Ako úspešne pestovať hurmikaki strom?
ak máte zasadený, aký typ a prosperuje? niečo som si vygooglila ale osobné poznatky by mi pomohli, ďakujem
@cina1 tak to bude pre mňa táto odroda
@alenka58 ak si z ba ako mas v profile, tak si myslim, ze akakolvek odroda, takze staci si vybrat v renomovanych zahradkarstvach. ja by som dnes, ked uz viem, vyberala odrodu, co nema tu trpkost hned ako sa obera..cize taku, co oberies a jes rovno. tato co mam ja, je sladka ale az ked je "odlezana" po zbere
@alenka58 ak si z ba ako mas v profile, tak si myslim, ze akakolvek odroda, takze staci si vybrat v renomovanych zahradkarstvach. ja by som dnes, ked uz viem, vyberala odrodu, co nema tu trpkost hned ako sa obera..cize taku, co oberies a jes rovno. tato co mam ja, je sladka ale az ked je "odlezana" po zbere
@cina1 aha, ďakujem ti veľmi pekne pozriem teda takú, chcem ešte zasadiť aj figu, mám aj kiwi je pekné ale nerodí mám ho 5 rokov🙈🙈
@cina1 aha, ďakujem ti veľmi pekne pozriem teda takú, chcem ešte zasadiť aj figu, mám aj kiwi je pekné ale nerodí mám ho 5 rokov🙈🙈
@alenka58 nam rodi aj minikiviwi - ale mam samoopelive a plus samca, figu tiez treba renomovane zahradkarstva alebo taku co ide u susedov, lebo sem tam sa este moze stat, ze predaju odrodu, co potrebuje n a opeleniu osicku co u nas neprezije
za cenné rady ti veľmi ďakujem, už som si vybrala aj figu aj kaki záhradníctvo pri Šamoríne abies, ale pôjdem si pre to osobne

mame Diospyros kaki 'Muscat, rodi bez problemov, ale je typu, ze musi dozriet po zbere. NIe je to typ,ktorý sa konzumuje bezne zo stromu