Ahojte, prosim mate skusenosti s robotickým vysávačom aj s mopom? Potrebujem taky, ktory pustím ked nie som doma a ma dobry saci výkon, povysava kvalitne aj koberce a poumyva. Pocula som ze niektore skor podlahu len utrú,nie ze umývajú a tiez su aj take ze ked zapnem funkciu umývania tak umýva aj koberce, to by som nerada
Dakujem za vase skusenosti;)
@sasha871 ja mam ten biely xiaomi, som spoko, no my nemame koberce a to zmyvanie je naozaj len take otretie, ono taky vysavac ani nenajdes, co ti tu podlahu vytre tak, ako ked ty behas s mopom. Ale pomaha, hlavne na tie chumace prachu s vlasmi, co sa dokazu urobit za 2 dni a to zmyvanie je take lepsie povysavanie.
Ja mam Xiaomi Roborock S5 Max a som maximalne spokojna aj s tym ako povysava aj ako poumyva. Nemam sice koberce ale podlahy mi umyje pekne nacisto.
Dakujem baby velmi pekne, dam na vase skusenosti
Otváram znova tému. Môžte mi poradiť robotické vysávače s mopom,čo ste spokojné.Zvazujem kúpu,len je toho moc na trhu.Dakujem
Ahoj. Odporúčam len dva a to tieto: dôvody sú jasne. Títo výrobcovia sa zaoberajú vyrábanim vysávačov dlhší cas. Vybrala som ti najnovšie modely, aby ti čo najdlhšie vydržali.