Obkladačky a podlaha do kúpeľne

miroslav332
7. jan 2022

Dobrý deň,
Nevie niekto poradiť aké obkladačky a podlahu do kúpeľne?
Ďakujem za rady. 🙂

liljana
7. jan 2022

Take ake sa ti pacia. Skocte do showroomu, si vybrat. Tam vam spracuju aj navrh. Ako mame vediet, co sa ti paci a aky drahy obklad si mozte financne dovolit? Moze byt kupelna za 2tis eur, aj za 20 tis eur, ci kludne aj viac.

ivkazba
7. jan 2022

Moc nechápem tejto otázke. Ale odpoveď už vystihla vyššie. Také, aké sa ti páčia a aké sa zmestia do tvojho rozpočtu.
Ja mám podlahu vynil, rovnakú ako v celom byte, keďže nemám rada, keď je v byte viac druhov podláh. A obklady mám biele so svetlo šedou. Obklady, sanitu, batérie, skrinky, všetko som kupovala v Siko.

cubo2
7. jan 2022

@miroslav332 poradit, ake obkladacky do kupelne? Nepremokave.. co by ti tak mal na takuto otazku clovek tuto povedat.

Kupelnovych studii je kopec, vsetky maju online galerie kupelni a aj katalogy, obklady a vzorove kupelne su vystavene v showroomoch, ak si ich chces "ochytat". Ale aby som nebol "arogantny" tak tam ti aj jednu radu - ak mate doma tvrdu vodu, nevyberaj si tmave obklady a cierne baterie - kazda jedna zaschnuta kvapka tam bude vidiet.

zuzuliennka1
7. jan 2022

@miroslav332 taketo 😁 vazne, ako mame vediet, co sa ti paci a aky mas rozpocet?
videla som aj bordove/tmave kupelne, taku by som nechcela ani zadarmo, niekomu sa to ale paci

miroslav332
autor
7. jan 2022

@zuzuliennka1 Teraz ešte neviem. Majú nám prísť prerábať umývadlá, záchody, odpadové rúry, sifóny tak sa uvidí ako to rozbijú a čo sa dá. 🙂

ja_mama
7. jan 2022

Ja by som len poradila - ak je kupelna mala tak budu lepsie svetle farby (najma biela) a velke zrkadlo aby posobila aspon o nieco priestornejsie. Podlaha moze byt aj napr v drevenom dekore, dost sa to teraz pouziva takze by to nebolo nic jedinecne ale velmi pekne a prakticke 🙂 a inak sparovacku urcite tmavsiu, nie bielu - bola by hned spinava. Vo velkej kupelni sa da uz naozaj vymysliet cokolvek..v kupelnovom studiu isto poradia, nejaku preferenciu je ale fajn keby si mala pred tym ako tam pojdes, aby si nevyberala do vecera

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz