Je aku fúkač na lístie efektívny na záhrade?
Ahojte. Máme záhradu okolo 350 m² a päť väčších stromov. Na jeseň je tam lístia fakt dosť a každoročne to hrabem ručne. Tento rok už pozerám po aku fúkači, len netuším, či mi to prácu naozaj uľahčí alebo budem lístie aj tak nakoniec naháňať hrabľami. Ak máte, viete mi nejaký odporučiť na taktúto veľkosť záhrady?
ja sa prihivorim za ziaden. Je to apokalypsa pre hmyz a pre vtaky co ho tam hladaju...ale asi neuspejem.
Zváž skōr vysávač lístia s čo najväčším vakom. Dobré je, keď sú väčšie aku náradia v súprave s dvomi batériami, alebo aspoň keď je druhá batéria hneď dokúpiteľná zvlášť.
@anonym_d41044 fukace uz maju zvycajne aj funkciu vysavania
Tiez som rozmyslala nad aku, nakoniec som kupila normalny kablovy, s vykonom som spokojna. Myslim, ze aku vysavacom/fukacom by som ani tu malu cast zahrady, kam mi pada listie, neobriadila.
@anonym_autor my mame zahradu 1200m2 a asi 4x viac stromov. V zivote sme listie nehrabali. Lebo mame kosacku a ta to vyriesi
Kamoška kosi kosačkou
Ako mam ale blbost dobra ro je 🤣🤣🤣skor pohrabem nez pofukam, to je dobre ak ti listy (suche)napadaju na zamkovu (suchu). Inak mokre tazko

Zváž skōr vysávač lístia s čo najväčším vakom. Dobré je, keď sú väčšie aku náradia v súprave s dvomi batériami, alebo aspoň keď je druhá batéria hneď dokúpiteľná zvlášť.