icon

Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy

16. dec 2025

Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.

Strana
z6
anonym_db77e9
21. jan 2026

@anonym_autor Video zo show som len preklikala, ale... akoze ona musi byt sikovna, ved Francuzi ju zboznuju uz 30 rokov, ona tam robila modeling, moderovala, hrala vo filmoch a tusim aj knihu napisala. Keby bola blba, tak by ju tam neuctievali tolko.
Ale! Tie rozhovory co dava na Slovensku v poslednych dnoch su divne... prehnane gesta, odpovede nic moc, smeje sa ako teenegerka. Neviem, ci to je tym, ze po slovensky sa jej uz tazko hovori alebo co

alenka58
21. jan 2026

nech je ako chce ale je to šikovná a krásna žena aj keď v tých krátkych vlasoch sa mi moc nepáči

anonym_db77e9
21. jan 2026
@alenka58

nech je ako chce ale je to šikovná a krásna žena aj keď v tých krátkych vlasoch sa mi moc nepáči

@alenka58 mne sa v tych vlasoch praveze paci, vyzera to smrncovne, hodi sa to k jej veku.
Ale v rozhovoeom za posledne dni vyzera akoby mala o koliesko menej (pardon za vyraz)

anonym_a16342
22. jan 2026

Videla som dalsi rozhovor s nou pre isty SK dennik. A teda tam posobila uplne normalne. Mala sice problem so slovencinou, ale inac hlava prazdna to nie je.

anonym_453ad7
22. jan 2026
@matkahelka

@natalka13 simonic sa v kazdom rozhovore o nej dusuje, ze nema urobene nic, lebo sa sialene boji ihiel a bolesti, ze ma problem ist aj na obycajny odber krvi. ale po tom, co ju detailne brala z profilu kamera teraz u krausa si tiez myslim, ze ma facelift, lebo v takom veku mat take pevne kontury tvare by neivazivnymi zakrokmi nedosiahla.

@matkahelka stačí, že má v tvári nite a kontúry udrží.Aj jej mama vyzerala dlho dobre.Je to podobný typ tváre ako má Mullerova, naša bývalá prezidentka, Karin Majtanova plná tvár, veľké lica

belaanabela
22. jan 2026

@anonym_autor mala som to štastie ju 👀 stále vedla mňa na letisku (letela linku Paris) veľmi krásna žena nebola zmalovana - uplne prirodzená krása a ta výška 🤗🤭waw. Inak v poslednej dobe ozaj s nou rozhovor nemusím pôsobi na mňa povýšenecky & preafektovano .Krátke vlasy Ok šmrncovné # ale na tom plese ako bola v saku bola ako transka🙈🧔🏼‍♀️

Strana
z6