icon

Pomohla vám robotická kosačka?

Dnes o 06:05

Zdravím, máme pozemok približne 700 m2 a zvažujem robotickú kosačku Gardena Sileno. Trávu kosím každé dva týždne a začína ma to unavovať. Oplatí sa investovať? Ak máte niekto, akú prosím, s ktorou ste spokojní. Ďakujem. Pekný deň.

wade
Dnes o 06:37

@anonym_autor oh, najlepšia ivesticia v živote. Mal som obavy že to bude ako vysávač - ktory občas používame ale nie tak intenzívne. Kosačka je úžasná. Spolahliva. Raz za mesiac dokosim strunovou detaily. Hlavne keď sme v lete na dovolenkách, tak sa nevraciam do džungle. Máme Segway navimo. Robil som vtedy dosť intenzívny research a táto mi vyšla. Je super. Hlavne si kúp taku ktorá ide podľa GPS. Že netreba nič dávať do zeme.

stvura
Dnes o 06:49

@anonym_autor je to velmi dobra vec, len: musis mat pozemok uplne/dokonale rovny...bez ziadnej prekazky. Otec ma a dost sa s tym vyhral aby presne vytycil kde bude kosit, zrovnal pozemok (pozor vadila i zavlaha co sa vysuva), musel to upravit tak aby bola v rovine)....teraz si to uz uziva.
PS: my nemame, lebo nemam vsetko v rovine a nechce sa mi zrovnavat pozemok

anonym_06b57a
Dnes o 07:06
@stvura

@anonym_autor je to velmi dobra vec, len: musis mat pozemok uplne/dokonale rovny...bez ziadnej prekazky. Otec ma a dost sa s tym vyhral aby presne vytycil kde bude kosit, zrovnal pozemok (pozor vadila i zavlaha co sa vysuva), musel to upravit tak aby bola v rovine)....teraz si to uz uziva.
PS: my nemame, lebo nemam vsetko v rovine a nechce sa mi zrovnavat pozemok

@stvura takže ak máme mierny ale že ozaj mierne nerovný povrch a ide málinko do spádu - pár stupňov - tak je nám takýto typ kosačky nanič?

sisska96
Dnes o 07:28

My nemáme anglický trávnik ale väčšinou kvetnú lúku, záhony, stromy, je krajšie, ekologickejšie a netreba stále kosiť

stvura
Dnes o 07:35
@anonym_06b57a

@stvura takže ak máme mierny ale že ozaj mierne nerovný povrch a ide málinko do spádu - pár stupňov - tak je nám takýto typ kosačky nanič?

@anonym_06b57 musim zistit co toleruje kosacka, ci ti nebude stat akonahle bude "prekazka".

hama_ba
Dnes o 07:53
@wade

@anonym_autor oh, najlepšia ivesticia v živote. Mal som obavy že to bude ako vysávač - ktory občas používame ale nie tak intenzívne. Kosačka je úžasná. Spolahliva. Raz za mesiac dokosim strunovou detaily. Hlavne keď sme v lete na dovolenkách, tak sa nevraciam do džungle. Máme Segway navimo. Robil som vtedy dosť intenzívny research a táto mi vyšla. Je super. Hlavne si kúp taku ktorá ide podľa GPS. Že netreba nič dávať do zeme.

@wade mame zo štyri ovocné stromčeky a ovocné kricky na kraji. Obíde ich? Oplatí sa to aj v takomto prekazkovom trávniku?