Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy
Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.
nech je ako chce ale je to šikovná a krásna žena aj keď v tých krátkych vlasoch sa mi moc nepáči
nech je ako chce ale je to šikovná a krásna žena aj keď v tých krátkych vlasoch sa mi moc nepáči
@alenka58 mne sa v tych vlasoch praveze paci, vyzera to smrncovne, hodi sa to k jej veku.
Ale v rozhovoeom za posledne dni vyzera akoby mala o koliesko menej (pardon za vyraz)
Videla som dalsi rozhovor s nou pre isty SK dennik. A teda tam posobila uplne normalne. Mala sice problem so slovencinou, ale inac hlava prazdna to nie je.
@natalka13 simonic sa v kazdom rozhovore o nej dusuje, ze nema urobene nic, lebo sa sialene boji ihiel a bolesti, ze ma problem ist aj na obycajny odber krvi. ale po tom, co ju detailne brala z profilu kamera teraz u krausa si tiez myslim, ze ma facelift, lebo v takom veku mat take pevne kontury tvare by neivazivnymi zakrokmi nedosiahla.
@matkahelka stačí, že má v tvári nite a kontúry udrží.Aj jej mama vyzerala dlho dobre.Je to podobný typ tváre ako má Mullerova, naša bývalá prezidentka, Karin Majtanova plná tvár, veľké lica
@anonym_autor mala som to štastie ju 👀 stále vedla mňa na letisku (letela linku Paris) veľmi krásna žena nebola zmalovana - uplne prirodzená krása a ta výška 🤗🤭waw. Inak v poslednej dobe ozaj s nou rozhovor nemusím pôsobi na mňa povýšenecky & preafektovano .Krátke vlasy Ok šmrncovné # ale na tom plese ako bola v saku bola ako transka🙈🧔🏼♀️

@anonym_autor Video zo show som len preklikala, ale... akoze ona musi byt sikovna, ved Francuzi ju zboznuju uz 30 rokov, ona tam robila modeling, moderovala, hrala vo filmoch a tusim aj knihu napisala. Keby bola blba, tak by ju tam neuctievali tolko.
Ale! Tie rozhovory co dava na Slovensku v poslednych dnoch su divne... prehnane gesta, odpovede nic moc, smeje sa ako teenegerka. Neviem, ci to je tym, ze po slovensky sa jej uz tazko hovori alebo co