Kedy ste rodili dvojvaječné dvojičky?
Ahojte maminky, prosim Vas v koľkom tyždni ste rodili dvojvaječné dvojičky ? Akurat som v 37+2tt podla sona obe cca vážia 2800g, otvorená som uz na 3cm - týždeň. Taká som z toho všetkého nervózna. Odišla mi uz aj hlienova zatka a stále nič. Bude to moj druhy porod, lenže tehotenstvo je veľmi náročné a už nevladzem. Rada by som si iba prečitala Vase skusenosti 🙂 lebo doktori mi uz 2 týždne hovoria že už budem rodit 😀. PS.už sa snazim trošku cvicit, pit malinovy cajik, dokonca som manzela prehovorila aj na sex 😀 ked to bol skor pokus o vtip 😀 ale pobavili sme sa.
V 38+1, ale bol to planovany cisarsky, lebo deti boli v koliznej polohe. Ale vobec som sa neotvarala, krcok sa neskracoval. Kto vie dokedy by tam vydrzali, ak by som nesla na cisarsky 🙃
37tt sekcia .prv malo byť ukončený 38tt podľa dohody s mojou dr
A ty sa chystáš dvojičky rodiť prirodzene?
Ja som rodila až v 38+5 urgentnou sekciou, ktorej predchádzalo 5-dňové neúspešné vyvolávanie, na ktoré moje telo absolútne vôbec nereagovalo. V pôrodnici ma silou mocou chceli odrodiť prirodzene keďže obidvaja chalani boli otočení hlavičkou dole a nemala som žiadne komplikácie. Ja som tomu bola tiež naklonená, ale po tejto skúsenosti by som už rovno požadovala sekciu.

Sesternica rodila 4.8. dvojicky,urgentne cisarskym 37+2,odlucenie placenty,termin mala tusim 15,22.8