Je váha dieťaťa 3350 g pri dvojčatách normálna?
Ahojte je možné že žena ktorá pribrala 10 kg počas čakania dvojčat a rodila v deň vypocitaneho termínu porodila dieťa s váhou 3350g? Váhu druhého neviem.ci je to málo pravdepodobné? Váha dieťaťa môže byť reálna? Pri takomto prírastku na váhe?
A preco nie?
Ci si myslis ze tie co priberu 20 a mozno aj viac kg tak maju vacsie deti? Ci ako??
Je to reálne, dieťa si berie živiny od matky takže jej telo mohlo reálne schudnúť a priberalo len to čo je v maternici.
@januska12323 preco by to nemalo byt realne, mohla mat aj tazke tehotenstvo, ja som vracala 7 mesiacov, kľudný som mala len 5-6 mesiac a druhé dieťa malo necelych 5 kil.
Napr mojej kamarátke, ktorá má obezitu, jej lekár počas tehotenstva neodporúčal pribrať vôbec... (nakoniec pribrala do 10kg...)
Ja som pribrala počas obidvoch tehotenstiev rovnako s 1 ako aj s dvojičkami 15kg
Ja som pribrala 7kil a maly mal 3a pol. Cize pri dvojkach 10kg je realne podla mna. Ja som mala len brucho vacsie absolutne nic ine sa mi nezvacsilo.
@anonym_autor ja som pribrala 5 kg a dvojičky narodené v 36tt mali 4.010g a 2.900g. 😀😀
Z pôrodnice som ako laňka chudá odchádzala...teraz je to už horšie. 🤣🤣🤣

Je to reálne, dieťa si berie živiny od matky takže jej telo mohlo reálne schudnúť a priberalo len to čo je v maternici.