Čo si myslíte o pokračovaní seriálu Leyla?
Čo si myslíte o Tom ako pokračuje seriál po smrti Civana ? Ja mám pocit akoby som pozerala úplne niečo iné... Milovala som každú jednu časť a celé dni sa tešila na ďalšiu a teraz čakám kedy bude koniec ... Aké máte pocity ?
Ja pozerám na Voyo čiže už sú ďalšie dve, neviem, ja som to dosť prežívala a teraz mám fakt pocit , že pozerám nie o úplne iné 😀 hlavne keď prakticky okrem troch hlavných postáv tam už nikto nebude ... Ale vraj záverečná časť má byť dobrá ... Škoda , že sa nedržali predlohy a nenechali Civana žiť
Ja som zatiaľ nevidela ani jednu časť tohto seriálu a mám z toho dobrý pocit.
Cely serial je somarina, videla som ho až do konca. .. po civanovej smrti je to uplne iný serial a to ma sklamalo
Cely serial je somarina, videla som ho až do konca. .. po civanovej smrti je to uplne iný serial a to ma sklamalo
@anonym_c53c23 presne úplne iný seriál herci zmizli o čom to už je nur mali leyla
Brazílska predloha mala obrovský úspech ale práve kvôli tomu , že postava Civana (neviem ako sa volal v origináli) nezomrela a mali šťastný koniec. Turci sa rozhodli ísť vlastnou cestou a miesto romantickej drámy je z toho kriminálny seriál... Ale vraj aj preto, že herec Civana chcel odísť, neviem ale čo je na tom pravdy. Každopádne po 100 častiach úplne odstrániť pôvodne postavy a dať iné, iné príbehy a iný dom nech si divák na ďalších 20 časti zvykne je úplná hlúposť. Pritom to nedopadlo zle, Leyla dostala cenu za pomstu. Nur zostala úplne sama a na pokraji zúfalstva, Mali mŕtvy a rodina Yildiz svoje príbehy ukončila v poriadku. Toto je úplne zbytočne natiahnuté a o niečom úplne inom.
Brazílska predloha mala obrovský úspech ale práve kvôli tomu , že postava Civana (neviem ako sa volal v origináli) nezomrela a mali šťastný koniec. Turci sa rozhodli ísť vlastnou cestou a miesto romantickej drámy je z toho kriminálny seriál... Ale vraj aj preto, že herec Civana chcel odísť, neviem ale čo je na tom pravdy. Každopádne po 100 častiach úplne odstrániť pôvodne postavy a dať iné, iné príbehy a iný dom nech si divák na ďalších 20 časti zvykne je úplná hlúposť. Pritom to nedopadlo zle, Leyla dostala cenu za pomstu. Nur zostala úplne sama a na pokraji zúfalstva, Mali mŕtvy a rodina Yildiz svoje príbehy ukončila v poriadku. Toto je úplne zbytočne natiahnuté a o niečom úplne inom.
@lorrainet ako sa vola brazílska verzia ? Je niekde k zhliadnutí?
To fakt zomrel, hlavna postava?a nur čo,bude aspoň trpieť za to všetko?ja už ani nepredplacam Voyo, nemá zmysel pozerať.Len kvoli tomu seriálu som platila
To fakt zomrel, hlavna postava?a nur čo,bude aspoň trpieť za to všetko?ja už ani nepredplacam Voyo, nemá zmysel pozerať.Len kvoli tomu seriálu som platila
@misienka123 no tie časti po Civanovej smrti sú onicom. Už tam zostane len Leyla, Nur a Mali, občas sa objaví Feza. Iný dom, iné postavy a príbehy. Ale len 17 časti tuším, včera bolo už finále na Voyo. A posledné dve časti náhodou dobre , napínavé. Aj keď posledná časť je naozaj vidno, že sa snažili o rýchly záver. Romantiku už nečakaj, posledná časť je práve o tej cene za pomstu.
@misienka123 no tie časti po Civanovej smrti sú onicom. Už tam zostane len Leyla, Nur a Mali, občas sa objaví Feza. Iný dom, iné postavy a príbehy. Ale len 17 časti tuším, včera bolo už finále na Voyo. A posledné dve časti náhodou dobre , napínavé. Aj keď posledná časť je naozaj vidno, že sa snažili o rýchly záver. Romantiku už nečakaj, posledná časť je práve o tej cene za pomstu.
@lorrainet Leyla nebude s tým novým celkom pekným hercom?
Ten starší pan v okuliaroch je kto?
@lorrainet Leyla nebude s tým novým celkom pekným hercom?
Ten starší pan v okuliaroch je kto?
@misienka123 ti všetci sú rodina Nur. Ten starší pán je brat jej otca. Nur sa vlastne votrie medzi nich ako slúžka a chce získať svoj majetok. A nie Leyla s ním nebude, bude s ním veľmi dobrá kamarátka ale na konci mu povie , že ona nikdy nezabudne na Civana a zostane mu verná aj po smrti. A Nur ho aj tak zabije
Tá Nur za to všetko čo spáchala aspoň zomrie či ako bude trpieť?
Tá Nur za to všetko čo spáchala aspoň zomrie či ako bude trpieť?
@anonym_e75e5b zomrie, bude chcieť zabiť Leylu ale Mali ju zrazí.

@lorrainet zatial som videla len 1 časť po jeho smrti, ja som clovek co da šancu. Som zvedava co tam vymysleli. 🙂