icon

Ako zvládať šokujúce príbehy vo Vražednom psyché?

22. dec 2023

Včera som počúvala túto časť a ešte dnes mi je zle. Pri najhoršej pasáži som musela vypnúť a predýchať. Povedzte mi ako môžu toto urobiť dospelé ľudské bytosti nevinnému dieťaťu 😭

Strana
z9
nelka93
6. jan 2024

Mňa vražedné psyche veľmi nezaujalo, radšej mám kriminálne spisy. Pripadne z hororov nezhasinaj, ale tam zbožňujem hlas majeskeho

pluss
Včera o 09:23

Zapojim sa do staršej témy...veľmi rada som počúvala tento podcast..nejak sa ma to až tak nedotykalo..skôr som sa odosobnila...počúvala som to kvôli panovi doktorovi...odkedy žiaľ zomrel tak ten podcast nestojí absolútne za nič...plno reklám porozdelovane na časti už aj zablokované daktore na zaplatenie....pani psychiatrická sa snaží vysvetľovať a bývalý vyšetrovateľ tiež ale spolu s vnukom to vôbec nezapadá do seba...je to veľmi citeľné že ťahúňom bol pán doktor.

fajnova
Včera o 10:06
@pluss

Zapojim sa do staršej témy...veľmi rada som počúvala tento podcast..nejak sa ma to až tak nedotykalo..skôr som sa odosobnila...počúvala som to kvôli panovi doktorovi...odkedy žiaľ zomrel tak ten podcast nestojí absolútne za nič...plno reklám porozdelovane na časti už aj zablokované daktore na zaplatenie....pani psychiatrická sa snaží vysvetľovať a bývalý vyšetrovateľ tiež ale spolu s vnukom to vôbec nezapadá do seba...je to veľmi citeľné že ťahúňom bol pán doktor.

@pluss tiež som to prestala počúvať, vôbec ma to už nebaví.

janka_23
Včera o 11:05
@pluss

@pluss ano suhlasim. Ani mna to uz teraz az tak nebavi preto počúvam znovu staré časti. Pan doktor bol skvelý, úžasný odborník a vďaka nemu mal ten podcast tu správnu "štavu". Velmi tam chyba a je ho veľká škoda

Strana
z9