Skúsenosti s airtrackom pre deti v záhrade
Zdravím, chcem deťom kúpiť tú dlhú nafukovaciu žinenku airtrack na cvičenie v záhrade. Prosím, máte s tým niekto skúsenosť? Neprepichnú to nejaké kamienky v exteriéry? Je to odolné? Je to skladné po vyfučaní? Ďakujem
Dcéra ho máva na tráve, zatiaľ ho nič neprepichlo, ale vždy predtým skontolujeme, či tam nie je nejaký kamienok a pod. ale je to dosť pevné. Tak isto aj na sústredení ho mávajú vonku. Ja ho vždy na noc schovávam dnu, cez zimu skladujem v úložnom priestore v posteli
@renka30 Dakujem. Prosim ta, mate k tomu aj odrazovy mostik, pripadne dalsie ine pomocky? Moje decka bavi gymnastika len tak amatersky, takze rozmyslam, co by bolo vhodne este prikupit.
@renka30 Dakujem. Prosim ta, mate k tomu aj odrazovy mostik, pripadne dalsie ine pomocky? Moje decka bavi gymnastika len tak amatersky, takze rozmyslam, co by bolo vhodne este prikupit.
@barbie_b Nie, nic ine nemame, ona by ho potrebovala akurat dlhsi, aby mohla viac skokov za sebou robit 🙂, ale na to uz nemame priestor
@barbie_b ak to robia len amatersky, ja ti ako sportovec a rehab pracovnik air track vobec neradim. Je to nebezpecne. Sama robim akrobaciu a aj moje deti. V gymnastike treba ist tiez postupne, najskor musi telo spevniet a byt dostatocne flexibilne, aby mohli prejst k narocnejsim kuskom a tie tiez maju svoje postupy, ako sa to naucit. Odrazovy mostik a airtrack ti sice pomozu niektore fazy preskocit a tym vlastne cely proces urychlia, ale rozhodne to nie je vhodne pre telo z dlhodobeho hladiska. Porozmyslaj skor nad tym, ci ich nedas na nejaky kruzok gymnastiky, parkouru alebo nieco podobne.

Dcéra ho máva na tráve, zatiaľ ho nič neprepichlo, ale vždy predtým skontolujeme, či tam nie je nejaký kamienok a pod. ale je to dosť pevné. Tak isto aj na sústredení ho mávajú vonku. Ja ho vždy na noc schovávam dnu, cez zimu skladujem v úložnom priestore v posteli