Ahoj, tak baby sem sa!!! 🙂
@happy30 a ďakujem som uz aj rada ze to mam za sebou.Bolo to take rychle prisla za mnou anesteziologicka ze za 10 min.idem na sekciu som nemala cas ani premyslat,po narkoze som mala hroznu triasku a potom to prve vstavanie z postele...ale da sa to vydrzat,len mam slaby krvný obraz včera som dostala dve transfuzie krvi
@majulkap ja ti neviem..pred 2 tyzdnami boli nachystane dole hlavickami obidve..teraz je jedna hore hlavickou a druha priecne nejsko..ako nechapacky...ja uz by som chcela CR..lebo som furt v neistote co sa ide diat...a ty sa mas ako..rana boli na brusku?a co deticky..spusta sa ti pomaly mliecko?
@happy30 no to ako moji kazdy raz boli inak ale podla mna ti uz tak zostanu aj mne potom tak presne boli jeden Kp druhy priecne,ked tu vidim baby ako behaju chvíľu po pôrode a ja bola dva dni ako troska,ale radsej cisarsky pri dvojkach ako normálne a pripadne aj cisarsky co sa vraj bezne pri dvojickach stava..bolí iba jazva,ale sedim v pohode co som po normalnom dlho nemohla
ahojte, tak ja som dnes bola na kontrole v 27 tt, zatial je vsetko ok, lekar povedal ze drobci su vitalni 🙂
@bevina mne dnes zacal 27 tt 🙂 super ze je vsetko v poriadku ! Merali ti krcok ?
@happy30 no tak uz som s jedným doma, zvykame si skoro vôbec sme nespali , mam menej mliekasi tým ze bol malo pri mne a potom ja ta transfuzia krvi atd.,ale musim to rozbehnúť, druhého som este vôbec naživo nevidela, je to na nervy, ale aspon zvykneme teraz doma na jedno a potom druhé , este asi do budúceho týždňa bude drobček v nemocnici...
@majulkap neboj nic to dsme uz sa to fakt krati..mne dr vravela..vydrzat do konca roka a mozme ist nato..tak to uz vydrzime😜