Dvojičkovo II
tak a je to tu, druha cast
Ahoj Sasi, tak aj vas to uz chytilo ☹ (len tak okrajovo, ja som dojedla ATB, som ako tak, vcera zacalo boliet hrdlo MM ☹ ) Tak sa len cim skor vsetci vyzdravte!!!! ved aj tieto blbe vykyvy pocasia asi nikomu nedodavaju na zdravi ☹
Saši ja ťa chápem. Však ja som teraz dobrala druhé atb. Chápeš to, po rokoch ma to takto sklátilo, najskôr pred sviatkami tie dutiny a teraz zas angína 😔 . A už len čakám kedy to zhrmí na malých lebo už bol aj manžel chorý..
marg, ja som na tom presne tak ako ty (len uz druhe atb tento rok ☹ ☹ , a aaj MM uz po ATB) asi blba konstelacia hviezd pre skorpionky 😝 tiez len dufam, aby krpci nic nechytili od nas ☹
Rosarita tak dúfam, že sme si to zlé vyžrali už na začiatku roka a stačí na dlho dlho 😉
Saši veď to, že vyhnúť sa im nedá. Tie potvory sa nedajú vidieť voľným okom 😀
dikes , aj vam pokojnu noc plnu krasnych snickov prajem , uz naozaj idem, hehehe 😉
no moji zaspali o 23tej...a tu uz nik...
Katulka ja nerobim ani hustu ani riedku... 😝 napisem do IP
ahojte,
najnovsie spravy.....
ako by nestacilo co sme si za posledne 2,5 prezili, tak ja mam zapal mocoveho mechura, huraaaaaaa
tak si predstavte moju nekonecnu radost 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 a uz nemam ani Nolicin, ze by som si dala a hned by mi bolo dobre, asi budem musiet ist dokine......... medzi chorych ludi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooccccccccccc
uz sa ma chyta cire zufalstvo ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte
Saška ☹ teda vy ste to riadne schytali,ty mavaš často zapal?ja len vaječniky ale to vtedy tiež riadne moklim od bolesti a mechur je vraj horšia bolest 😔 a manžel je doma?alebo ako moj všetko prechadza bez vyleženia?už som mu tolko kra povedala že nech ostane doma a nič 🙄
Nas to zatial obchadza klop klop klop,ale už mesiac sa dohovaram s babami na stretko unas a vždy niektora ochorie asi to nechame na jar ked chripka ustupi 🙂
Včera bol nejaky začarovany den ja som mala podobny ako Katka,malymi ignorovali obed,tak som ich nechala tak hrali sa tak že hračky boli vo všetkych 3izbach a ja som cchela ist von nch sklidnia hormony bo sa stale bily o hračky lenže som nechcela aby boli hladny tak som im dala rožok so syrom(to zbožnuju)tak kym oni jedli tak ja som zbierala hačky lebo sic tempom by to pozbierali a bola by tma,vonku sa vyblaznili a hlavne unavili čo bolo ešte horšie Sebastianko sa za všetko rozplakal 🙄 Nikolas mu robil napriek ako vždy no boj a tatiko prišiel až o 19.00 no des bol včera dufam že dnes bude ok.len neviem čo varit 😕 čo idete vy?
dobre ranko...
saska aj na mna nieco take ide...uz som vcera zacala brat urinal a kupila si mbrusnicovy dzus...
ja dnes davam do zapekacej misky kuracie prsia, platky zemiacikov, pelaty, smotana, struhany syr ...a basta...
inac bola upratovack a som jej dala umyt okna...so zaluziami sa namakala ostatne som musela trochu usmernit ale ok...
4 trojite okna 700 sk...
ja to davkujem postupne...
naplanovana je kupelna...mozaika...spary...ble
čaute.
aj ja chcem byť s vami kámoška na facebooku 😉
Yasmi - ja milujem umývanie okien, moja najobľúbenejšia robota, a za 700 ti umyjem aj 2x 😀 len jej pekne nalož a manželíček nech cáluje 😀
Lenka ja by som umyla keby mal byt kto s malymi mne to nerobi problem ale nema byt kto tak sa bude cvakat...
Ahojte 🙂
Saši, júj, to ma tak mrzí. Keby som mala čarovný prútik tak vám všetkým tú chorobu razom odčarujem. Ale keďže nemám, tak aspoň želám skoré uzdravenie 🙂
Leni na to sú dva spôsoby. Buď ti do IP pošlem ja svoje meno, aby si ma našla na facebooku alebo mi ty pošleš svoje meno a vyhľadám ťa ja 🙂
Wom... no najprv treba urobit generalny poriadok...a potom raz tyzdenne udrziavacka...podlahy si necham...
skusim jej seknut aj zehlenie...uvidime ako jej to pojde a ako sa dohodneme...asi nejaky mesacny pausal
Yasmi tak upratovačka má čo robiť 😉 . Ale tak musí si svoju plácu zaslúžiť, nie?
ale aj tak to bude pre teba pomoc 😉
ja by som staršne chcela chodit do posilovne ale na to potrebujem trenera su to špecialne cviky na posilnenie postavy a tu neviem či take niečo je ☹ moj sa mi smeje že či chcem schudnut jemu nevysvetlim že stymi cvikmi neshudnem 😖
no jasne ze hej ved my sme s detickami 24 hodin cely mesiac a par eur...tak nech pracuje...
no wom.aj ja som si chcela najat trenera ste mali vydiet ako sa tvaril MM

Saši všetkým vám želám skoré uzdravenie. Už aby sa počasie umúdrilo a potom prejdú aj všetky tieto hnusné choroby 😝