Bioklimatická pergola alebo pevné zastrešenie terasy?
Ahojte. Prosím aké máte skúsenosti s pergolami na terasu? Je lepšie zvoliť bioklimatickú pergolu (s náklapnými lamelami) alebo skôr pevné zastrešenie (lexan/sklo)? Prosím píšte mi len reálne skúsenosti (nie čo si myslíte). Ďakujem
@simonahra tak vediet sa rozhodnut to je druha vec 😂 Clovek sa aspon vie pekne s tym vyhrat a premysliet si to, do coho ist.
@simca_13 je to len o tom trochu sa tomu povenovat a najst si na to cas. moja predstavivost nie je velmi velka, mne proste treba to vidiet, aby som sa vedela rozhodnut, len ono to nejde, ked ti niektori ani nevedili ukazat, ako to bude vyzerat.
@snehulienka639 ale ako sa hovori, radsej dlhsie rozmyslat a vyberat, ako potom lutovat a povedat si co by bolo keby 😉
@simonahra nepamatam si, ci si to tu spomínala, ale co si si nakoniec navolila a vybrala z toho konfiguratora Isotry?

@simca_13 presne si to vystihla, aj u mňa to kvôli tomu najmä vyhralo. Všetko som si to tam navolila, poskúšala a hneď aj videla, či sa mi to páči alebo nie. Nemusela som hádať, či to bude ok, alebo či sa nám to bude hodiť. Rovno som s tabletom išla von a pozerala 😉