Koľko rokov vydrží kosačka bez poruchy?
Ahojte, moja má už 12 rokov a začínam rozmýšľať, či ju preventívne nevymeniť, kým ešte ide. Koľko vydržala tá vaša?
@anonym_autor Mne vydržala kosačka od roku 2018. Pred 2 týždňami odišlo ložisko motora, tak som musel kúpiť novú.
Kým ti funguje a kosí, tak by som nekupoval. Kosačku nemusíš meniť preventívne. Keď sa pokazí, tak kúpiš. Nie je problém.
My máme 16 rokov a stále funguje. Určite vymeníme, až keď úplne skončí svoju pozemsku púť
Aka kosacka ? Benzin / elektro / aku / traktorcekova ? Kazda ma inu zivotnost a ine mozne zdroje poruchy a opravitelnost.
Vsak ked umrie, kupis novu. Dnes na kosacku netreba cakat rok v poradovniku ako na Zigulaka v r 1975
ak nieco funguje tak to nemenim ani preventivne.. starsie veci su daleko lepsie ako tieto "moderne" a kolko vydrzi? to zalezi od viacerych faktorov..moze rok a moze aj 20
@anonym_autor len aby nás niekto nevymenil preventívne, že sme už starí 😁
@anonym_autor : debilná otázka "začínam rozmýšľať, či ju preventívne nevymeniť, kým ešte ide." ... kde ju VYMENÍŠ za NOVÚ?!? Hneď tam pôjdem ... .. .

ked na nej nechodis na dovolenku do chorvatska, tak by som ju preventivne nemenil 🙂 ved kupis ked sa pokazi, nie? 🙂