icon

Existujú sady na sťahovanie do exteriéru?

zuzulienocka78
27. máj 2026

Ahojte 🙂
Existuje niečo také ako "sada na sťahovanie" ale do exteriéru?
Potrebujem občas premiestňovať takú ťažkú lavicu - len teda je na zatrávňovacej dlažbe, teda betón + tráva, nie rovný terén.
Existuje niečo také?

maca1984
27. máj 2026

Neviem či ti pomôže, ale my máme rudlu ( dúfam,že tak sa to volá 😄). Na to šupnem hocičo a popresúvam

zuzulienocka78
autor
27. máj 2026
@maca1984

Neviem či ti pomôže, ale my máme rudlu ( dúfam,že tak sa to volá 😄). Na to šupnem hocičo a popresúvam

@maca1984 Len ja budem na to sama - toto by mi pomohlo, že by som si pod každú nožičku dala koliesko a potiahla, kam potrebujem 🙂 Je to taká ťažká 2metrová masívna lavica.

maca1984
27. máj 2026
@zuzulienocka78

@maca1984 Len ja budem na to sama - toto by mi pomohlo, že by som si pod každú nožičku dala koliesko a potiahla, kam potrebujem 🙂 Je to taká ťažká 2metrová masívna lavica.

@zuzulienocka78 aha, tak to je ozaj hebedo a sama by si to na tú rudlu nedala.

anonym_6bc4df
27. máj 2026
@zuzulienocka78

@zuzulienocka78 ano, su take kolieska co si sama podlozis a presuvas, neviem ti poradit kde maju ale existuje to

maca1984
27. máj 2026

Takéto niečo ? Ale to bude treba primontovať. Ja som absolútne netechnický typ, tak sa ospravedlňujem ak strieĺam totálne vedľa.

aniele
27. máj 2026