icon

Nafukovacia vírivka: Stojí za kúpu pre rodinu?

Dnes o 15:00

Ahojte ti čo máte tie nafukovacie vírivky, stojí to zato? Neni to zbytočnosť? Je to naozaj funkčne podobne vstavanej?
Nie sú nebezpečne z hľadiska voda-elektrina?
Nemame predpripavu na tu normálne vstavanu, museli by sme rozkopavat múry beton a záhradu aby sme priviedli ten špeciálny kábel, do tých nafukovacích to netreba?
Páči sa mi ta možnosť že by sa ma zimu vyfucala a hotovo. Ako čistíte vodu? Lebo nepáči sa mi míňanie vody, či ke reálne sa o tu vodu starať ako v bazénoch len teda neviem či majú aj nejaké filtre na špiny a podobne? Mame malé deti, čize neustale behaju von dnu a podonasaju kade čo do detského bazénika, len ten teda vylievame každé 3dni.

anonym_c75f44
Dnes o 15:25

@anonym_autor voda v októbri po celej sezóne. O vodu sa staráš chémiou. Nie je potrebné ju meniť každe 3dni.

anonym_632339
Dnes o 15:50

@anonym_autor tiež fungujeme na jednej vode celú sezónu, filter ide a čistí vodu. Kábel obyčajná zásuvka na 220V funguje, nic speci sme neriešili.
Tablety 4v1 abo 3v1 mini 2 ks týždenne, a namiesto kartuse používam filtračné guličky. Tie cca po týždni vymením za iné a použité vyperiem v pracke točím ich ani nie 50 ks dokola. Po týždni postup zopakujem. Ak treba tak aj skôr. Vodou na konci sezóny polejeme záhradu, vysušim, výfuknem a odložím do ďalšej sezóny.

frflos_nespokojny
Dnes o 16:19

Na jedno ta musim ale upozorniť. Vstavané vírivky maju bežne hydromasážne trysky . Nafukovacie bežne maju iba bublinky- tie lacné.
Hydromasážne trysky nájdes najmä pri drahších modeloch. Virivka sa napája priamo do zasuvky. Doporučujem zasuvku istit prúdovým chráničom.