icon

Je možné čakať dvojičky, keď ich nikto v rodine nemal?

cocogogo
6. apr 2016

Velmi tuzim po dvojickach ale bohuzial v rodine este nikdy neboli dvojcata. Je tu niekto kto caka dvojicky napriek tomu ze nato nema geneticke prepozicie??

Strana
z3
mirka17
8. apr 2016

@veronka34 hlavne nech sú zdravé, a ked máš ešte aj podporu tak to pôjde.

tova
8. apr 2016

@piacere na buduce si nekydaj hnoj do ust. Pozri co si popisala na fore najprv.

tova
8. apr 2016

@veronka34 akoze nebraka si hormony? kazda antikoncepcia ma hormony. hormony su v jedle, v mase v hydine co jeme.

lusswinki
8. apr 2016

@veronka34 neboj veci sa urcite poriesia, hlavne sa sustted na babatka, oni ta budu este dlho potrebovat 😉 aaa takze budes rodit ako rodia celebrity 🙂

piacere
8. apr 2016

@tova akoze co je na tych prispevkoch,kt.si tu tak teatralne nakopirovala? Ze mam dieta s tazkou povahou? Mam. Ze som z neho niekedy sediva? Som...dodnes...kopirovala roky rokuce stary prispevok...dodnes je takyto a ano,mam obcas dodnes hlavu v smutku...a? Kto nema obcas zo svojho dietata? A ze som mala problemove tehu a porod...komentare k nemu si odpust,lebo len ja viem,co som zazila a co vsetko sa mohlo stat... Co to ma spolocne s touto temou? Si smiesna....

veronka34
8. apr 2016

@tova antiku som už dlho nemala kôli veku mi nevyhovovala,ale v tom jedle je to možné, človek už nevie čo zje

mircalla
8. apr 2016

@tova neviem, co si tym chcela povedat....narozdiel od teba @piacere prispevky su normalne, nie je ani agresivna ani protivna, naopak, dobre sa citaju. ludia sa zapamataju, co tu kto popise
z tvojich naopak ide presne to, co tu spomenula, prave si to opat dokazala

22petruska
8. apr 2016

@cocogogo moja starká bola z dvojičiek a aj z manželovej strany boli dvojičky a ja mám teraz dvojičky narodené v 38.týždni, riadne donosené, tehotenstvo bez komplikácií, nie ako hovorí @tova, u každej je to individuálne. akurát to venovanie sa nebolo také intenzívne delilo sa to dvoma ale neviem si predstaviť že by bolo jedno, teraz v septembri idú do školy, navzájom si pomôžu aj v škôlke aj sa poškriepia ale je im dobre ked sú dvaja... ja som brala antiku a hned mesiac po vysadení som otehotnela tak doktor nevedel či to mohlo byť z toho alebo to súviselo s tým že sú v rodine dvojičky, nakoniec sme zistili že mám viacnásobnú ovuláciu teraz po 6 rokoch ked by sme chceli ešte jedno len sa bojíme aby nakoniec neboli zas dve...

tova
8. apr 2016

@piacere skopirovala som ti to lebo si taka truba, ze nevies ani svoj prvy prispevok precitat po sebe.
piacere @tova ak ty nezvládaš dvojky, tak to neznamená, že je to takto automaticky u všetkých matiek dvojičiek...

Ja som nikde nikdy nepisala ze deti nezvladam, na rozdiel od teba co si tu rozpsala litanie o tvojej vychove. Predtym ako sa pustis do niekoho pozri na svoju vychovu a neprovokuj. Nevim si predstavit tvoju vychovu dvojiciek. No ale urcite by si ich v kociari pofotila vysmiatych raz do roka.

