icon

Skúsenosti s biobazénom alebo kúpacím jazerom?

dominika_1609
23. apr 2026

ahojte dievcata, muz ma prehovara na zahrade postavit kupacie jazero, biobazen. vraj to videl niekde na instagrame a odvtedy o tom hovori dookola. mne sa to nepozdava, bojim sa velmi hadov a ziab a takych veci :( zaujimalo by ma, mate niektora s tymto skusenost? alebo mi poradite argument proti? dakujem 🙂

sona110
23. apr 2026

https://www.modrastrecha.sk/blog/pavka139/album... Je aj na instagrame Pavla Durmeková oni si postavili.

zabka79
23. apr 2026

@dominika_1609 kedysi bol biobazen na zahori, vo mne nevzbudzoval vizualne doveru hoci tvrdili ze voda sa filtruje sama.

dominika_1609
autor
23. apr 2026
@zabka79

@dominika_1609 kedysi bol biobazen na zahori, vo mne nevzbudzoval vizualne doveru hoci tvrdili ze voda sa filtruje sama.

@zabka79 no ja mam presne tie iste pocity! a to tu ani nepisem, ze sa snazime o babetko...ako mat toto v zahrade s dietatom! len muzi takto nepremyslaju.

martinmmartin
23. apr 2026

Zaburina to bude lebo to postavite prilis male.Ako vsetci, Na to aby to fakt filtrovalo samo potrebujes cele pole.

zabka79
23. apr 2026
@dominika_1609

@zabka79 no ja mam presne tie iste pocity! a to tu ani nepisem, ze sa snazime o babetko...ako mat toto v zahrade s dietatom! len muzi takto nepremyslaju.

@dominika_1609 priroda nie je vzdy bezpecna...za mna nie, plne bakterii

belllinka
23. apr 2026

Je to super, tiež môj sen. Ja by som to brala hneď 🙂

belllinka
23. apr 2026
@zabka79

@dominika_1609 priroda nie je vzdy bezpecna...za mna nie, plne bakterii

@zabka79 ty budeš z tých, čo doma v kuse behajú a všetko dezinfikujú, že?

anonym_ef5e4c
23. apr 2026

mne sa to strašne páči, ale bazén vyjde lacnejšie.. V tom jazierku je filter rovnako ako na bazene a na FB v skupine zahrada a byvanie ma jedna pani nadhernu zahradu s takym bio jazierkom a urobili si tam aj "mini vodopad" a vyzera to ako skutočna oaza..
cenova relacia je vsak 30-35+tis€, podla mna ak si date bazen zapusteny do zeme tak sa v pohode zmestite do 10-15tis, zalezi od rozmerov..

zabka79
23. apr 2026
@belllinka

@zabka79 ty budeš z tých, čo doma v kuse behajú a všetko dezinfikujú, že?

@belllinka zbytocny utok , urcite nemas ziadnu skusenost so ziadnym biobazenom iba si nieco myslis...