikovia, milacikovia 😀
no to je vidiet ale mne sa na deckach strasne paci ked nieco zo sebou vlacia plienku alebo hracku a tak neviem preco ale je to strasne zlate
dnes ste tu ako dlho 🙂 potiahnete so mnou az do 2h?? 😀
😖 Alex zacina plakat. nejako skoro.zvykne az okolo 1h... 😒
zinus dnes mali vela zazitkov, to spracovava 🙂
ja idem pridat este fotky, nasla som ten program a zmensujem prave 😉
katka, no ešte to tak, ďalšie dvojky 🙂)) a to by aj tak boli určite chalani 🙂)
jo a nestihla som sa s tebou rozlúčiť, neviem, kde ste vtedy zmizli, len kočík po vás zostal, keď som ja odchádzala 🙂))
zinu, no tí vaši maliari 🙂)) tuším k vám prídeme na omladzujúcu kúru :D
ale inak fakt, musím povedať, že to stretko vôbec nebolo únavné, deti boli dobručké, aj sa zahrali spolu... tiež som v pozitívnom šoku...
zinu, neboj, Miuške vlásky dorastú, musíš len vydržať 🙂 chudák Maxo, musel mať dobrý hokej s tými menami 🙂))
Kili, tebe to mimoriadne pristalo... fakt si to bravúrne dala dolu, skoro som ťa nespoznala... a malí akí boli úžasní... škoda, že si nemohla byť dlhšie...
astora, tvoja Laurinka je calá ty...
nanuš, rozprávala som doma, ako si Tomi uzurpoval "svoj" kočík 🙂)
Zuzi, s tym kocikom to nemalo chybu 😅
My sme sa vtedy vybehli pozriet na ihrisko, ked ste vy odchadzali.
tak babuliatka moja nejake tie fotky som pridala, skuknite, zbytok rano, uz nevidiiiim 😀 a to som chcela ist uz daaavno spat
kocky caute!
vcera bolo naozaj super!!! musim povedat, ze naozaj vsetky vyzerate dobre, vobec som si nepripadala ako medzi minimalne dvojnasobnymi maminami 🙂 . deti nadherne, naozaj sa krasne prehrali. tusim ani jedno ani raz nezaplakalo, vsak? no, a moj ondrejko tulak nad tulakov, ten by kludne zdrhol, keby som nestriehla... a po kolenach!!!! 😔 . som tie gatuse dala prat, tak to sa to pekne vypralo 🙂
musim vam povedat, ze pre mna to bol taky super den, ze nie moji mali, ale ja som v noci spracovavala zazitky, sa mi s vami snivalo piate cez deviate 😀 😀 😀 , ani neviem povedat, ze co, ale viem, ze s vami 😀 😀
dufam, ze si to naozaj coskoro zopakujeme a ze budu moct prist aj dalsie kocky - lumi, ivet, lili, dracik, pappo, diddi atd...
inak, pappo sa za nami chystala, zrovna v case, ked sme to uz rozpustili...sme sa minuli na tesnotku... 😔 .
Ahojte dvojimaminy aj troji🙂) pozerala som fotecky pravdepodobne ste sa velmi dobre bavily aj deticky aspon budete mat na co spominat🙂)
mozno na buduce sa pridame aj my🙂
Saska super napad 🙂
Pekny den vam prajem vsetkym🙂
ahojte 🙂
stretko závidím, spoločné fotky sú fajn 😀 také organizované 😀
Kili vyzerá fakt super 😉 a jasnačka aj ostatné maminky 🙂
my sme spali 1x vo veľkej posteli, zvládli to super, zábrana vydržala 🙂 ešte sa zbaviť plienok na spanie, cumľov na spanie a mám doma veľkáčky 😀
ahoj smartik, som rada ze tu obcas ukazes 🙂
zajtra nam uz skolka zacina, som zvedava ako to vsetci zvladneme 😉
bavili sme sa veru, bolo uzasne, aj kazdy druhy den by som to absolvovala, keby sa dalo, lebo deti bolo vynimocne dobre 😝 😀 😀 😀
ja som dnes zase sama s detmi a prave rozmyslam ze co budeme robit, muz je v praci, pride zase az neviemkedy 😔
poobede este musim ist kvietky kupit, bo rano sa ja nahanat nebudem 🙂 na to som prilis leniva 😝 😝 😝
No ahojky babule super ste sa maly nabudece musime prist aj my nech sa čo deje 😀 ste kočice všetke mladučke...
babynemate niektora zvas tie kolajničky drevene?
Inak včera som si pisala s jednou babulkou a vypočitala mi moju vahu a tie blbosti okolo toho a mal asom pravdu musim pribrat 5 kg lebo som na hranici medzi štihostou a hubenostou 😔 v prvomrade sa musim zbavit stresov čo nehroziiiii 😀 ☹ uvidime chcem si objednat nejake proteinove napoje a ideme sa gulatit 😅
ahojky pozerela som fotečky a naozaj ako všetky píšete muselo byť super škoda že my sme na opačnom konci republiky vás je tam na západe akosi viac 😅 aspoň budete mať na čo spomínať a naozaj je iné si s niekym písať ke´d ho poznáš aj osobne tak vám prajem skoré repeté 😉
lenkamt aj my ideme asi od bud. týždňa nacvičovať veľké postele, vy ste kde kupovali, píšeš že máte aj zábrany teda dievčatá ti z posteli nespadli?, toho sa trošku bojím a tiež zaspávania neviem či tam budu chcieť zaspať, ty si pri nich bola pokiaľ nezaspali? čítate si?, a v noci sa ti nebudia?, my máme tiež plienky už len na noc a natálka sa mi už viackrát zobudila so suchou plienkou ale stále nemám odvahu nedať im plienku na noc tak uvidíme 😒

zinus ja som tiez zatazena na ruzovu, to preto lebo nemam ziadnu dceru, zato dve neteru 😀 😀 😀 pri tej starsej som sa vyblaznila tu som roky obliekala 🙂 🙂 🙂