icon

Skúsenosti s biobazénom alebo kúpacím jazerom?

dominika_1609
Dnes o 08:30

ahojte dievcata, muz ma prehovara na zahrade postavit kupacie jazero, biobazen. vraj to videl niekde na instagrame a odvtedy o tom hovori dookola. mne sa to nepozdava, bojim sa velmi hadov a ziab a takych veci :( zaujimalo by ma, mate niektora s tymto skusenost? alebo mi poradite argument proti? dakujem 🙂

sona110
Dnes o 08:42

https://www.modrastrecha.sk/blog/pavka139/album... Je aj na instagrame Pavla Durmeková oni si postavili.

zabka79
Dnes o 08:43

@dominika_1609 kedysi bol biobazen na zahori, vo mne nevzbudzoval vizualne doveru hoci tvrdili ze voda sa filtruje sama.

dominika_1609
autor
Dnes o 08:45
@zabka79

@dominika_1609 kedysi bol biobazen na zahori, vo mne nevzbudzoval vizualne doveru hoci tvrdili ze voda sa filtruje sama.

@zabka79 no ja mam presne tie iste pocity! a to tu ani nepisem, ze sa snazime o babetko...ako mat toto v zahrade s dietatom! len muzi takto nepremyslaju.

martinmmartin
Dnes o 09:06

Zaburina to bude lebo to postavite prilis male.Ako vsetci, Na to aby to fakt filtrovalo samo potrebujes cele pole.

zabka79
Dnes o 09:15
@dominika_1609

@zabka79 no ja mam presne tie iste pocity! a to tu ani nepisem, ze sa snazime o babetko...ako mat toto v zahrade s dietatom! len muzi takto nepremyslaju.

@dominika_1609 priroda nie je vzdy bezpecna...za mna nie, plne bakterii

belllinka
Dnes o 10:08

Je to super, tiež môj sen. Ja by som to brala hneď 🙂

belllinka
Dnes o 10:10
@zabka79

@dominika_1609 priroda nie je vzdy bezpecna...za mna nie, plne bakterii

@zabka79 ty budeš z tých, čo doma v kuse behajú a všetko dezinfikujú, že?

anonym_ef5e4c
Dnes o 11:02

mne sa to strašne páči, ale bazén vyjde lacnejšie.. V tom jazierku je filter rovnako ako na bazene a na FB v skupine zahrada a byvanie ma jedna pani nadhernu zahradu s takym bio jazierkom a urobili si tam aj "mini vodopad" a vyzera to ako skutočna oaza..
cenova relacia je vsak 30-35+tis€, podla mna ak si date bazen zapusteny do zeme tak sa v pohode zmestite do 10-15tis, zalezi od rozmerov..

zabka79
Dnes o 12:58
@belllinka

@zabka79 ty budeš z tých, čo doma v kuse behajú a všetko dezinfikujú, že?

@belllinka zbytocny utok , urcite nemas ziadnu skusenost so ziadnym biobazenom iba si nieco myslis...