Mutná voda v bazéne
Ahojte viem že to sem moc nepatrí ale prakticky je to kvôli deťom 😁 máme bazén na dvore s pieskovou filtráciou problém je v Tom že voda v bazéne nieje priezračná ale taká mutna mierne do biela a neviem čo s tým používam chlorove tablety a včera sme dali savo originál ( všetko davkujeme tak ako je písané ) no voda je stále do biela a na spodku bazéna sa tvorí sliz ...čo by ste odporučili ?
Práškový vitamín C je teraz v akcii na zlavomate: https://www.zlavomat.sk/akcia/724188-kvalitny-p...
Ale do bazéna som ho ešte v živote nedával 🙂
Nebude potom nízke PH? Vitamín C je predsa kyslý...
@simonah73 ....mala si pravdu.....zistila som, ze fitrer bol pretrhnuty co sme si nevsimli a sice filtroval lebo cisty bol ale buchalo naspat neprefitrovanu vodu do bazena....stacilo kupit novy filter a voda po jednom dni je zase cista a netreba ani vysavat. Uz som bola zufala, ze budeme vypustat vodu ale je zase ok
Mám problém keď mi klesnú čiastočky na dno bazéna a potom pustím vysávač tak sa voda zmuti,pritom je ph,ok aj tvrdosť vody,mierne je teraz zvýšený chlór.mam pieskovú filtráciu,pravidelne čistenia a piesok nový túto sezónu

@bjl0803 ako ti pisali treba merat ph ale pravidelne. Nie len teraz a podla toho pridavat. My osetrujeme nie chlorom ale kyslikom, niekedy sa nam ale stane, ze musime dat aj chlor, najma ked sme neustriehli meranie a zbadame, ze je mutna. Vtedy v tescu kupime nieco s chlorom a na riasy. Idealne je sa poradit v obchode, kde predavaju veci na bazen a chemiu. Poradia ti.