icon

Odporúčania na akumulátorové záhradnícke nožnice GSPA-32-14,4 P

Dnes o 10:54

Odporucte prosim aku nožnice .
Pozerala som na mountfield stranke

ZAHRADNICKÉ NOŽNICE AKU GSPA-32-14,4 P
Mate ich niekto?
Chcela by som to ako darcek pre manzela , je zahradnik , cize sa mu hodia...

Dakujem 🙂

janinah
Dnes o 11:10

Aspon link daj,kto to ma hladat. Ja mam z hornbachu a su super.

patrike
Dnes o 11:19

Na profi a pravidelne pouzivanie nie. To je vsetko Cina.
Tiez 14.4 V ako napatie aku je malo, profi naradie ide na 20 (18) V.

autor
Dnes o 11:34
@janinah

Aspon link daj,kto to ma hladat. Ja mam z hornbachu a su super.

tundra
Dnes o 11:48

@anonym_autor odporucam ti,porozpravat sa s manzelom a nech si ich vyskusa.Pokial, ich ma pouzivat casto,musia mu pasovat do ruky,inac vyhodene peniaze.Su akku,cize su dost tazke.
Mozno pozri dake profinaradie.Osobne,si neviem predstavit, mat ich v rukach cely den a strihat stromy.Strihal som okrasne stromy v Nemecku,niekedy aj 12 hodin...

autor
Dnes o 12:01
@tundra

@anonym_autor odporucam ti,porozpravat sa s manzelom a nech si ich vyskusa.Pokial, ich ma pouzivat casto,musia mu pasovat do ruky,inac vyhodene peniaze.Su akku,cize su dost tazke.
Mozno pozri dake profinaradie.Osobne,si neviem predstavit, mat ich v rukach cely den a strihat stromy.Strihal som okrasne stromy v Nemecku,niekedy aj 12 hodin...

@tundra tak teraz ked zacal sezonu tak chodi strihat ale pomedzi to ma aj vertikutacie, cize nie stale striha, ale je pravda ze pozeram aj aku maju hmotnost a niektore su fakt tazke...

autor
Dnes o 12:04
@patrike

Na profi a pravidelne pouzivanie nie. To je vsetko Cina.
Tiez 14.4 V ako napatie aku je malo, profi naradie ide na 20 (18) V.

patrike
Dnes o 13:02

@anonym_autor Gude je tiez Cina. Ono Cinan vyraba aj dobre a kvalitne veci, aj nakladovo osekane smejdy, kde sa nieco pokazi na tretom silnom konari ceresne. Odporucam sledovat recenzie. Odporucam Makitu, Bosch a pod, kde sice vyroba tiez Cina, ale navrh a pouzite materialy nieco vydrzia.
Napriklad tu https://makita.sk/produkty/277_akumulatorove-na...