icon

Ako vybrať správne rukavice na prácu v záhrade?

Dnes o 15:06

Ahojte, kúpili sme si záhradku a rozhodla som sa, že si tam čo to chcem posadiť. Problém je, že keď robím v rukaviciach - kúpila som si v tesku alebo kde také originál záhradnícke, ako keby látkové, bavlnené, teda nepotí sa mi v nich ruka.
Lenže ja v tom ako keby nemám cit v prstoch, také neobratné prsty mám, nerobí sa mi v nich dobre. Lepšie sa mi robí bez rukavíc, len potom mám ruky ako drakula :-/
Neexistujú nejaké rukavice, v ktorých sa robí dobre? Vopred Ďakujem za každú radu.

aurelia2000
Dnes o 15:15

Na to si zvykneš. Tiež som zo začiatku cítila to, čo ty. Ale keď si chces zachovať pekné ruky a nechty, tak ich prestanes strkať do hliny.

autor
Dnes o 15:16
@aurelia2000

Na to si zvykneš. Tiež som zo začiatku cítila to, čo ty. Ale keď si chces zachovať pekné ruky a nechty, tak ich prestanes strkať do hliny.

@aurelia2000 No veď to, bez rukavíc je to hrôza :-/

hytal
Dnes o 15:23

Kupujem si v Lidli tie tenké, latexové. V tých mám cit, no potí sa mi ruka a hneď sa trhajú. Často robím bez rukavíc, no ruky dávam do poriadku ďalšie dva dni.

autor
Dnes o 15:26
@hytal

Kupujem si v Lidli tie tenké, latexové. V tých mám cit, no potí sa mi ruka a hneď sa trhajú. Často robím bez rukavíc, no ruky dávam do poriadku ďalšie dva dni.

@hytal Nevieš pridať link na tie rukavice? To sú asi nejaké tenké?

anonym_b57969
Dnes o 16:32

@anonym_autor
Dnes na oplati sa naladit daako nemohol dat dole rukavice tak prisiel o vyhru dostal len 700€ takze pozor na rukavice 😄