tova
8. apr 2016

@22petruska ked si precitas biologiu zistis, ze je vobec nepodstatne ci z muzovej strany maju dvojcata alebo nie. Muz produkuje spermie ktorych su miliony. Zalezi kolko vajicok dozreje zene, kazde moze oplodnit len jedna spermia. Takze ked nedozreju 2 vajicka tak spermii moze byt xxx a nic z toho. sanca je len na jedno embryo. 😉

mb269
8. apr 2016

@piacere si mile žieňa , skoda stracat čas s hentou chuderou zakomplexovanou s nickom @tova

tova
9. apr 2016

@mb269 len Tolko. zakomplexovany tu je ocividne niekto iny mb269 @macamac henta adsumus je schizofrenicka. hitler sa moze schovat, diktarske vlohy ma ona emoticon
potajme túzi aby ju poriadne pretiahol nejaky obrezany imigrant preto ich furt chráni , by som jej poslala autobus plny tychto utecencov tak ako poslali aj merkelovej. a moze ich rovno aj zaockovat proti besnote emoticon Vidim ze na celom konovi ju maju za cvoka emoticon emoticon

piacere
9. apr 2016

@tova prajem ti všetko dobré v živote 🙂 a pekný deň.

mircalla
9. apr 2016

Ach jaj, kam az sahaji Hujerovi...

evittam
9. apr 2016

@lauricka No mať dvojčatá nie je žiadna "anomália" - geneticky a dedičné sú dvojvaječné dvojčatá, jednovaječné môže mať ktokoľvek keď sa zadarí.... 😉

evittam
9. apr 2016

@tova Ale aká si ty múdra-a o jednovaječných dvojčatách si asi ešte podľa tvojho príspevku ani "nechyrovala"...... 😀 😀 😀

mb269
9. apr 2016

@tova vies aj nieco ine okrem vyhladavania diskusii a kopirovania inak odveci tem ? 😀 😀 😀

tova
9. apr 2016

@mb269 nie, obycajne nevyhladavam ani nekopirujem, ale niekedy sa oplati urcitym ludom zalepit usta. 😀
@evittam o dvojcatach viem toho ovela viac ako ty samozrejme. Jednovajecne nemaju nic spolocne s genetikou na ktoru autorka sa pyta kedze spomina z ktorej strany rodiny maju dvojcata. Jednovajecne su veeelmi zriedkve tam sa na sance skoro ani netreba pytat.

mircalla
9. apr 2016

@tova ved tebe ich uz tolkokrat zalepili....a stale si nedas pokoj...

tova
9. apr 2016

@mircalla ocividne nic nezalepili to je len tvoja prdstava. Na MK je zvyk vyjadrit nazor vseobecne a ked sa niekomu nepaci Rovno sa pusti urazat a vymyslat na autora prispevku. Tu sebavedomie chyba velmi vela zenam, preto su nutene vzdy do niekoho rypat. Ty vobec co komentujes tuto diskusiu? je k povodnej teme? zdvihni si ego inac tymto sposobom nic nedosiahnes.

lauricka
9. apr 2016

@evittam preco nie? Pre zenu je "normalne" mat jedno dieta, vynosit jedno dieta a porodit jedno dieta. Viacpocetne tehotenstva sa daju kategorizovat ako anomalia. Normalne sa to oficialne lekarmi tak berie. Ano, ja som tak isto vynosila a porodila dvojcata, dokonca vaginalne, bez akychkolvek problemov a komplikacii, citila som sa cele tehu skvele, ale napriek tomu je to pre ludske telo zataz, na ktoru nie je prilis stavane. Tak to je vnimane. A preto su viacplodove tehotenstva automaticky zaradene k rizikovym. Nepodme to rozoberat, nie je dovod, OK?
Nech sa paci link na dvojickovo.sk, kde dolu v casti o stratenom dvojcati sa presne to pise, ze viacplodove tehu je u ludskeho druhu urcita anomalia. Plus citujem z maminka.sk „Ľudská maternica je stavaná na jedno dieťa, viacpočetné tehotenstvo je anomália,“ vysvetľuje doktor Michal Koucký.
http://www.dvojickovo.sk/index.php/cakame-dvojc...

nelinka2009
9. apr 2016

@piacere mozno sa na to pozera len ovela realnejsie ako my ostatne, kedze to zaziva... Ja som mala od mala skvele babo a aj tak by som naraz dve nechcela ani za nic... Nieje negativna len realna... To skor zakladatelka temy mi pride ako z inej planety...

Strana
z3